Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajdualiz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Deutsch Tamás aktivizálta magát, előbb naptárat készített, majd a "megtámadott" Orbán Viktor segítségére repült haza Brüsszelből. Az EU elnökségi nyitány az EP parlamentben roppant szórakoztatóra sikeredett, ahány újság, annyi nézet: Alázás! Szégyen! Orbán…..
Akár ugyanarra a szakra is újra felvételizhet a bukott hallgató - magyarázta a tv-ben Hoffmann Rózsa, aztán jót röhögött magában, és a felsőoktatási törvény legújabb tervezetében már teljesen máshogy fogalmazott. Egészen pontosan úgy, hogy akit kipenderítettek az egyetemről,…..
Az ingyenes MOHA magazin cikkén kicsit kiakadtunk. A Privát Kopósok szúrták a ki az írást a lapban, most az ő értelmezésüket adjuk közre a cikkről, mivel mélyen egyetértünk velük. Egyrészt, mert mi is nyílt drogpropagandának tartjuk a MOHÁ-ban megjelent szöveget, másrészt…..