Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HohenTrollner

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
O七a力uS口und U-Kiss - Tick Tack 2011.12.18 13:20:00
 Ha a U-Kiss koreai menedzsmentje odahaza ugyanolyan profizmussal futtatná a csapatot, mint ahogyan teszi azt Japánban az Avex, a srácok már rég elsővonalbeli előadók lennének. A december 14-én megjelent japán kislemez, az addiktív Tick Tack az Oricon listáján a harmadik helyig…..
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
A MÁV sincsen túl jóban a naptárral, minden gond nélkül ad el ugyanis már lejárt jegyet. Sőt, az izgalmakat növelve az utasok versenyezhetnek a helyekért (alig várom a korszakot, amikor énvettemhamarabbeztajegyet felkiáltásoktól lesz hangos a vonat), hála a duplán eladott…..
HohenTrollner 2011.05.02 12:24:47
@Sün‼: ez tuti? pont ma akartam beszélni a mávval, hogy ez hogy van, máskor mindig adtak bécsbe helyjegyet, most messzebb fogok vele utazni, és nem kaptam... egyébként minden stimmel a jeggyel.
HohenTrollner 2011.05.02 12:47:24
@Sün‼: "Nemzetközi forgalomban helyjegy váltható."
kösz az infót
Hagyományainkkal ellentétben egy pozitív Torkos Csütörtökkel indítjuk az idei megemlékezéseket:A Rumbach 7-ben vacsoráztunk. Kellemes hely, nem túl olcsó, nem túl drága "elzászi hangulatú" étterem, jelentsen az bármit is. A pincér néha már-már sok volt, de ez csak…..
Miklós 2 hónapja vadássza előbb a csomagból kifelejtett, aztán a postán eltűnt racksínjét. Már csak a Magyar Posta privatizációjában bízhatunk, vagy hogy egy forradalmi csomagküldőkommandó kilopja a postáról és a valódi címzettekhez eljuttatja a küldeményeket:Az…..
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
Az RTL Klub októberben jelentette be, hogy új, magyar sorozatot indítanak Casino címmel. A forgatókönyvet Moravecz Levente és Szurdi Miklós  jegyzi, a főbb szerepekben pedig Szabó Győző, Xantus Barbara, Voith Ági, Kálloy Molnár Péter és Fenyő Iván látható. A helyszín…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
HohenTrollner 2011.02.02 20:43:53
@nagymagyarmagyar: mire irigy? az értelmi képességeidre, hogy nem találsz parkolóhelyet, ahol nem akadályozod a többieket?
HohenTrollner 2011.02.02 20:46:42
@Exploiter: engem meg nap mint nap. mondjuk nem azt fogom lefotózni, aki miatt plusz 5 métert kell mennem, mert a sarokra állt, hanem azt, amelyiktől nem látom, hogy jön-e autó, sínre áll, stb.
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
Az EU-elnökség idejére több mint kétszáz prémiumautót szedett össze a Külügyminisztérium, aprópénzért. Vélemények az azonos című írásunkról...
HohenTrollner 2011.01.21 11:41:14
@PRND2L: igen, adhattak volna valami jó hibridet... de szerintem ettől még jó a deal.
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
  A világ leghülyébb, vagy legalábbis legmókásabban félreértelmezhető síjelzéseit gyűjtötte össze az Eternalsnow blog. Íme egy rövid ízelítő, a többi pedig az eredeti posztban...
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
HohenTrollner 2011.01.16 12:54:08
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: igazából nem lehetnek annyira agyatlanok a wb-s bulizók, hogyha a fejük fölött kiadták az eszméletlen lányt, még ha későn is:(
HohenTrollner 2011.01.16 12:55:04
HohenTrollner 2011.01.16 12:55:56
@HúszTíz: +1 = csatlakozom = szerintem is.