Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tulok

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Tulok 2020.07.12 09:30:03
@merlinicus: Ferótól félamatőr. És akkor ez még egy nagyon udvarias megfogalmazás, mert valójában totálisan amatőr. És az annyiraszarhogyazmárjó faktor miatt lett népszerű.
Először utazol külföldre? Kis lépéssel vágnál neki a világ körbeutazásának? Vagy csak egyszerűen mehetnéked van ebből az országból, de nem tudsz szabadságot kivenni? A kezdő kalandvágyók „legkönnyebb” célpontját végre mi is kipipáltuk a nagy európai listáról, ez pedig nem más, mint az alig egy…..
Számomra a magyar nyelv egyik legmókásabb terméke a „bugyogó” szó… Amiből mára ugyebár csak a közkeletű bugyi maradt. A szó maga valószínűleg a buggyot vet, kifejezésből ered, ami igencsak elmondható a 19. században megjelenő igen terjedelmes, mondhatni Bridget Jones-i méreteket öltő buggyos…..
A szakértelem morzsáit is lesöpörte a Fidesz a közmédia asztaláról, ugyanis mostantól az a Papp Dániel vezeti a közpénzen fenntartott, és a kormány szája íze szerint működő MTVA-t, akinek papírja van arról, hogy hírhamisító. Egyre inkább az az ember érzése, hogy a Fidesz szánt szándékkal köpi szembe…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Ki a legény a vidéken? Van-e legény a vidéken? Vágó Gábor azt mondta, hogy helyben a Kecskemét 2 körzetben akár egy falóra is szavazna, ha az a legerősebb jelölt, aki legyűrheti a Fidesz jelöltjét. Akkor elültetett egy gondolatot a fülemben. Azt miszerint az egyéni…..
Reklám abból a világból, ahol még Bambi is kapható (volt)! Tiszta Amerika! - 1962. Cipőreklám a Tannimpex Külkereskedelmi Vállalat megrendelésére. MTI Fotó: Horling Róbert  Tényleg ennyi volt a szocializmus reklámja? Természetesen nem! Gyertek, nosztalgiázzunk együtt a „kátrányos” finomságoktól…..
Ahogy az ember öregszik, hajlamos megfeledkezni arról, milyen csodának látta gyerekként az egész világot. Tulajdonképpen ezen az ars poeticán alapul az amerikai fotós, Adrian C. Murray egész pályafutása...
Tulok 2017.03.21 23:13:39
Az Oltalom Karitatív Egyesületet vezető lelkészt is megszólaltatta a TV2 hétfő esti, hajléktalanokat alázó riportjában, ám a Népszava mai cikkéből kiderült, Iványinak egy korábbi nyilatkozatát vágták csak be, most nem is kértek engedélyt tőle, hogy felhasználhatják-e ehhez a riporthoz. „Nem is…..
Tulok 2016.11.08 16:32:49
@Senki fia: Örülök, hogy sikerült jókedvre deríteni. A tényfeltáró műsor tárja fel a tényeket. Ahogy írod. Elfogulatlanul és tárgyilagosan. Ahogy Hungry Hungarian írja kettővel alattad. Érdemes elolvasni.
Tulok 2016.11.08 20:50:31
@randomgenerator: Nem tudom, hol kértem számon a TV2-n, hogy oldja meg a hajléktalankérdést. Csupán annyit mondtam, hogy az uszítás, hergelés nem oké. Még egy low profile "riportban" sem.
Az meg, hogy a cc milyen, az pont nem ide tartozik. Ez a debezzegakúrcsány/debezzegazorbán érvelés színvonala.
Tulok 2016.11.08 20:53:39
@pejoratív igazgató: "Másrészt bármilyen önhibán kívüliség is az ok, az nem indokolja a maguk alá szarást-hugyozást. Az már az igénytelenség csúcsa. Aki idáig eljut, azt már nem kéne emberszámba venni, sőt, állatszámba sem, mert ilyet az állat sem csinál" Tehát? Lőjük őket a Dunába, vagy mi? Nem tudom, miért csodálkozol, ha Hitlert emlegetik ezzel kapcsolatban.
Subba Szívtépő: Dream 2016.10.20 10:33:00
A Wildlife Conservation Film Festival egyik szépséges animációja 4 kihalófélben lévő fajról...
1927-ben célfotó döntött a 24 órás Bol d’Or autóverseny győzteséről. Ahogy a megállni készülő befutók lassan előtűntek a porfelhőből, a győztes autó volánja mögött egy szélesvállú jólöltözött személy vigyorog. Közelebbről megnézve ezt a macsó figurát, valami nagyon szokatlan dolgot vehetett észre a…..
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
Tulok 2016.10.14 15:27:54
@szociál: nem lesz nehéz eltalálni, jó nagy.
A bejegyzés sorozat első részében, a hetvenes évekből szedtem össze öt örökérvényű vígjátékot, a Monty Python kétesen sikerült visszatérése kapcsán. Most a nyolcvanas évek öt időtálló klasszikusát mutatom be. (A besorolás alapja mindig a filmek bemutatási éve.) A…..
Csajwestern márpedig nem létezik, elsősorban az érdeklődés hiányában. Akadt néhány próbálkozás a műfajban, de a helyzet az, hogy a Vadnyugat macsó birodalom. A nők alapvetően két szerepet játszatnak a történetben: prostik vagy feleségek (vagy azoknak való tisztességes…..
Ha álmosan indult a hétfő reggel, akkor a Pixel Escape tuti feldobja - vagy a pulzusszámot, vagy a vérnyomást. Három darab pixellel kell elrohannunk a szörnyű képhibaként érkező pixelvilágvége és pusztulás elől. Közben vagy a szóközt nyomogatva ugrálunk velük, vagy az egérrel…..
Tulok 2014.07.01 17:09:45
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
Tulok 2014.06.16 10:35:45
@Sikamlós Jim DiGriz: Á, nem erről van szó. Ő a ballibcsi szóra rejszol. Minnél többször kimondja, annál nagyobb az élvezet.
Tulok 2014.06.16 11:26:40
@maxval a gondolkodó birca: Ballib ballib ballib ballibsi ballibsi ballibsi, ballibbant. Remélem most örömet okoztam neked, rázzad még egy kicsit, csak nehogy a gatyádba csöppenjen, mr. pártfüggetlen.
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
Ami Magyarországon a Ferencváros-Újpest, Szlovákiában a Slovan Bratislava-Spartak Trnava, az Csehországban a Sparta-Slavia. A Derby. Prágában. A vendégtáborral érkeztünk a Sparta katlanjába. Minden adott volt egy jó hangulatú mérkőzéshez: teltház, két kibékíthetetlen tábor,…..
Tulok 2013.04.15 19:11:17
@Tako Rumirez: Posero, poserej na žizkově chovanej zkurvenej! Zasranej!
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Így is hozzá lehet nyúlni a történelemhez - jutott eszembe, amikor meghallottam, hogy az HBO filmsorozatot tervez a csehszlovákiai normalizációról, a társadalom sok pici, apró kompromisszumainak mozgatórugóiról, mi történt Jan Palach hősi (vs. értelmetlen) halála után.…..
Tulok 2013.01.25 12:22:40
@Csehszlovák Kém: Hah! Azért, mert mi b@lfaszok vagyunk, mások is joggal lehetnek azok?
És ki mondta, hogy vissza kéne csinálni? Csak annyi kéne, hogy egy rendes társadalmi vita induljon el, legyenek közismertek azok a nem kicsi bűnök, amiket a kitelepítések során elkövettek (Postoloprty, Žatec és lehetne sokáig sorolni) és legyen valamilyen kárpótlás az elrabolt értékek után.
Ha megválasztanák a Schwarzeneggert :) akkor erre lenne némi esély. De sajnos pont amiatt nem fogják megválasztani, mert fel merte vetni a témát.
Tök jellemző, hogy amikor a balos-populista Paroubek (önérdekből) úgymond bocsánatot kért a dekrétumok miatt, akkor a kvázi jobbközép ódéesz a drágalátos tolltolvajjal hatalmas sivítozásba kezdett.
Sosem mondtam, hogy a knédlifalók jobbak lennének nálunk, vagy mi lennénk jobbak náluk. Ugyanolyan bosszantó a kétszínűség mindenhol, a csehek esetében például az, ahogy a határtalan kocsmaliberalizmus ennél a témánál általában hirtelen mégis véget ér.
Belsőség Heti merítés 2012.10.07 13:36:33
Kicsit öreg, kicsit lomha, de szeretnivaló! Mindig is BMW fanatikus voltam, de mégse fordult meg a fejembe hogy BMW-t vegyek. Passatokat nézegettem, de miután 17-et néztem meg élőben, és mindegyik ótvargané volt, úgy döntöttem más típus felé nézek... valahogy a bömösnél…..
Tulok 2012.10.08 09:04:04
@zalan.takacs: Drága Zalánom, a klímát max. 10 000 Ft-ért feltöltik neked és akkor jéghideg klímásként reklámozhatod kéretlenül a gyönyörű mergádat. Ja, hogy 10 perc után elszökik belőle megint a gáz? Ugyan!
Cherrx nevű kommentelőnk komolyan vette felhívásunkat, és küldött nekünk egy képet az Amazing Sheriff-ben elért eredményéről. Gratulálunk a türelméhez, kitartásához és ügyességéhez! Aki úgy érzi, tud ennél jobbat, fényképes bizonyítékait juttassa el hozzánk :-)! Ezen…..
Tulok 2012.06.10 20:28:07