Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokhagymafront

79 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban köreinkből eltávozott Csurka István igaz fokhagymagyar harcos volt. Emléke mindhalálig bennünk él. A Magyar Fokhagymafront Csurka Istvánt saját halottjának tekinti.Kezdeményezni fogjuk, hogy a Dörner György szagtárs által vezetett Új Színház minél hamarabb vegye…..
A média is kezdi elismeri a Fokhagymafront nagyságát és a Magyar Fokhagyma Egyetemes Ügyének Létfontosságát, így legutóbbi akciónkról tulajdonképpen mindenki írt, aki él és mozog. A legnagyobb olvasottságú csatornák idevonatkozó cikkeit…..
A Magyar Fokhagymafront jó kezdetnek tartja a Fokhagymagyar Überdemokrata Köztársaság Fokhagymagyarország Dicsőséges Kormánya által megfogalmazott és a mai nappal érvénybe lépett Alaptörvényt. A MAFOF választmánya mégsem üdvözli azt, mert ugyan jó kezdő lépés a…..
Szörnyű egy év volt a 2011-es: Oszama bin Laden és Idi Amin Gaddafi után mozgalmunk újabb hű támogatóját vesztette el. Kim Dzsongil, a magyar fokhagyma koreai terjesztésének élharcosa eltávozott az örök fokhagymamezőkre. Ügyünk iránti elhivatottságát mi sem szemlélteti…..
A Führerin cselekedetei egyszerűen túl tökéletesek ahhoz, hogy megjegyzést lehessen hozzájuk fűzni. E kép is magáért beszél. (Ezt látva bizony minden lilahagyma termesztő-bérenc reszketve menekül Fokhagymagyarországból! - a szerk.)..
A Magyar Fokhagymafront (MAFOF) vezetősége megrendüléssel vegyes csalódottsággal fogadta Tarlós István főpolgármester döntését, miszerint Őszentsége Csurka István, a MAFOF főisten-jelöltje nem lehet intendánsa a Dörner György vezette első igaz magyar teátrumnak, a Hátország…..
A Magyar Fokhagymafront (MAFOF) vezetősége üdvözli a Magyar Überdemokrata Köztársaság Fokhagymagyarország Szent és Sérthetetlen Kormányának legújabb ideáját, miszerint visszaállítják a hadkötelezettséget és az összes, 18. életévét betöltött, csatában bevethető…..
Tisztelt Német Zsurnaliszták! Tiltakozó levelüket megkaptuk.  Mi, a Magyar Fokhagymafront, a Német Almák Frontjának testvérszervezete feleslegesnek és értelmetlennek találjuk a tiltakozást. A színház nem kunszt, de a főistenség, amit elérhet velünk és a szavazatainkkal…..
A Propaganda és Ideológiai Osztály vezetőjének beszéde:Szagtársak és szagtársnők; fokhagymagyarok!Hadd üdvözöljek mindenkit az egyedüli igazi hazafias erő, a Magyar Fokhagymafront nevében "Szebb múltat!" kampánynyitó rendezvényünkön. Örömmel jelenthetjük be, hogy…..
A Magyar Fokhagymafront vezetősége üdvözli a Büdipest városába érkezett két erszényes állatkát. A MAFOF mindig is konzekvensen képviselte Magyar Fokhagyma mellett a Magyar Vombatok ügyét is, így abszolút elismerendő fejleménynek látja a Fővárosi Állatkert lépését, minek…..
A több ezer beérkezett pályaműből a zsűrinek komoly erőfeszítésébe és megannyi átvirrasztott éjszakájába került kiválasztani a legjobbakat. A fokhagymagyar ideológiától átitatott mezőny minden kategóriájában rendkívül magas volt a színvonal, de a legnivósabbaknak a…..
Ha ezen a pályázaton nem nyerek a Dörmivel, meg a Pozsgóval, hát akkor a magyar drámának és a nagyszerű szellemi műhelynek a Magyar Fokhagymafrontnak a gyehennája nyílik meg. Ez egy szervezett, gátlástalan és fajilag meghatározott kérdés, bár nem vagyok antiszemita, csak…..
Magyar Fokhagymafront Terjed az ige 2011.10.27 10:23:39
Alkotópályázatunkról a palyazatok.org is beszámol.Köszönjük a szagtársaknak!  ..
A Magyar Fokhagymafront Propaganda és Ideológiai Osztályának Sziporkaíró és Ellenségképeket Gyártó Alosztálya alkotópályázatot hirdet korosztálytól függetlenül minden igaz magyar számára. Pályázatunkra minden olyan alkotást várunk - legyen az karikatúra, fotó, költemény…..
A Magyar Fokhagymafront által támogatott Csurka István főisteni kampányának nyitó eseményéről tisztességesen beszámolt a sajtó, íme pár példa:168 óra: http://www.168ora.hu/itthon/tuntetes-dorner-kinevezese-ellen-84616.htmlBors:…..
Elhangzott az Új Színház előtti kampánynyitó rendezvényen, előadta Várnai Szilárd színművész szagtárs.     Óda az Újhoz és a régihez Még szívünkben is Csurka az úr. Térdünkön már nincs is glazúr, hisz leborulunk előtte mind, míg szent kezével…..
Szagtársak és szagtársnők, fokhagymagyarjai e termőföldnek! Eljött az idő, hogy az egyedüli igazi magyarországi hazafias erő, a Fokhagymafront főisten-jelöltet állítson, ezzel is példaképet adva a reményvesztett embereknek!  Ezért ünnepélyesen bejelentem, hogy a Magyar…..
  A Magyar Fokhagymafront vezetősége megrendüléssel vette tudomásul ősi szövetségesének, Moammer Kadhafi halálhírét. Kadhafi szagtárs mindig is rendületlen harcosa volt a nyugati lilahagymák nyomása elleni küzdelemnek, személyében egy hőssel lett kevesebb a világ. Az…..
Fokhagymagyarok!Nem mehet ez így tovább, hogy megannyi elveszett lélek megannyi esztelen istenképhez imádkozzék: a Magyar Fokhagymafront (MAFOF) vezetősége úgy látta, eljött az idő, hogy az egyedüli igazi magyarországi hazafias erő, a Fokhagymafront főisten-jelöltet…..
A Magyar Fokhagymafront vezetősége a 2011. augusztus 19-i I. Fokhagymagyar Fesztivált abszolút sikerként könyvelte el. A belvárosi Erzsébet téren megjelent, a mindennapi igazságtalanságoktól fölháborodott és igaz magyar fokhagymára vágyó tömegekkel való beszélgetésekből és…..
The video made on the 1st Hungarlic Festival will be published soon on the YouTube-channel of the Hungarian Garlic Front: youtube.com/fokhagymafront ..
A MAFOF PROPAGANDA ÉS IDEOLÓGIAI OSZTÁLY ELNÖKÉNEK BESZÉDEAZ ELSŐ FOKHAGYMAGYAR FESZTIVÁLON2011. AUGUSZTUS 19-ÉN, BÜDIPESTENFokhagymagyar szagtársak és szagtársnők!A Magyar Fokhagymafront Propaganda és Ideológiai Osztályának vezetőjeként tiszta büszkeséggel jelenthetem be:…..
elhangzott az első Fokhagymagyar Fesztiválon Kedves Barátaim, Hölgyeim és Uraim, Fok-hagy-ma-gya-rok! Ünnepelni gyűltünk ma egybe. Az új kenyér ünnepe előtti napon még harapjunk egy utolsót a tavalyi kenyérből sütött fokhagymás pirítósba. De nem állhat az egész év…..
Fokhagymagyarok!Eljött az idő az első Fokhagymagyar Fesztiválra, mely a belvárosi Erzsébet téren kerül megrendezésre augusztus 19-én. Lesznek zenekarok, humoristák, fokhagymagyar politikai szónoklatok, kiállítás a Magyar Fokhagymafront eddigi történelméről és minden, ami az…..
A Propaganda és Ideológiai Osztály ritka tehetséges ügynökei máris elkészítettek egy fényképet, ami az augusztus 19-i I. Fokhagymagyar Fesztiválon készült.A fotón az esemény díszvendége, Csaucseszku Mihály látható, amint épp szózatot intéz az egybegyűlt fokhagymagyaroknak. E…..