Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára

0 bejegyzést írt és 598 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2016.06.29 12:56:13
@wallenberg880703: Tetszik ez a brutálisan rángatni...de 2006 október 23-án nem bruálisan dobtak fejbe utcakővel rendőröket, viszont a rendőrök brutálisan lövöldöztek a békés járókelőkre.
Nézett valaki felvételeket pl a mostani franciaországi tüntetésekről?
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2016.06.29 16:08:53
@wallenberg880703: Én most erre meg kéne sértődjek ??? Inkább vagyok zsidó mint egy ilyen alpári buta nyominger (mellesleg nem vagyok hahaha)
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2016.06.29 16:28:45
@nemecsekerno_007: ezzel semmi baj nincs, amíg annyian születnek, mint ahányan halnak megközelítőleg. Azok a nyugdíjasok akiknek most mi fizetjük a nyugdíját, azok is fizettek nyugdíjjárulékot és fizették az előző nemzedék nyugdíját. Itt az a baj, hogy minket már nem fog tudni eltartani senki, ezért is lépett ki finoman ebből a Magyarország arra törekszik kifejezéssel, mert már pontosan tudni, hogy a nekünk befolyó járulékok az éhenhaláshoz is kevés lesz. Nem mintha a mostani nyugdíjasok zöme dúskálhatna a javakban, de nekünk ennyi sem lesz. (Nem véletlenül nem adtam oda a magánnyugdíj pénzemet ezeknek!)
Elég sok posztunk kezdődött, vagy ért már véget úgy, hogy ennél mélyebbre már nehéz süllyedni, de még biztos sikerül. Az elmúlt 10 nap azért volt kiemelkedően érdekes, mert a kormány nem a szokott tempóban húzta lefelé a pincébe az országot, hanem mintha perecelt volna a lépcsőn és egy pillanat…..
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2016.02.02 14:08:02
@levente11: Döbrösi Laurát az Aranyéletben kell megnézni.
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2016.02.02 15:00:39
@levente11: Jaja tényleg. Nekem abban nagyon jó volt.
Ennyivel tartozna a sukorói feljelentésért. De az LMP körül ezen kívül is sok a kérdés... Most, hogy végre kitavaszodott, a hétvégén a Velencei tó partján járva, csak hajtott a kíváncsiság, milyen lehet az az emblematikus hely, amely maga képes volt egy pártot berepíteni a…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2015.04.29 16:04:18
@Nemzeti konzumtáció: Kellett egy befektető, akinek van annyi pénze mint ide Las Vegas hogy stílusos legyek. Na de ugye az egy libsi vagy bibsi és itt MO-on szaga van a pénznek. Fuj, nekünk olyan nem kell. Most van szép üres telkünk, Ami a miénk. A magyarok fele azt kívánja, vigye máshova a pénzét (nagyon okosan), és így viszi is a jóember máshova.
Büszke nép ez a magyar! Nincs is másunk...büszkén használjuk az EU pénzét is miközben oda-odaköpünk! Hát melyik snájdig európai nép ilyen tökös még?
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2015.04.29 16:08:01
@Muad\\\'Dib: (Csak középfokúm van!!!) :)
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2015.04.29 17:01:19
@FlLTOL: Thanx:)
Az elmúlt hetekben egyértelművé vált, amit azért valahol minden hírfogyasztó sejtett: Gyurcsány Ferenc rástartolt a miniszterelnöki szék visszaszerzésére. Persze - lévén profi politikus - ezt ő egy jó ideig még nem fogja elismerni. De nézzük, mivel töltötte az időt…..
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.05.22 14:17:00
@efes: És csak seggnyaló lehet az , aki nem Gyurcsányt látja a legaljasabb embernek?
  Megfontolandó, hogy a költségvetési takarékosság jegyében ne kapjanak állami támogatást a pártok 2013-ban és 2014-ben – vetette fel Orbán Viktor a Fidesz országos választmányának csütörtöki ülésén. Az álszent intézkedés – mint a politikaellenes…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.05.18 14:03:14
@Doomhammer: A közgép simán kifizeti a fidesznek a kieső 2 milliárdot a 200 milliárdból.

A többi párt ellehetetlenítése a cél, erre már végre rájöhetne mindenki.

Ők be voltak biztosítva anyagilag a 8 év alatt is, HÍR tévé ez az.

A Bayer Zsolt meg cinikusan azon röhög az echo tévén, hogy mit sír az MSZP a klubrádió megszűnésén?
Ma Magyarországon az csinál tévét vagy rádiót, vesz újságot akinek pénze van.
Teccett volna a 8 év alatt erre is gondolni, jobban tartalékolni!!!

Tehát akkor a fidesz 98-2002 között szépen feltankolhatta magát (Ezüsthajó stb) hogy aztán legyen pénzük ezt a jobboldali médiát működtetni.

A vicc az, hogy akkor is tőlünk lopták el a milliárdokat, és éltek belőle vígan.
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.05.09 14:27:18
Újra vészjelzések érkeztek szerkesztőségünkbe Csepel első zeneiskolájából. Most  vezetői pályázattal támadnak az aggódók ellenfelei. December közepén megnyertek egy nagy csatát a 70 éves  intézmény megőrzéséért küzdő pedagógusok és szülők: a fideszes…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.05.08 14:25:38
Proszektúra Egy büdös zsidó 2012.05.07 21:32:00
Székhelyi egy büdös zsidó, de mondjuk Villont azt tényleg jól tudja.Teller Ede egy büdös zsidó, de mondjuk az atomfizikát azt eléggé vágja.Radnóti egy büdös zsidó, de mondjuk piszokul tehetséges költő.Gábor Dénes egy büdös zsidó, de mondjuk páratlan fizikus.Karinthy Frigyes…..
 Ha Schmitt Pál Jézus szerepét kapta a "nemzeti komédiában", akkor a legutóbbi miniszterelnöki interjúban Orbán Viktor Isten alakját vindikálta magának, illetve érdemelte ki. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor Esztergom melyik biblikus táj e szent mesében?Előtte…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.05.06 13:18:43
Tétényi feladata „Budapest-Zugló fenntartható városfejlesztési koncepciójának stratégiai kialakításában való szakmai segítségnyújtás, készülő kerületi szabályozási tervek konzultációja, kiemelt beruházások figyelemmel kísérése, Budapest Főváros Önkormányzatának Hivatalával való kapcsolattartás, világörökségi programban való részvétel, illetve a kerület képviselete a Világörökség Magyar Nemzeti Bizottságának ülésein, városmarketing tevékenységben való részvétel” volt.

A cikk természetesen kitér arra, hogy az abban az időben köttetett tanácsadói szerződéseket jelenleg is vizsgálják, hogy volt-e mögöttük valós teljesítmény.

Kár, hogy az alapos tényfeltárást végző újságíró munkatárs arra nem tért ki, hogy Tétényi ebben az időszakban a fideszes Meggyes Tamás vezette Esztergomi Önkormányzatnak is igencsak hasonló munkát végzett.

A feladat Esztergomban kisérteties hasonlóságot mutatott a zuglói munkával:

Esztergom városfejlesztési koncepciójának kialakításában szakmai segítségnyújtás
a készülő szabályozási tervek koordinálása
kapcsolattartás a tervezőkkel, az érintett szakhatóságokkal és a lakossággal
a kiemelt beruházások figyelemmel kisérése
kiadványok előkészítése
fentiek érdekében az örökségvédelem területén a helyi építési szabályzat felülvizsgálata
a magyar világörökségek jelöltjeire vonatkozó munka elindítása
az érdekelt helyszínekkel való kapcsolattartás
Mint látható a jelek szerint Tétényi bűne az MNO szerint az SZDSZ-es önkormányzatnak végzett munka, pedig lehetséges, hogy a párhuzamok alapján érdemes lenne felemlegetni a fideszes Meggyesnek végzett munkát is. A pártsemlegesség és az egyenlő mérce jegyében.
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.04.21 15:43:54
15 óra 10 perckor a Hallgatói Hálózat elfoglalta a SOTE rektori irodáját egy nappal azután, hogy az egyetem vizsgálóbizottsága kiadta vizsgálati eredményét Schmitt Pál plágium ügyében. Élő közvetitésünket itt olvashatják:Az eseményről készült videóval és képekkel…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.28 17:08:35
@Belpo:

szerinted még mindíg fideszesek az egyetemisták azok után, amiket művelnek velük?
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.28 17:18:08
@Prien-u47:

Szerintem Snitt pali jó lenne
Fodor Gábor A király meztelen 2012.03.28 12:27:00
Négyévente néhány hétig átmenetileg a nemzet egységét nem csak a köztársasági elnök, hanem a magyar olimpiai csapat is megtestesíti. Együtt szurkolunk Cseh Lászlónak, közösen szorítunk a vívóknak, a vízilabdásokkal dobog a szívünk, a kajak-kenu csapatért izgulunk. Amikor…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.28 15:22:12
@Kivlov:

Hát az ilyen kommentelők a hányadékok
Az ember, aki 1989 óta folyamatosan hazudik, pontosan olyan, mint Stirlitz. Orbán Viktor már akkor tudta, hogy a túloldalon csak Gyurcsány számít. Bizonyíték a Fekete Doboz videója, amelyre most megint egyre többen kattintanak.Mert mi másra gondolhat az ember, amikor a szerfelett ostoba…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.21 08:10:05
@leponex:

Szerintem észrevehető a véleményemben, hogy nekem az ilyesfajta politizálás nem tetszik, de sajnos nincs más megoldás az Orbán Viktor ellen.

90-2002-ig nem volt ilyen vérszomjas hangulat az országban, ez azután alakult ki.

Lényegében Viktort csak a saját fegyverével lehet legyőzni.

Lassan Európát is megosztja. Szerintem a történelembe szégyenletes nyomokat fog hagyni.

Hidd el, nekem is az tetszik, ha egy miniszterelnökjelölt, megválasztásakor kezet fog az előzővel, megköszöni a munkáját.
Nem azt nyomatja éveken keresztül a választóknak, hogy egy bűnöző az ország vezetője.

El tudod azt te képzelni Amerikában, hogy mondjuk Obama büntetőjogi felelősségre vonná visszamenőlegesen a Busht, a Clintont, stb, hogy eladósították az országot?

Beteg a Viktor.
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.09 10:57:04
@Virág et.: Ezért a Fidesz nem is párt, hanem inkább egy vallás.
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.03.09 10:58:27
@Virág et.:

Öszödöt inkább jól meg kéne hallgatni elejétől a végéig.
A kormánypártok és vezetőik támogatottságát elemző írásunk előző részében azt mutattuk be, hogy bár jóval magasabb szintről indult, a kormányzati ciklus felére a Fidesz, valamint Orbán Viktor népszerűsége is ugyanarra a szintre süllyedt, mint négy éve a szocialistáké…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.02.29 14:21:24
@van-itt-ész: Na az ilyenektől mentse meg az országot a Jóisten. Te beteg vagy. Talán te is imádkoztál Csepelen a Jó Viktorért?
Óriási méreteket ölt az elhidegülés a politika intézményes formáitól, gondoljunk csak arra, hogy milyen hatalmas azoknak az aránya, akik semelyik pártra sem szavaznának, ha most hétvégén lennének a választások. Ugyanakkor pár nappal vagyunk a kormánypárti gigatüntetés után,…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.26 16:44:21
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:

A DK-nak a biztos pártválasztóknál 4% tegnapi adat
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
„Elveszíti jogosultságát az állami nyugdíjra az, aki úgy dönt, hogy magánnyugdíj-pénztári tag marad" - ezzel a mondattal zsarolt meg 96.8 százaléknyi manyup tagot még 2010 novemberében Matolcsy György.  Zsarolás volt ez a javából, még akkor is, ha az úgynevezett…..
d-evike-a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.01.11 13:20:21
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..