Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KDoG

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
KDoG 2009.11.10 18:55:38
IQLIGHT !!!!

Igen a kressz szerint mehet 70km/h sebességgel. Gond ott van, hogy te meg mehetsz 90km/h sebességgel !
Tehát mindenki akinek dolga van, és tud vezetni, az előzni fog. És ha tövig nyomja a dudát akkor maximális jogos. Volt már másra is példa. Ilyenkor jön a kevetkező: mikor van a legtöbb baleset ? előzéskor. Mert a kamionos is menne 90km/h val, hisz időre kell menni, meg meg van engedve (jogos). 90 is már wartburgra van méretezve ! (ugye ha én 120nál befékezek, akkor 4db tárcsa+abs gondoskodik, ameddig lada 80ról csúszik 2x annyit) Ezek után kiáll előzni, aztán szembe jön streetfighter taknyosgyerek mert épp carstylingra akarja kiirni, hogy a 3db-ból összevágott "autó" tud menni 160at, és nem borul fel a hátsó szárnytól, és kell a fotó, mert nem menő, akkor már ott is a baj, és emberek halnak meg !

Vagy csak "basic user" nem vált vissza, és előzni probál stb stb stb vagy nyomvályú és elrántja a kormányt valakinek.

Amúgy kressz szerint induláskor körbejárod a kocsit, hogy minden fényforrás működik e (féklámpa pl), meg hasonlók. Ugye Te is ?

Felejtsük már el. Aki 90 helyett 70el érzi csak magát biztonságban (mert b*szik venni gumit, vagy csak fél) illetve budapesten/autópályán belső sávban araszól, annak kellene eltépni a forgalmit.

Mellesleg Sanya tudja kezelni a kocsit, tehát vészhelyzetben gyanitom jobban reagál mint papi 70ről. Azért nem olyan egyszerű ám ez.

Mellesleg forgalomban tudod hányan vezetnek 2-3-400 lovas autot ? Elég sokan, mégsem azt látom, hogy éjjel-nappal AMG mercik M es bmw-k tolnák le a népet. Sőőőt. Mellesleg a sok lóerős autó tulajok normálisak. Pl ha látom jön, és siet, már teszem ki az indexet, ha befér, és lassitok is, hogy segitsem. Viszont volt már, hogy az én hátsómban volt a rakéta, és 7es bmw kirakta indexet, hogy elözzem meg.
Suzukit meg amikor meg akartam elözni (mert láttam, hogy kanyarban fékez, és padkázik ha jön a kamion) rágyorsitott.

Sanyának ez szerintem leginkább referencia.
Ha ezt előbb tudjuk, hogy a Nightwish ennyire jó zenekar, akkor már rég hardcore rajonganánk értük. A kérdés mindenestre örök: mi a fenét gurított szervezetébe táncosunk az alább látható produkció előtti órákban? De végülis mindegy is, inkább figyeljük meg a rendelkezésre…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
KDoG 2007.12.29 01:15:25
Natura:
Szerintem nő vagy, vagy erősen homár (bocs az oldaltól). Valoszinüleg egy rusnya fap*csa aki még f****(fasznákot) sem látott életében. De cserébe cicababás fullos kabátodra vigyázz. Ez az össz örömöd az életben ? Kivánom, hogy egyszer legyen más is melette. Hátha megjavulsz. Munkádnak élsz akkor valószinüleg nincs kapcsolatod, vagy csak azt hiszed. Hulye az aki eltür egy ilyet kapcsolaton belül, feltéve ha nem érdeke ugye... ugye ?! :) Mellesleg ha lenne valakid (feltételes mód) aki dohányzik, de szereted (mert bizony dohányos is lehet ember) akkor segitenél neki leszokni, egyböl nem lenne görény, és nem igy beszélnél vele.

Most tudom érzed a szorongást belül, és gondokodsz hogyan vágj vissza, én dohányos (hangulatfüggöen, vagy hogy nem dohányos vagyok). Amugy a KV kicsit közvetlenebbül káros. Sebaj... De itt már szerintem számodra sem arról van szó, hogy cigi-kv-melo. Hanem, sokan felismertek. Nem azt, hogy KI vagy... azt le****(lekvár), hanem, hogy MILYEN vagy. Ismerek hasonló embert mint most te vagy. Ilyen maradt. 40+ évessen nem volt még párja. TÖK EGÉSZSÉGES VISZONT :)

Érted ? Tanulj meg együttélni. Mellesleg cigi szagnál undoritobb a pacsuli illatt. Bár ezért még senkit sem hordtam le. Kinek mi.... Azon meg jót röhögtem, hogy reggel az orrodra is fujsz kis parfümöt... vizuális tipus vagyok. (Ennél fogva tisztán látlak magam elött, és most az arcod is. Higgadj le. Inkább ne irj. Irány inkább egy társkereső, és légy boldog végre, és tulora helyett mégha kevesebb pénzböl kevésbé márkás kabátban de inkább az esőben ázz a nagy szerelemmel, független attol hogy kávézik cigizik stb...)

Mondjuk azt még megérteném ha az alkoholistákra lennél mérges. Mert ők emberileg is torzulnak, akárcsak a drogosok.
Aki hétvégén lemaradt volna róla, annak itt a pótlink az évtized hírére. Minthogy a PDA-k erősen veszélyeztetik a mobilpiacot, és ott egységesen miniUSB-csatlakozóval lehet tölteni a készülékeket, a mobilipar is egységes töltőcsatlakozást talált ki. Persze, amekkora…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..