Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras55

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
andras55 2009.02.26 16:36:59
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
Hála istennek a világ kicsi: a Sandokán zenéjét ugyanaz a csapat, vagyis Maurizio és Guido de Angelis írta, mint a Terence Hill & Bud Spencer filmekét, Emilio Salgari kalózregényei pedig állítólag inspirálták Sergio Leonét is sziklaarcú hősei megteremtésében, ki tudja,…..
andras55 2007.10.31 14:03:23
A Tv2 átgondolta, segítséget kért (biztos telefonosat), majd beismerte, hogy hibázott. És megtette a szükséges lépéseket. (Úgy néz ki, divat lett ebből mostanában).A szükséges lépések most egyetlen apró vesszőt jelent, amit csak kirakott a csatorna az Okosabb vagy, mint egy…..