Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SherlockHolmes

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
Geekblog Sherlock - 1. évad 2010.09.14 08:00:00
Amikor elkezdtem nézni Steven Moffat és Mark Gatiss Sherlock Holmes-adaptációját, az égvilágon semmit sem tudtam róla. Nem tettem fel magamnak a kérdést, hogy mi értelme átültetni Arthur Conan Doyle viktoriánus korabeli karaktereit a 21. századba. Nem foglalkoztam azzal, hogy mi…..
Félrefordítások Felajzottan 2012.03.07 12:00:00
Csiki a Sherlock-sorozat harmadik részét sem kíméli.Ismét jelentkezem, most a Sherlock 3. részével (előre szólok, ebben vannak szerintem a legdurvább félremenések). 1.- Put THAT in your blog! Or better still, stop inflicting your opinions on the world!- Megírhatja a blogjába! Csak a…..
Sherlock Holmes and his inimitable sense of humour. Jóképű, okos és még remek (angol) humorral is meg van áldva. Sherlock Holmes, a kissé vérmes nyomozó hamarosan újra a mozivásznon látható újabb izgalmas kalandokkal. Az eheti mozi premier kapcsán legújabb bejegyzésünkben a…..
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..
Van, aki semmiből nem tanul. Péter például minden ráutaló körülmény ellenére filmszínházban óhajtja megtekinteni a látványosnak ígérkező filmeket, ahelyett, hogy kivetítőre gyűjtene. A végzetet ő sem kerülheti el, addig meg legalább a Mammutot elkerüli: Egyike vagyok azon…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Szomorú hírünk van a klasszikus, 1980-as és '90-es években vetített Sherlock Holmes-történetek kedvelőinek: 78 éves korában meghalt Edward Hardwicke, azaz Dr. Watson. Hardwicke David Burke helyére érkezett a Granada Television világszerte nagy sikert aratott szériájába, ahol Jeremy…..
Az xpress.hu-t böngészve visítottam fel az előbb realizálva, hogy július 30-án az RTL Filmklub gondozásában jön minden idők legjobb Sherlock Holmes-feldolgozásának következő adagja, a Sherlock Holmes visszatér. Én fanatikus nézőként gyakorlatilag már a gyártó Granada…..
Le a kalappal Steven Moffat előtt: aki ilyen bátran nekilát egy brit nemzeti intézménynek számító történet, azaz Sherlock Holmes kalandjainak átírásához és modern korba helyezéséhez, annak a tökei akkorák, mint egy bowling-golyó. Egy ilyen vállalkozásba iszonyú nagyot lehet…..
Belsőség Kis újpesti belterj 2008.01.12 19:52:00
Korrupciós randim volt egy jelentős céggel, akik reklámarcnak kívánnak szerződtetni. Ha tehetem, az ilyesmiket a Külvárosi Kávéház nevű intézménybe szervezem, amit kajálásra is bárkinek szeretettel ajánlok. Gyalog mentem, mert bár voltam már ott autóval, gyanítottam, hogy ami…..
Noomi Rapace A tetovált lány (The Girl with the Dragon Tattoo) svéd változatának a főhősnőjére az Álomgyár is rátalált, korábban úgy hírlett, hogy esélyes a Mission Impossible 4 egyik szerepére, ám azt végül Paula Patton kapta meg, később pedig kiderült, hogy Náci zombik…..
Nem jött össze, hiába próbálták a Sherlock Holmes producere megszerezni a második részre Brad Pittet. A nevét már az első rész után is emlegették, az alkotók azt szerették volna, ha Pitt játssza Moriartyt, akinek arcát akkor még nem láthattuk, csak a folytatásban lép ki az…..
A nagy sikerű Sherlock Holmes folytatása 1891-ben játszódik, azaz egy évvel az első rész után. Robert Downey Jr. újra a címszereplőt játszhatja és Moriartyt üldözi, akit Jared Harris alakít. Watson (Jude Law) pedig megpróbálja megtalálni a középutat a magánélete és a munkája…..
A BBC kínálatában érkezik július 25-én a legenda kalandjainak legújabb feldolgozása. Arthur Conan Doyle regényét Steven Moffat és Mark Gattis vették gondozásba, a szereplők közt pedig olyan arcokat láthatunk majd, mint Martin Freeman. A mesterdetektívet Benedict Cumberbatch, a Vágy…..