Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bkposter

398 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letöltés Mikor szabadul Zsófi a szorult helyzetéből? Az ebéd Tóbiás anyjával meglepetéseket tartogat. Vajon Kinga visszaszerzi Vilmos gyűrűjét? ..
Letöltés Magdi jegygyűrűjének örökre nyoma vész. Péter úgy érzi, örökre elvesztette Hannát. Zsófi szorult helyzetbe kerül. ..
Letöltés Benji jó pontot szerez Hannánál. Zsófi új szövetségest szerez a válóperben. Miben sántikál a lány, akivel Szabi randizik? ..
Letöltés Aliz fel akarja vidítani Szabit. Zsolt új bizniszt ajánl Nikolnak. Péter gyanakodni kezd Benjire. ..
Letöltés Folytatja-e Krisztián az önpusztítást? Zsolt üzleti ajánlatot tesz Nikolnak. Mi történt Szabival Ukrajnában? ..
Letöltés Zsolt és Nikol között még jobban elmérgesedik a viszony. Meddig bírja Krisztián a visszautasításokat? Hogyan fogja kifizetni a büntetést László? ..
Letöltés Hogyan viseli Krisztián a tehetetlenséget? Milyen következményekkel jár az áramkimaradás? Sikerül-e Nikolnak és Zsoltnak újabb egyezséget kötni? ..
Letöltés Benji elveszíti-e Hannát a trükkjeivel? Ki lesz a legjobb babysitter Kinga számára? Zsófi anyagilag és érzelmileg is a padlóra kerül. ..
Letöltés Benji új frontot nyit Péter ellen. Jól teszi Kinga, hogy távol tartja magától Ádámot? Eljött az idő, hogy Nóra bosszút álljon Zsófin? ..
Letöltés Attila és Miklós balhéznak Vazul telefonja miatt. Tóbiás felvállalja másságát. A Fekete család hiányolja Szabit. Miklós válni akar Zsófitól. ..
Letöltés Szabi elindul Ukrajnába. Nóra vállalja Tóbiás perét. Zsófi odaadja Vazul telefonját Attilának. ..
Letöltés Hanna és Péter közt újra régi a barátság. Vajon Vilmos megtarthatja a takarítói állását? Aliz tudtán kívül arra bátorítja Szabit, hogy menjen ki Bambi után Ukrajnába. ..
Letöltés Zsolt vajon megtudja, ki nyomta fel a rendőrségen? Az áramkimaradás hatalmas káoszt okoz a lakóközösség életében. Ki lesz Hanna partnere az exkluzív jótékonysági eseményen? ..
Letöltés Kockáztatja-e Krisztián a hadbíróságot? Vilmos közellenséggé válik. Zsolt úgy sejti, valaki elárulta. ..
Mostantól a Facebookon is elérheted a legújabb Barátok Közt epizódokat! Ne felejtsd el lájkolni az oldalt!  ..
Letöltés Ki tudja-e magyarázni magát Zsolt? Mit tervez Miklós Attila ellen? Krisztián viselkedése egyre furcsább lesz. ..
Letöltés Hogy birkózik meg Szabi az esküvőn történtekkel? Miklós értékes titkot tud meg Vazultól. Mit fog szólni Kinga Zsolt döntéséhez? ..
Letöltés Sikerül-e Nórának kiszabadítania Miklóst? Kimondja-e Szabi a boldogító igent? Zsolt nagy árat kell fizessen Géza biztonságáért. ..
Letöltés Gizella és Tóbiás szendvicsei mégsem mérgezőek. Aliz elcsábítja Andrejt. Miklós elhatározza, hogy marad és felveszi a harcot. ..
Letöltés Miklós elhatározza, hogy elhagyja az országot. Aliz bocsánatot kér Bambitól. Gizelláék kétes szendvicsgyártásba kezdenek. ..
Letöltés Krisztián csak tetteti, hogy minden rendben van vele? Mi sül ki Péter és Benji versengéséből? Miklós ördögi tervet eszel ki, hogy tisztára mossa magát a rendőrségen. ..
Letöltés Zsófi végleg lezár egy korszakot. Miért akar Péter barátkozni Benjivel? Ki menti meg Enikőt a dühöngő Marcelltól? ..
Letöltés Vajon elmondja Kende Botondnak a szörnyű igazságot Marcellről? Tóbiás tényleg jelenteni fogja a rendőrségnek, hogy Attila pénzt lopott? Hogyan vigasztalódik Zsófi? ..
Letöltés Sikerrel jár Zsófi, hogy megmentse házasságát? Sikerül-e Attilának lezárni az ügyét Vazullal anélkül, hogy valaki megtudná? Kende borzalmas titkot hallgat ki. ..
Letöltés Attila igyekszik kijutni szorult helyzetéből. Senki nem érti meg Alizt. Zsófi döntést hoz a jövőjével kapcsolatban. ..