Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mczolly

11 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saltedfox Bangkok Casino 2011.01.08 21:18:00
 Füst és emberszag áradt fentről. A széttagelt falak sokmindent láttak már ,de most becsukták a szemeiket. Egyre mélyrehatóbb a bömbölés ahogy haladok felfele. Tömeg. Egy nescafés bögrét sem lehetne leejteni. Pecsét, szalag. Fotózni jöttem. Bangkokba. A pokol már el…..
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
mczolly 2010.03.09 14:57:16
Title Unknown 21. fejezet 2008.08.26 20:37:00
Sírás törte meg a szülőszoba csendjét. Egy egészséges újszülőtt kisfiú sírása. A kis Mark világra jött.- A fiam... - a nővérek éppen a frissen világra pottyant emeberi lényről szedegették le a méh-darabkákat és egyéb trutyikat. - Kicsi Mark...A tisztítás alapos…..
Title Unknown 19. fejezet 2008.08.21 12:48:00
A lány ajkának hideg érintése melegséggel töltötte el. Szorosan magához ölelte, nem akarta elengedni. Markra gondolt. Egy pillanatra megállt. Zavartan rántotta félre az arcát.- Mi az, drágám? - mondta Polly.- Ez nekem nem megy. Én nem vagyok...- Ne azt mondd amit akarnak mondatni…..
Title Unknown 17. fejezet 2008.08.17 21:48:00
7 hónappal későbbBette egy áruházból sietett ki. ezében szatyrok lifegtek, hasa jócskán megnőtt, hiszen a szíve alatt hordta az utolsó emléket Marktól. A munkahelyéről már régen kirugták, elvégre egy menedzser nem végezhet fajfentartást, csupán fajkiírtást. Node, hogy…..
Title Unknown 15. fejezet 2008.08.09 11:39:00
- Bette, te mit keresel itt?- Hallottam mi történt, nem gondolhattad, hogy nem jövök be...- De gondolhatom, már nem vagyok az életed része. Most a munkahelyeden kéne lenned.- Kivettem a szabadságomat. Szeretném, ha melleted lehetnék amíg fel nem épülsz!- Tudod, hogy nem akarok egy…..
Title Unknown 13. fejezet 2008.08.06 13:10:00
- Miről beszélsz? Ez nem segít semmin, bár nincs is min segíteni! Nem tettél semmit! Mégis hova mennél?- Nem tudom, annyi hely van még a világban, ahol nem zavarnék senkit. Felesleges vagyok.- Nem vagy felesleges, rengeteg embernek szüksége van rád!- Elegem van már az álszent…..
Title Unknown 11. fejezet 2008.08.05 09:41:00
Kipirult arccal jöttek ki a bárból, rengeteget nevettek, de az alkohol is szerepet játszott kedélyállapotukban. Mark megölelte Pollyt.- Olyan, jó, hogy újra összehozott minket a sors, talán nem véletlen.- Mire akarsz ezzel kilyukadni?- Semmire.Hirtelen abbamaradt a párbeszéd, csak…..
Title Unknown 9. fejezet 2008.08.03 15:25:00
Az ajtóban Polly állt, Mark legkedvesebb gyerekkori barátja. Már 20 éve nem látta, akkor költöztek el ugyanis a szomszédból. Örök barátságot kötöttek anno, de az, hogy Pollynak odébb kellett állnia, megváltoztatott mindent.Mark alig ismert rá... Megjelentek rajta a nőiesség…..
Title Unknown 7. fejezet 2008.08.01 08:32:00
Mark zihálva rohant végig az utcán. Nem tudta merre akar menni, csak messzire Bette-től. A hó még mindig sűrű pelyhekben hullt, csak pár lélek járt az utcán, és persze az utcai látképből elmaradhatatlan csövesek heverésztek egy-egy nagyobb emlékmű tövében.Olyan fél óra…..
Title Unknown 5. fejezet 2008.07.30 20:10:00
Mark a konyhában a falhoz roskadva szívta a cigarettát, Bette az ágyon feküdt sírva, még most sem akarta elhinni, hogy mi történt. A fiú hirtelen elnyomta a még friss szálat a konyhaasztalon, majd kirohant a szobába.- Kellett ez nekünk? De komolyan? Mit ülsz ott? Hívd a…..
Title Unknown 3. fejezet 2008.07.28 20:17:00
Ott állt előtte Bette barna télikabátjába burkolózva, dideregve. Arca egészen ki volt pirulva kezével idegesen malmozott.- Szia! Mi újság? Sokat kellett rám várnod? - kezdte a szokásos üzletasszonyhoz illő hadarással, mintha minden perc számítana.- Hát, jól vagyok... - a lány…..
Title Unknown 1. fejezet 2008.07.25 21:41:00
Minden a vasútállomáson kezdődött... Rá várt, félt, hogy nem jön meg időben, és a balsejtelme be is igazolódott, a vonatok között kellett átvirrasztania az éjszakát. Nem érzett fáradtságot, görnyedten ült az összefirkált műanyag széken és egyre csak bámulta a padló…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Eddig azt hihettük, hogy a Mesterlövész csak egy kis szerencsétlen gagyi, de szerethető játék. De Sam küldött a tegnapi Blikkből egy cikket, ahol egy nő gázpisztollyal lett ámokfutó. Mivel a Blikk írta, ugyebár teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy minden úgy történt, ahogy…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
A Runaway kalandjáték bemutatása, sajnos halk a hang, tekerjétek fel a hangfalakat. A végén meg le, mert váratlan zene jön, és ne essetek le a székről ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
mczolly 2007.11.10 18:15:13
Nem hiszem hogy bárkinek is be kéne mutatni a GTA nevet viselő klasszikus játéksorozatot. Kezdődött ugye a jó öreg DOS-os környezetben futó GTA 1-gyel, majd pár epizód után áttért a 3D-s környezetbe, végigfutva az 1-ben elérhető összes városon. Azután sokan arra rakták le a…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
mczolly 2007.10.21 13:08:35
www.youtube.com/watch?v=8yhKCx0OM8w
Ezek speciálisan sa-mp bugok, de nagyrészük a sima játékban is benne van
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Pilu Drága Feri ! 2007.10.06 13:54:00
  Nagyon izgulok, hogy levelem eljusson hozzád! Jó lenne, ha olvasnád, mert számodra is olyan fontos lehet, amit írok, mint számomra! Nem tudom a címed, így nem adhatom fel postán, és nem is akarok nyílt levelet írni, mert abból eleget gyárt Lovas „kolléga”. Majd…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..