Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figyel Castro

0 bejegyzést írt és 682 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt talán kimondhatjuk, hogy egy isten háta mögötti kőhalom legalján élő friss ászkarák generáció szellemileg legtopább tagjának sem új, hogy a bankok szolgáltatásaik ár-és díjképzési irányelveit szigorúan a nagyhírű pukkasztott egyes+pókos nyolcas közgadasági…..
  A 2014-es országgyűlési választások óta azoknak a magyar állampolgároknak, akiknek nincs magyarországi lakcímük, lehetőségük van levélben leadni a szavazatukat. Kibővült a politikai közösség a határon túli (és a külhoni) magyarokkal, akik beleszólási jogot kaptak a magyar politikai életbe is.…..
Figyel Castro 2018.06.24 11:06:21
@ekszvájzed: széllel szemben nehéz pisálni-ha a sok hülyének ez kell... Ha el se mész, az minősített eset. Ennyire szar azért semelyik előző kormány alatt nem volt, még az első orsós alatt se, pedig az is egy mélypont volt.
   Az Európai Bizottság javaslatára évek óta készül egy U-Multirank nevű egyetemi rangsor. Ebben az évben 925 európai egyetemet rangsoroltak. (Különös módon Magyarországot a resztli országok közé sorolták Európában, nem az uniós országok közé. ) A tudományos kutatás minőségét két érdemjeggyel is…..
Figyel Castro 2018.06.22 12:42:57
@tamarisk: megjött a pártközpont küldötte.
Mari néni fáradtan kelt fel reggel. Tegnap volt hetven éves, és a párjával Pista bácsival ezt egy kicsit megünnepelték. Nem szokott hozzá a két öreg a dáridóhoz, de nem is nagyon rúgtak ki a hámból. Egy kis csirkelábból főzött pörkölt, magas a vérnyomás, meg nem szabad terhelni a gyomrot éjszakára,…..
Figyel Castro 2018.06.08 18:08:42
@eßemfaßom meg áll: a németeket nwm tudom, de Svájcban van, igen. És tisztában vannak vele, hogy Orbán elvette, és minden alkalommal szóba kerül a céges vacsikon.
Figyel Castro 2018.06.08 18:17:37
@eßemfaßom meg áll: a svájci rendszert ismerem. Ez amit linkelsz, ez ilyen kormánypropaganda? Mert ott hanyatlik minden, ami nem Orbán szellemi terméke...
Figyel Castro 2018.06.08 18:51:14
@abcdefghijklmm: na az itt felhozott hasonlatokkal: ha ételre sem elég a pénzed, akkor veszel még plazmaTV-t, ugye?
„Ébredjen minden egyházközség arra a tudatra, hogy mindegyik Krisztus családja,s legyen gondja, hogy ne legyen abban a családban senki, aki éhezik, mialatt mások lakmároznak,senki, aki mezítelen, mialatt másnak fölös ruhája vagy lábbelije van.Közelebb kell jutnunk egymáshoz. Meg kell éreznünk mások…..
Figyel Castro 2018.06.06 07:50:54
Lehet, hogy már többször szembejött velem, de tegnap éjjel, lefekvés előtt villantott bennem fel egy piros lámpát a Kőbányainak a Nagy Ferós reklámja. (Mondjuk mikor máskor lenne gondolat tolulásom, mint éjjel, hadd forgolódjak még pár órát álmatlanul, agyalva valamin) Kicsit fájdalmas volt a…..
Noha tudjuk, hogy a fizetés nem minden (hiszen az is számít, mibe kerül a megélhetés), azért érdemes megnézni, melyek azok a nagyvárosok, ahol a legjobban kereshetünk. Az alábbi lista bőven tartogat meglepetéseket. Zürichben a legmagasabb az átlagfizetés..
Figyel Castro 2018.05.31 23:27:41
@werinter: de nem kell... az elsőből írok.
Nem rendes ország az, ahol a miniszterelnök hozzátartozóinak korlátozást kell elviselniük. ..
Figyel Castro 2018.05.27 13:00:14
@aquaticus: nana, az is a gazdád vót ám, vagy ennyire naiv vagy?
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
A világ mind a 329 atomerőműve potenciálisan magában hordozza a katasztrófa lehetőségét. Vannak azonban olyanok, ahol a balesetek valószínűsége jelentősen nagyobb, mint máshol. A geológiai törésvonalak közelében épült erőműveket bármikor lerombolhatja egy földrengés, akkor pedig egy újabb Fukusimára…..
Figyel Castro 2018.05.23 21:42:48
@1.3806488: a gyíkembereket kihagytad, amúgy minden stimmel
Figyel Castro 2018.05.23 21:47:02
@GyMasa: és még a pirézeket.
Megannyi kérdés felmerült bennem, amikor először láttam a Solo előzetesét. Kiknek készült? Miről fog szólni? Érdekli-e a hardcore fanokat? Érdekel-e bárkit is? Egyáltalán lehet-e Han Solo, Harrison Ford nélkül? Ahhoz képest, hogy rajongó vagyok, ez lett volna az első Star Wars…..
Figyel Castro 2018.05.23 21:39:24
Olyan hibák vannak az egyik idei szakmai érettségiben, amelyek miatt egy valamirevaló oktatási rendszerben érvényteleníttetnék a vizsgát. Itt nálunk senki nem szól egy szót sem. ..
Figyel Castro 2018.05.23 12:04:46
@FCUK24: valamelyik minisztériumban dolgozol vagy a párthàz küldött ide?
Nyuszó két lábban ugrál a hideg pocsolyában, rimánkodás közben, hogy induljunk már, én előre-hátra tologatom a testvérbabakocsit, benne Bence ordít éhesen. Több okból kifolyólag nem szoptatom sehol máshol, csak otthon. Persze akad vis maior, ne horkanj fel, nyilván nem hal éhen…..
Figyel Castro 2018.05.22 19:24:33
@én csak hallgatok: ha hallgattál volna...
Legalábbis brit tudósok ezt bizonyították be tegnap reggel a helyi általános iskolában. Tegnap előtt akkora zuhé kapta el a gyerekeket ebédre menet, hogy hiába az esőkabát, a fiam és még legalább egy kislány úgy elázott, ahogy azt ilyenkor illik. Nadrág, cipő, zokni, minden. Annak ellenére, hogy…..
A mosogatógépek használata köztudottan energiatakarékosabb, mint a kézzel mosogatás, emiatt egyre több háztartásba vásárolnak mosogatógépet. A készülék "tudásán' felül a mosogató tabletta határozza meg leginkább a mosogatás minőségét. Most 11 ALL in ONE mosogatótablettát teszteltünk, hogy kiderüljön…..
Figyel Castro 2018.05.18 00:17:43
@whatisevenworse: megmértem, belőttem, meg töltök max. havonta. Zürichben lakom, amúgy nem különősebben kemény a víz.
Tudjuk, mit vesz fel a Sziget-VIP-ben mindenki ezen a nyáron: 2rule sportfelsőt! Nem azért, mert jó a minősége, vagy fel bírja venni bármiben a versenyt a konkurenciával. Egyszerűen MENŐ!..
Figyel Castro 2018.05.17 23:37:54
@abcdefghijklmm: na még jó, hogy nem egyedül lop többet... amúgy ő csak a stróman.
Mostanában befutott néhány állami támogatás (CSOK, NOK, OMP...stb), míg jónéhány megmaradt. Rengeteg lehetőség, mégis több százan jeleztétek felém, hogy "én valamiért mindig kimaradok az osztogatásból". Itt akkor most valami összeesküvésféle van, mindig a rossz oldalon helyezkedsz el, vagy pedig más…..
Figyel Castro 2018.05.17 13:07:31
@Peter Götz: a kisvasutat kihagytad. Amúgy a nyugdíjról csak annyit, hogy volt magánnyugdíjbefizetés, ugye... hol is van az?
A sztori mellé nem árt elindítani a fenti videót, hogy a halk zene, a víz kellemes csobogása és a lapátok forgásának finom surrogása hatékonyan csendesíthesse az elmét közben. Olvasónk csalódott, és minden oka meg is van rá. Szia Homár, Szeretném, ha segítenél abban, hogy…..
Figyel Castro 2018.05.17 08:32:57
@raczandris: valamint amikor a bányász bányász lett, nem tudta, hogy nem 55, hanem 65 éves koráig kell majd dolgozzon...
Pocsék zenék mindig voltak, igénytelenség mindig is létezett. A kilencvenes évek második felétől azonban olyan folyamat indult a fősodratú könnyűzenében, ami teljesen átalakította az addig ismert popműfajt. Korábban a nagyközönség előtt valamiféle zenei tudással és/vagy tartalommal felvértezve…..
Figyel Castro 2018.05.16 19:06:57
@Gaspen: ez így nem igaz, a Pet Shop Boys pl. csak ‘86-ban jött :)
Figyel Castro 2018.05.16 19:16:30
@Gaspen: már hogyne lenne!
Az Európai Unió országai között Magyarország azok közé tartozik, ahol a legrosszabb állapotban van az emberek fogazata, legnagyobb az átlagos foghiány. Mennyire lehet a fogászati problémákat a rossz genetikai adottságoknak tulajdonítani, mennyi az igazság abban, ha valaki azt…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Nem mindegy, hogy hol köpködsz, vagy mikor húzol magas sarkút, esetleg hol fürdesz bermudában. Nézz utána az európai országok törvényeinek is, mert börtön vagy súlyos pénzbírság lehet a vége a tudatlanságodnak. Ha nyaralni indulsz, ezekre ügyelj!..
Figyel Castro 2018.05.13 08:32:00
@FikkFakk: es mindezt egy idos, jovualis oregur iranyitja. Es a gyikemberek is komoly veszelyt jelentenek, nyilvan.
Biztosan hallottad már azt, hogy bármit lehet fogyasztani, csak mértékletesen. Nos, még ha van is benne igazság, azért akadnak ételek, melyeket egyszerűbb elkerülni. ..
Figyel Castro 2018.05.08 17:41:46
@Kívül tágasabb: hogy nincs benne a hizlalás, csak a rák...
Figyel Castro 2018.05.08 20:05:55
@lblog: a tejet is tejporból csinálják, nem tudtad?
Figyel Castro 2018.05.08 20:59:37
@ételizésítő: irónia akart lenni :D
Már óvodás korban észreveheted annak jeleit, hogy gyermekednek gondjai lehetnek a matematika tanulással. Miként kerülheted el mégis, hogy kisiskolás korban gyötrődés és utálat tárgyává váljon számára a matek és egy életen át elkísérje a matematikai szorongás? Ha hiszed, ha nem, te is tehetsz ellene:…..
Figyel Castro 2018.05.08 18:07:57
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: megint kevered, az iskolát hagytad abba második osztályban, mikor már harmadik éve hasaltál el a pótvizsgán is.