Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TIN modell (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészben az a szomorú, hogy az EU-Parlamentben ott van egy Morvai Krisztina, aki állandó jelleggel lejáratja magát. Ő az egyik politikus, aki képviseli az országunkat, és így képviseli. Iszonyatosan alacsony szinten képviseli, és joggal röhögik körbe az ottani képviselők. A…..
Csak sikerült végleg lenulláznia magát az elszámoltatási kormánybiztosnak. Az elmúlt 10 hónap alatt sem tudott sok eredményt felmutatni, a jelenleg is zajló ügyek nagy része ugyanis még a Bajnai-kormány ideje alatt indult el. Orbán Viktor a jövő tétjének nevezte az elmúlt…..
TIN modell (törölt) 2011.03.03 18:39:21
@matyesz007: Kötél vagy golyó. Még etessük is őket?
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
TIN modell (törölt) 2011.03.03 18:19:26
 Mint minden hatalom, a Fidesz kormánya is hoz ostoba döntéseket. Nem is keveset. Ám eddigi hülyeségeiken csak mosolyogtam: nem olyan könnyű végzetesen elkúrni egy országot…  Ám a legújabb baromság, ami a Fideszes ötletemberek sötét fiókjából előkerült,…..
TIN modell (törölt) 2011.03.03 13:02:24
@midnight coder:

Szívemből szóltál! De a liberális kommentek jól mutatják, hogy liberálisaink mennyire el vannak szakadva a valóságtól. Nem csoda, hogy el lettek hajtva a p...ba. Baromi könnyű nekik a belvárosi kávézóból beleugatérozni a világba ...
TIN modell (törölt) 2011.03.03 13:52:17
@hopp-hopp:

Uhh, ennyit fogtál fel belőle, amit írtam?! Mi ez a szellemi mélyrepülés liberáliséknál?

Szegénykém, neked is csak kényszer a 18 éves korig tartó tankötelezettség. Részvétem (a tanáraidnak).
Büntethetőség már 12 éves kortól, tankötelesség mindössze 15 éves korig, és persze a szavazati jog kiterjesztése: a fiatalok jogi helyzetét valamiért újra akarják szabni. (Fotó: Blikk) A Fidesz az elmúlt hetekben három olyan javaslattal is előállt, melyekből az olvasható ki,…..
TIN modell (törölt) 2011.03.03 10:59:46
@Vitéz Kőbányai Világos:

Te is, mint minden szélsőséges, liberális, el vagytok tévedve. A tanár oktat, nem pedig nevel. A nevelés a család dolga! Nem a tanároknak kell megnevelni a gyereket, hogy ne szarjon az asztal tetejére.
Tarlós Istvánnal kapcsolatban reggel még az volt a friss hír, hogy most épp nyílt levélben harcolnak a Budai Fonódóért. Késő délelőtt aztán előállt egy sokrétű sajtótájékoztatóval:  - valószínűleg átvállalja az állam a BKV 77 milliárdos adósságát, neki már…..
TIN modell (törölt) 2011.03.02 16:07:02
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
TIN modell (törölt) 2011.03.02 15:54:10
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Proszektúra Megmosolyogtató 2011.02.27 20:25:00
A Jobbik alelnöke utólagos nyilatkozatai szerint kicsit pikánsnak és megmosolyogtatónak tartotta, hogy egy olyan emlékművet koszorúztak meg, amelyet a karcagi zsidók elpusztításának emlékére (is) emeltek.Nem tudom, az eset ilyen humoros-e a haláltáborokban meggyilkolt 446 karcagi…..
    Pártunk és államunk vezére, akarom mondani a miniszterelnök úr, súlyos bejelentésre készül. A kormány az unió, valamennyi összeesküvő nemzetközi szervezet, és amúgy a józan paraszti ész nyomására elhatározta magát a strukturális reformok végrehajtására.…..
TIN modell (törölt) 2011.02.24 11:10:14
@kej: "vagy éppen a röhejes 2000 forintos tandíjból (melyek egyike sem hozott igazi bevételt, egyszerűen csak népnevelő célzatú volt abban a tekinte"

1. Lehet, hogy neked röhejes volt, de diákként az a 2000 forint is tétel volt, főleg, hogy Bokros akkor mészárolta le a felsőoktatást, melyben családilag is érintettek voltunk, kényszer (kora)nyugdíjazásokkal. Akkoriban hitellehetőség sem volt még.
2. Imádott Horn Gyulád attól az évtől kezdve, mikor pont végeztem, havi 10000-re akarta emelni szeptemberben. Nem is kérdés, hogy ellene voksoltam a választáson. Tudom, neked az a 10000 is röhejes összeg, ti ilyenek vagytok, fent az elefántcsonttoronyban.
Gulyásdemokrácia Impotens Európa 2011.02.21 00:04:09
Az EU felszólítja Moamer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János az EU külügyminisztereinek képviseletében, és nem haragudhatunk rá ezért a rettenetes mondatért, mert ennél többet nem…..
Kispest, Budapest XIX.kerülete. Polgármester Gajda Péter, MSZP. Az önkormányzat összetétele: 9 fő FIDESZ-KDNP, 6 fő MSZP, 1 fő Jobbik, 1 fő LMP.Ez utóbbi, bizonyos Gerháth Csaba nyújtott be február 8-án egy előterjesztést az önkormányzat lapjának megszüntetésével…..
TIN modell (törölt) 2011.02.21 13:11:40
@Hajszás Láncos:
A legjobb erre a népszabó meg a manem. Sajnos, a fideszes néni a házban berágott rám és már nem dobálja a menemeket, ezért mostanában kompromisszumot kötöttem és hozok a melóhelyről metrót, abból ott áll tonnaszámra, a kutyának se kell. Sokkal jobb, mert kisebbre van hajtogatva, ebben sincs tűzőkapocs sem, könnyebb begyűrni az ajtón. Nagyon praktikus.
Nem, ne várjon most senki az elején hosszú, mesterséges kertelést retorikai adalékanyagokkal, rögtön a közepébe vágok: azért szeretem a Kuruc Infó nevű hírportált, mert fikciós irodalomnak kitűnő olvasnivaló. Kitűnő, csakúgy, mint a magyar nyomtatott és internetes politikai…..
Totális cigány hatalomátvétel? Ha a szavazati jog kiterjesztése meg is valósulna, a cigányság szavazói súlya csak mintegy 2%-kal emelkedne. De még ez sem reális, hiszen eleve kevesebben mennek szavazni. A Véleményvezér blog szerzői őszintén meglepődtek, hogy a gyerekek után…..
TIN modell (törölt) 2011.02.18 14:00:40
A VV a hivatalos statisztikákból indul ki, továbbá szereti a cigányokat, támogatja a devianciákat. Tipikus balliberális, inkább liberális (=szélsőséges) blog. Gyűlöli a magyarokat - elég csak 3-7 írásba beleolvasni. A tipikus hungarofób, kirekesztő álláspont jelentkezik, a kóros "mindenki náci és antiszemita aki nem azt mondja mint mi liberálisok" és "különben is minden magyar ab ovo náci" alapaxióma követtetik.

Innen, erről a kiindulásról nézni a kommentelőket tipikus liberális hiba, hiszen egy igavonó lónak szemellenzővel is szélesebb a világra való látása, mint a VV publicistáinak. A VV ezért rétegblog, a belvárosi, szűk felsőkávéházi elit blogja, ahol az elefántcsonttoronyból tekintenek le a népre és akarják megmondani a népnek, aki vidéken, ne adj és, a cigányok közt él, hogy hogyan tűrje a borzalmakat, a népirtást, a kifosztást. Ezért a magyarok vagy csak kiakadni járnak ide vagy csak mosolygunk a magatokfajta szélsőségeseken. Ilyen is van, mint ti. Szegénykéink. :)

És pont ugye ti, liberális megmondóemberek, akik keményen cenzúráztok ("Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg. ") sikították tele és hiszterizáltátok fél Európát a médiatörvénnyel. S azt hiszitek, attól, mert elhallgattatjátok a másként gondolkodókat, minket, ha nem jelennek meg a kommentjeink, akkor az, amit mi képviselünk, akarunk, elvárunk, az nincs.

Aztán puffantok, mikor kiestek a parlamentből ... Az IRL világ még nem úgy működik, mint a liberálisok beteg, torzult agya elképzeli.
No, ennyi.
A Jobbik végképp „single-issue”-párttá vált, a közélet összes többi fontos és aktuális kérdéséhez vagy nem tud, vagy nem akar hozzászólni. Csakis egyetlen dologra képesek, a cigányozásra. (Fotó: Index) Egy-két éve még sokat nyerhetett azzal egy párt, ha…..
TIN modell (törölt) 2011.02.18 13:42:25
@Haynau: Direket tesznek a liberális blogok ilyen uszító képet a demokratikus, magyar érdekeket védő pártemberekről fel a netre. Azt hiszik, ez a primitív uszításuk még működik.

Hagyjuk meg őket ebbéli HITükben, hiszen mi, magyarok, jobboldaliak, demokraták toleránsok vagyunk, nem úgy mint ők.
Varánusz Feri, értékelni kell? 2011.02.18 06:33:00
"Várj még valamit mutatok,Már rég meg akartam tiedA szívem a szavak a mondatokArra kérnek halkan téged, hogyLazán csak kapaszkodj belémTartanod nincs mitől, mer’ énAzér’ vagyok, hogy óvjalak tégedAz életed tengerén."Az évértékelők szezonja lassan olyan…..
TIN modell (törölt) 2011.02.18 13:10:44
@sárkányfő: Azért nézz utána, hogy az LMP milyen zsaroló dolgokkal állt elő ... SZDSZ-t akarnak játszani (na ez mondjuk nem meglepő, hiszen liberálisok).
  Tegyük fel, tudni akarom, hogy ki az a Rába Tímea, mert hallottam már valahol a nevét. Elsőre félceleb húsra tippelnék, de azért jobb, ha utánanézek. Kicsi guglizás, alap. A legfontosabb infók, fotók egy perc alatt ingyen megvannak. Sokan tematikusan keresik a csak…..
TIN modell (törölt) 2011.02.17 11:54:56
Tavaly nyár óta kering makacsul az a Fidesz-ötlet, hogy ők bizony bevezetik a "hamburgeradót". A javaslat úgy néz ki, hogy bekerül a "nagy kora tavaszi reformcsomagba", bár lehet, hogy március 15-ig sem sikerül bejelentenie a részleteket Orbánnak... A múlt heti…..
Gulyásdemokrácia 201-62 2011.02.16 00:27:00
Kedden, azaz 2011. február 15-én délelőtt fél tíz után kicsivel, kezdetét vette az új alkotmányt előkészítő határozati javaslat parlamenti vitája. Ma és a héten végig ez folytatódik tovább, utána néhány nap részletes vita, megszavazzák, majd előreláthatóan ugyanez a…..
Szépen lassan átalakul a hazai média. A parlamenti tudósítást már Kövér László házelnök ötletei alapján vezénylik, most pedig szemünk előtt születik meg a hírmonopólium, ami az előrágott, nyelésre kész hírterméket szeretné a szánkba lapátolni. Mert fő a…..
TIN modell (törölt) 2011.02.16 09:20:52
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
TIN modell (törölt) 2011.02.15 14:28:32
Amíg ilyen képpel, mint a posztban van (1.bp.blogspot.com/-Zkfb3UNu3XQ/TVm5I9hS8FI/AAAAAAAADhU/A7JIAJmgPzs/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bp%25C3%25A1nikszoba.jpg) illusztráljátok, sosem lesztek valamelyest is komolyan vehető blog.

Síró libbantak blogjának persze kiváló, elég rátok nézni, hogy bármit, hangsúlyom, bármit bírjon egyszer borzalmasat elkövetni a Fidesz, meggyőzd magadat: még mindig inkább a Fidesz, mint hogy ti jöjjetek vissza az örökös nácizással és a táncos-komikus, tömegbelövető bohóccal.
TIN modell (törölt) 2011.02.15 17:56:33
@Squid: Liberális barátom, tanulj meg először helyesen írni. Okés?
Esztergomban még mindig folyik a nagytakarítás, most az alpolgármesteri széfből kerültek elő érdekes dokumentumok. "Valamikor az esztergomi helyzetről azt mondtam, hogy olyan, mint az ötvenes évek. Városi legendának tartottam egy ilyen listát, nem hittem volna, hogy létezik.…..
TIN modell (törölt) 2011.02.14 11:31:45
@Vidéki: Ezt aligha érti meg ez a figura. Végigolvastam, miket ír itt, lételeme a gyűlölködés. Erre Megyes szolgáltat is indokot, hát jól elvannak. Szarnak ezek bele mindketten a városra. Mindkettőt be kéne zárni védett helyre, az segítene úgy a városon, mint sok mindenen (OPNI).
TIN modell (törölt) 2011.02.14 11:34:31
@cserepj: Kicsihuszár, én nem agymosott esztergomi vagyok, úgy hogy nekem hiába jössz a süketeléssel, olvastam a híreket, Tétényi büszkén hirdette az MSZP-s kötődést, támogatást. Engem nem igazán izgatsz, hogy te kibe mit akarsz beletukmálni, belebeszélni. Leszarom.
Ergo: Megyes hányás, de Tétényi is hányás. Aki összeállt ezzel az MSZP-vel, annak börtönbe lenne a helye. Osztozhatnának akár közös cellán is, egykutyák ezek.
TIN modell (törölt) 2011.02.14 11:35:21
@cserepj: Husika, a te józan eszed elvette a beteges gyűlölet. Orvoshoz fordulj, ne bírósághoz.
Ignore on.
Lázár komoly fejtörést okozhat a Fidesznek, hiszen a párt az elmúlt években nagyon tudatosan próbálta meg ezt a fajta, méltán közutálatnak örvendő viselkedést a baloldalhoz kötni. (Fotó: Egyenlítő blog) Úgy tűnik, Lázár János luxusautó-bérlésének ügyét egy hamar…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
TIN modell (törölt) 2011.02.11 14:24:33
@TomDo: Azért Mátyást klónozni 500 évvel korábbról nehéz feladat lenne a tudósoknak ...