Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penetráns

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
A túrógombóc varázslatos étel. Körbelengi az a fajta varázslat, aminek sokszor egy jó nagy mosoly a vége. Sohasem marad meg és mindenki örömmel fogyasztja. Akiket megkérdeztem még senki sem volt, aki kategorikusan kijelentette volna, hogy nem, én nem szeretem. Ezzel szemben a…..
Loiza Lamers nyerte a holland Topmodell leszek! című tévés versenyt, írja az MTI. Lamers győzelme azért nem hétköznapi, mert a helyi sajtó a verseny közben elkezdett arról cikkezni, hogy Loizát valójában Lucas néven anyakönyvezték, és valószínűleg nemi…..
penetráns 2015.10.28 11:23:55
@Sterbinszky Tivald: azt mondod, egy vagy a funkcionalis analfabetak kozul?
penetráns 2015.10.28 11:27:25
@Ninjaboy: nyilvan hatalmas problema lehet szamodra, hogy egy embert elfogadnak, es eselye van a boldog eletre. Es ne gyere azzal, hogy selejt, mert nem lehet biologiai gyereke. Sokaknak nem lehet.
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
penetráns 2015.10.21 10:03:52
@kjkx: hello, Kati!
A vasárnapi adás felvételén azzal fenyegette meg a házigazdát, hogy ha egy régi videófelvételt bejátszanak róla, kimegy a picsába. Esküszöm betettem volna Friderikusz helyében, szerintem sehova nem ment volna az énekesnő.  ..
penetráns 2015.10.15 22:28:04
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
penetráns 2015.08.17 15:17:24
@dundulica: nem értettem, hogy Csemer Bogiból miért van kettő, de azt hiszem, igazad lehet
Végéhez ért a köztévé saját zenei műsora, ahol eldőlt, hogy ki képviselheti Magyarországot az idén Ausztriában megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A nyolc versenyzőből először Ív, Wolf Kati, Gájer Bálint és a Passed (utóbbi kettő pont nélkül) esett ki a zsűrinek…..
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
Bár a Totalcar szerint már 3 éve körbement(?!?) a neten a Volvo Jean-Claude Van Damme-mal turbózott kamionreklámja, mi nem hiszünk nekik, hiszen az eredeti videó feltöltési időpontjánál is a tegnapi dátum szerepel. Mindegy, ma az egész hazai média JCVD-n és a kamionokon pörög (meg…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
penetráns 2013.11.03 14:45:15
@Komornick: tényleg kapnak fel hülyeségeket az újságírók és ez igen bosszantó. Jelenlegi kedvencem a "várományos" szó a győztes szinonímájaként, mostanában legalább kétszer olvastam. Azt is nehezen emésztettem meg, hogy a sportriportereknek köszönhetően az "ellenállhatatlan" manapság azt jelenti, hogy nem lehet megállítani.
penetráns 2013.11.03 14:48:09
@penetráns: szinonima, mielőtt valaki beleköt :D
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
penetráns 2013.10.13 11:50:53
@psstdesign: "Csordás Ákossal az a bajom, hogy hiába van jó hangja, egyszerűen nem fog meg. Ugyanaz a karakter, mint régen Tarány Tamás volt, nem tudom őt megjegyezni, a személyisége nem kelti fel az érdeklődésemet"
úgy érted, mindkettő kövér..:D hát igen, van ilyen. szerintem amúgy Tarány Tamás volt az egyetlen valódi ember az xfaktor történetében. sajnálatos, hogy egyesek számára ez maga a halál unalom. ezért nyernek ilyen vastag-féle nyálgépek.
Na, el sem hiszem, de én vagyok az a „szerencsés” flótás, aki felveszi az X-Faktor hogyvoltjainak fonalát és továbbviszem Candyparfumegirls szellemi örökségét. Előre szólok, hogy én nem ő vagyok, viszont a műsor iránt érzett ellenszenvemet visszafojtom annyira, hogy akik,…..
penetráns 2013.09.22 22:03:17
@Chat Géza: évbeN, köszi. azért ez a minimum.
A Bors egy Nine nevű modellügynökség honlapján fedezte fel a Barátok közt egykori Berényi Zsuzsáját, aki sorban a 21 472. jelentkező az oldalon, ahol "friss arcokat keresnek különféle modell- és statisztamunkákra, egy kisebb összeg ellenében pedig bárki regisztrálhat." Így…..
penetráns 2013.08.16 11:42:48
Ha valaki csak egyféle bulvárlapot olvas, akkor nagyon különböző Szellő István-képet kap. De itt vagyunk mi és segítünk. Na, nem abban, hogy megmondjuk, jó apa-e a műsorvezető,mert ezt mi sem tudjuk, csak felvillantjuk a két képet. Az előzmények röviden: Szellő István…..
Jimmy Kimmel talkshow-jában gyakran van egy olyan szegmens, amiben egy stáb kimegy az utcára és álhírekkel akasztja hasba a járókelőket, majd a reakciójukat közösen kiröhögjük. Na, most egy Justin Bieber-koncert előtt tesztelték, mennyire megengedők az ifjú popcsillag rajongói a…..
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
penetráns 2013.06.23 14:32:34
@klarky: ezen a sarkán én is jót nevettem. de most anyaságot félretéve önmagában a tény, hogy van egy IQ mínusz nulla kiscsaj meg egy "ügyvezető igazgatói" poszt és ezt a kettőt így próbálja valaki összeegyeztetni, de annyira kínos, hogy még maga sarkácska se igazán mert a kamerába nézni.
comment:com Rindzsör, mondja a Tv2 2013.06.20 11:00:00
Ó, baszki, hát tényleg senki nem nézi át a promókat, amik adásba kerülnek a Tv2-n? Sarah Michelle Gellar Ringer című sorozatának felszopójában a station voice azt bírta tegnap mondani, hogy "vadonatúj sorozat - Rindzsör." Eszemfasszom megáll. ..
Az AXN hamarosan bemutatja itthon is a CW Beauty and the Beast-feldolgozását, az a sorozatot, aminek létét épeszű ember nem tudja megindokolni, abban a formában, amiben meg a képernyőre került, végképp nem. A pilotról írt kritikámban ezt írtam: Tavaly két tévésorozat-tervezet…..
penetráns 2013.06.20 14:51:15
s1.ibtimes.com/sites/www.ibtimes.com/files/styles/v2_article_large/public/2012/02/20/236047-beauty-and-the-beast.jpg

ettől beszartam gyerekkoromban. a mostaninak meg van egy vágás az arcán és sárgák a szemei. ennyi erővel harry potter is egy undorító szörnyeteg (még rondább is, mint a csávó). és akkor a ribi azt nyilatkozza, hogy az igaz szerelem túl tud lépni a külsőn. hova fajul a világ.
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
penetráns 2013.06.14 23:41:20
@▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒:
na ez mondjuk tény, hogy ők kiáltanak folyton plágiumot farkas helyett. ha a másik csop lenne a magyar, akkor valószínűleg ez is annak számítana . . . ennek ellenére szerintem sem az.
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
penetráns 2013.05.17 21:58:25
@nyuszibusz: azért az elég gáz lenne, ha egy akármilyen hírműsor vezetőjének az lenne a feladata, hogy az összes szomorú hírtől mélységesen megrendüljön. nem gondolod, hogy már rég öngyilkos lett volna? még egy pszichológus se veheti magára mások problémáját, nem hogy egy híradós..:D ettől függetlenül szomorú, hogy nem tudta visszatartani, gondolom, ő is sajnálja. ennyi.
penetráns 2013.05.17 23:07:01
@nyuszibusz: jó, akkor nem az. nem ez volt a lényeg. akkor tehát: semmilyen műsorvezető nem veheti magára a világ gondjait. persze, majd biztos a műsorvezető dönti el, kiket hívnak meg..
én sem azt mondtam, hogy nem hibázott, csak hogy túlreagálod.
penetráns 2013.05.18 20:32:09
@albino combino: olvasd már el, mire reagáltam mielőtt lehülyézel.
comment:com Lilu kapta az X-Faktort 2013.05.17 10:00:00
Megvan Ördög Nóra helyettese az X-Faktor műsorvezetői posztján: az RTL Klub nem túl nagy meglepetésre a legrutinosabb személyt választotta a feladatra, azaz Lilut, aki a Csillag születik, a Szombat esti láz, a Feleséget keres a gazda és a Való világ háziasszonya is volt, szóval…..
penetráns 2013.05.17 21:52:33
@bér-kommentelő: néha azért belenéznek, mikor szigorúan két percre leveszik az rtlről a gyerekzárat, ami az asszony jutalma a kétórás kislábujj (vagy más) masszázsért.
Majkának állítólag elege lett abból, hogy az RTL 2 főnökei rendszereen cenzúrázták a Heti hetes-haknijaiból azokat a részeket, ahol vitába szállt a többiekkel, és védelmébe vette Orbán Viktort vagy a Fidesz-kormányt, harsogja a mai Blikk. A bulvárlapnak természetesen nem a…..
penetráns 2013.05.10 17:16:58
@mid life: fuj. annyira undorodnék utána magamtól, mint most tőle.
Balogh Asszonyverő József boldog lesz, ha kinyitja a mai Borsot, D. Tóth Kriszta egykori m1-es műsorvezető ugyanis igazolja sztoriját: tényleg át lehet úgy esni egy kutyán, hogy zúzódásokat szenvedjen az ember. Mint ahogy az Index is megírta, a lemondott fideszes képviselő azzal…..
penetráns 2013.05.08 11:40:36
penetráns 2013.05.08 14:49:57
@persze, természetessssen: igen, szerintem ezt mindenki érti.. de mégis mit lehet reagálni egy olyan cikkre, ahol azt bizonygatják, hogy igenis, át lehet esni a kutyán. gondolom, ők is csak poénból írták..remélem.
penetráns 2013.05.08 14:52:15
@greatwideopen: jaja, valószínű, picit szenilis szegény és évek alatt nem sikerült megjegyeznie, hogy az a buta vak állat mindig a komód elé fekszik, ezért nap mint nap átesett rajta..