Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justdoit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március közepén ideje előkotorni a motort a garázsból, ahogy már többen meg is tették. Én még csak az előkészületeknél tartok. Például felvittem a motorból az akksit és rátettem a "Honda recommended" töltőre. Tök feleslegesen, mert kb. 5 perc töltés után…..
Véget ért eddigi leghosszabb motoros túránk, a tervet kissé felülmúlva 4800 kilométert hagytunk magunk mögött az elmúlt két hétben. Elkészült a túra leírása is, néhány fotóval és napi térképekkel együtt elérhető ezen a linken aztán egyre lejjebb görgetve.A…..
A sajtó már korábban cikkezett erről a jogszabályról, a Zugügyvéd most közzéteszi. A 2006. évi CXXX. törvény a regisztrációs adó részleges visszatérítéséről rendelkezik. Fontos információ, hogy az Országgyűlés az Európai Közösségek Bírósága által a C-290/05. és a…..
A CBS honlapján jelent meg az itt látható CSI promófotó, melyen a két szezonzáró részre vonatkozó utalások láthatók. Kedves olvasóinkat ezennel arra kérjük, hogy csatlakozzanak a nagy játékhoz, klikkoljanak ide a nagyméretű képhez, és commenteljenek bőszen, hátha egy magyar…..