Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KristófAnyuka

456 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nem tudtam dolgozni. Bm, hihhhhetetlen. Ma egy órán át zsákbamacskát csomagoltam a suliban, oké, ez az én hülyeségem volt, de onnantól... Rend van, tisztaság van, levelek megválaszolva, mindenféle lefotózva. jelmezek fejben összeállva. Hamar eljött a dél. Hazahoztam a csöppet, bealudtam…..
Este Leó tök cukker volt...  nagy vidáman mossuk a fogát, mesélem hogy a Fogtündér és a Cumitündér épp megbeszélik, hogy a cumikat lassan oda kéne adni nekik. Bele is szólt, hogy a Cumitündér majd egy polcra teszi őket, és.. rettentő hangos és keserves sírás egy másodparc töredéke alatt. Hát…..
Egy napról vagy éjjel vagy másnap írok, ez okoz némi keveredést a fejemben, így aztán: az igazi Valentin nap nem is tegnap volt, és ma ennek megfelelően mindenki nagyon kedves volt.  Leó az átlagnál is bújósabb volt, nagyon anyázott, viszont mindeközben... egyszer sem kérte a cumit. Vagy állandóan…..
.. meg a többi napon. És nem együtt, hanem csak egyedül. :( Ha majd bepótolom az előző 10 hónapnyi lemaradást itt a blogon, akkor ezt a mondatot senki sem érti majd :D, de muszáj felvenni a fonalat. Az antibiotikum miatt Leó még egy napot extrázott itthon. Cukkancs, de a cumi-ügy miatt kb.…..
Szalai Kristóf Szkopje (05.18-20.) 2016.05.19 21:49:46
Nagyon sokat játszottam Leóval, még játszóztunk is, és bár nagyon örült nekem így a sok egymás nélkül töltött nap után, estére becsúszott egy kis hiszti, ki kellett cipelnem a játszóról... Ma igazán mindennel igyekeztem a kedvében járni (lásd Tescos- képek pl., én sose engedek semmit :) ), több…..
Klassz esős idővel kezdődött a rövid szalmaözvegység. Hát nosza, útrakeltünk az IKEÁ-ba. Reggeli, sok játék, kevés vásárlás, mérsékelt hiszti. Elalvás a kocsiban, otthon semmi. Ez rettenetes... A nap aztán valahogy kompent.zálódott, a durva hétvége miatt (az utókornak: mindkét nap reggeltől estig…..
A nap nagy részét lustálkodva töltöttük. Mintha mindenkiben bújkálna valami kis nemtommi', a kanapé ma jól pörgött, na. De sokat is játszottunk Leóval, a rengeteg játszózásnak is megvan a hátránya, az itthoni csendes játékból kevesebb jut - ma pótoltuk! :) Bár rettenetes szél volt kimerészkedtünk…..
Szalai Kristóf Szélviharban 2016.04.21 14:49:48
Mi a furcsa a képen? segítek... Rémesen izgalmas játszóterezés volt. Érkezés után 1 perccel Petra közölte, wc-re kell mennie. Hát ott úgy kb. semmi sincs, spar van, nem Tesco, benzinkút hogy hol van, tudja a pék. Megoldottuk, felugrottam Petrával a kozmetikusomhoz, Krisz maradt a játszón…..
Szalai Kristóf Leó 29 hónapos 2016.04.18 14:28:00
A hisztik nem csökkennek, sőőőt. Ugyanakkor újabban kézenfogva sétálni hív, bújik, még jobban ragaszkodik mint eddig. Nagyon lelkizős időszaka van, érzékeny, borzasztóan megsértődik ha elesik, vagy beüti valamijét. Dobál... Nyomi törpe-hangokat ad.. lehet hogy megvonom a napi kis diabetikus…..
Szalai Kristóf Rövid hírek 2016.03.31 12:24:36
Tegnap Leó Gödöllőn volt, így csak közös esténk volt a gyerekekkel nagy nyugalomban, persze különórákkal. A nyugalom Leó élete eddigi legnagyobb hisztijéig tartott, és ez akkora volt, hogy behisztiztette a nagyokat is. Egymást túlordítva próbálták lecsillapítani. Hogy mi történt? Nem tudjuk. De…..
Miután rém elégedetten veregettem itt a vállam, hogy minden ok - felejtettem el sportorvoshoz vinni Kristófot. Pedig volt itt suliba bevivős határidő, meg pénzeket is kellett küldeni, meg átadásom is volt, meg a fogadó óra, meg anygot kellett küldenem munka ügyben valakinek, meg volt munkám is, és…..
Még nem jöttem le a szerről :), este nem tudok elaludni, ellenben elégggggé fáradt vagyok, mégis minden rendben zajlott. Illetve nem, nem tudtam Szilvi nénivel értekezni a terveinkről, hogy milyen galád elképzelésünk van, mert csúszás volt, és már rég is voltak itthon a gyerekek, még be kellett…..
Szalai Kristóf Leó 28 hónapos 2016.03.18 12:28:00
hamarosan.....
Szalai Kristóf Szóbeli 2016.02.24 09:35:45
Kár hogy Apa épp Bécsben, amikor ilyen fontos hírt hoz a postás hivatalos levélben, hogy behívták Kristófot szóbelizni. :( Délután jött a boríték. Mivel tudtam mivel kapcsolatban jött, nehéz volt megállni, de természetesen megvártam a címzett hazatérését. Ő bontotta ki, olvasta el és úgy de úgy…..
Szalai Kristóf Leó 27 hónapos 2016.02.18 12:26:00
hamarosan.....
Petra királykisasszony, és A hőemelkedéses fiúk :) Szív alakú babahőmérő matrica; Leó nem nagyon akarta levenni... :)..
Szalai Kristóf 0-24-es műszak 2016.02.10 22:21:22
Kristófhoz életemben nem keltem fel ennyiszer. Persze varrtam. Persze egyig. Persze jól esett. Épp elálmosodtam, mikor hallottam hogy mocorog odafönt, na mondom megyek, velem aludt a nagyágyon. Sztem öt percél többet nem töltöttünk vízszintben, volt ott minden, még mérgelődtem is, mert sokmindenről…..
Amúgy is persze, de most az egész városban kevesebb baci trónol sztem, mint itt a nappaliban. Mondhatnám hogy milyen jó így összekupacolva butulni a NickJunioron a kanapé paplanhegyeinek völgyében, de nem lenne igaz, hiányzik az erőm. Holnapra rendbe kell hoznom magam, szóval ma ha csak egy kicsit…..
Szalai Kristóf Januári programok 2016.01.31 09:45:00
Ha megkérdezte volna valaki, hogy telt a január, azt mondtam volna, áááá, semmi különös, nem volt semmi extra program.  Aztán megnéztem a képeket. :) Az időrendet elhagyva... volt kirándulás, ez Dobogókő rendkívül hidegben, csak a legelszántabbak vettek részt a túrán. :) Volt buli Zilike 7.…..
Szalai Kristóf Leó 26 hónapos 2016.01.18 09:49:00
A cukiságfaktor csak nő és nő. Jön-megy, mint a távirat, és újabban szerepjátékokat játszik. Hosszas párbeszédeket hallok pl. a nyuszival, aki nyilván elváltoztatott hangon válaszol :). Fontos új szó stratégiai használatban a nem. Nem megyek, nem fürdök, nem mosok fogat. Nem. :) Most alábbhagyott…..
hamarosan.....
Szalai Kristóf Leó 25 hónapos 2015.12.18 09:49:00
hamarosan.....
Szalai Kristóf Novemberi programok 2015.11.30 09:50:00
hamarosan.....
Szalai Kristóf SZALAI LEÓ 2 ÉVES 2015.11.18 09:48:00
hamarosan.....
Szalai Kristóf Októberi programok 2015.10.31 09:42:00
hamarosan.....