Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsdr

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy az első két nyelvű posztunk szucsdr oldalbordájától. Egy francia hölgytől, angol nyelven, magyarra fordítva. Csak nektek! /Töki/ Sometimes ago szucsdr made a post giving his ten best film's musics. Some of them were good, some of them were funny, but that was pretty much a funny,…..
David Hasselhoffot az angol nyelvű Wikipédia a következőképpen jellemzi: „amerikai színész, énekes, filozófus, producer és üzletember.” ’Hoff’ filozófiai munkásságáról, ugyan kevesebbet tudok, de a felsorolásból mindenképpen hiányolható a…..
Napi Laci Top 10 filmzene 2011.10.18 08:00:00
Úgy döntöttem összeszedem az általam leginkább kedvelt filmzenéket. Persze szubjektív a lista, a nekem meghatározó filmekből. Ha valamelyiket még nem láttátok, remélem kedved kaptok most hozzá. A Bud Spencer, Terrence Hill zenéktől ezúttal eltekintettem, mert…..
Szombaton abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy csatlakozhattam a NapiLaci szerkesztőségének egy részéhez, és meghallgattuk egyik gyermekkori bálványom a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjét a Zöld Pardonban. Ezen alkalomból vendégposzt írására ragadtattam magam. Sajnos…..