Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chingachgook

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Vöröshajú lányok Emma Redd 2012.10.15 05:30:00
..
Chingachgook 2012.10.15 14:04:25
@laci_52: akkor ne vigyorogjon :D, csak mosolyogjon :), azt zart ajkakkal kell, nem?
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
Új műfaj van emelkedőben a gépjárműepika horizontján: a levélregény. Hűséges olvasóim megszokhatták, hogy hétfőnként savankás sopánkodást, szelíd nógatást, fémízű fogadkozást olvashatnak eredménybeszámoló helyett. Sajnos ezt a hagyományt Powered Áki lendülete…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
TComment TC-vel árkon-bokron át 2012.08.02 17:19:36
TC-vel árkon-bokron át című Égéstér-adásunk kommentposztja...
Chingachgook 2012.08.14 14:27:27
@visszakettopadlogaz:
sőt, az életben maradt rablót vádolják meg emberöléssel, ha jól értem :)

Although he did not fire the fatal shot, 29-year-old Dustin Louis Stewart is charged with first-degree felony murder in the incident because if someone dies during the commission of certain crimes, such as burglary, an alleged accomplice can be charged in the death, prosecutors have said.

articles.cnn.com/2012-01-05/justice/justice_oklahoma-intruder-shooting_1_court-clerk-oklahoma-woman-prosecutors?_s=PM:JUSTICE
„Ruby Dániel" megajándékozott egy képeslappal, melyet a BMW múzeumban vásárolt tavaly ősszel. A fotón Kozma Endre látható, a legendás saxtorpi futam startvonalánál 1939-ben. Ugye tudják, ki ő? Ha nem, akkor elmesélném, higgyék el, izgalmas. Kozma hazánk legsikeresebb…..
Ne jajgassunk, hogy régi, inkább nézzük meg, mert még mindig jó. Svéd katonák, ha unatkoznak a Leopard 2A5-tel. ..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
El kell vonatkoztatni a megszokott formáktól – nincs azzal semmi baj, ha a motor külsejét egy kerékpárról lopják el. A Holiday Customs építője, Jared Johnson gyerekkora óta szerelmes a Schwinn Sting Ray formájába, így alig várta, hogy egyszer szabad kezet kapva átörökítse annak…..
Sajnos nem a Tűz és jég dala-regényciklust megálmodó írófejedelem, George R. R. Martin adott autogramot a Királyok csatája elejére, de azért így is egy egyedi példányt tehettem a könyvespolcom díszhelyére. A Trónok harca tévésorozat 2. évadának horvátországi forgatásán…..
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Chingachgook 2012.05.23 11:10:28
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
Chingachgook 2012.05.17 14:36:19
Chingachgook 2012.05.23 10:35:44
@Valaki más: ehh, igazad van, nem olvastam figyelmesen. en ez alatt "Egy átlagos kávézó" egy kavet ivo termeszetes szemelyt ertettem :)
Végre kipróbálhattuk, mit is tud a Toyota GT86, de ami még ennél is érdekesebb, megtudtuk kiknek szánják. Ki nem találnák. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Chingachgook 2012.05.18 09:32:20
@Cifu78: ehhehehe,ahogy markosnadas mondta anno: "egyhulyeseg" :) latod, ennyire erdekelt az amcsi gepcsoda :)
A Való világ negyedik szériájának harmadik helyezettje, a műsor vége óta leginkább csak botrányairól ismert Baukó Éva ellátogatott Pityinger Lacihoz, és a Dopeman TV-ben öntötte ki szívét sajátos stílusában. Nos, ha valaki azt hitte, hogy Boglyasfejű Éva az Alekoszos VV egyik…..
Chingachgook 2012.05.03 13:44:00
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
Chingachgook 2012.04.25 10:42:33
@hirtelendi: szovegertesbol egyes. ezt irtam: "szoval legyen rola poszt, sajnalja ot a csaladja, osztozzunk fajdalmukban, de ne csinaljunk mar ekkora szuperhost belole, mert nem volt az." legyen poszt, de hogy nagyobb volt mint a szentek meg barki ember, azt megkerdojelezem, sot, tagadom. egy sportolo volt, talan jo ember is, ennyi.