Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonifác77

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrásaink szerint az, hogy a Való Világ powered by Big Brother alcímet kapott, és mostantól mindkét ikonikus hazai reality címe szerepelni fog egyetlen műsornak a kommunikációjában, az nem is volt annyira egyszerű, mint mi sejtettük, azaz lejárt a licensz/liszensz/licencjog, (nem…..
bonifác77 2016.10.28 22:03:00
Újabb készülékkel bővült az LG Blu-ray termékkínálata. A HR500-as asztali merevlemezes Blu-ray lejátszó lényegét a két DVB-T TV-vevőegység adja, amelyekkel lehetőségünk adódik arra, hogy míg az egyik digitális TV csatornát nézzük, egy másik csatornáról egy másik műsort…..
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
Egy kemény éjszaka az Összeesküvőkből. A kezdés videón, a folytatás fotókon.   ..
Levetítettek a tévében egy 1987-ben készült, de eddig soha be nem mutatott Erdős Péter-interjút. Néhány név azok közül, akik a filmet a műsorban kommentálják, utána pedig kérdések és gondolatok, amik felvetődtek bennem a műsor közben. Boros Lajos: jelenleg irritáló…..
Na kérem akkor ez ennyi vót, holnap reggel jön az első hogyvolt, utána meg a többi szépen sorban. Jóccakát. Ez is egy elképzelhető forgatókönyv: (sixx) VV Iza a platformcipőversenyt máris megnyerte. SzabóZ: Iza az agy ebben a műsorban. Mármint tud folyékonyan beszéli a…..
bonifác77 2014.01.17 18:34:49
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Értjük mi, a másik adó, az nem létezik, az ottani műsorok sem, sőt, aki azokban szerepelt, az leírta magát örökre (kivéve, ha kurvára szükségünk van rá, ugye, Pongó jut eszünkbe meg Alekosz így hirtelen), és ezzel nincs is baj, megszoktuk, hogy a két magyar nagy kertévé nem…..
bonifác77 2012.07.29 05:01:27
bonifác77 2012.07.31 02:29:59