Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randomerrorgenerator

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mutti és barátnője szerint amikor a Barát Taxinál fél orája nem sikerül egy előre kifizetett reptéri transzfert megoldani, ordibálással és bunkóskodással ütik el az időt az operátorok. A történet vélhetően az előrefizetésen bukott el, többet ilyet ne csináljanak:A mai napon…..
Randomerrorgenerator 2011.04.08 10:09:18
Szabolccsal érthetetlenül parasztkodott az Indesit telefonos szakembere, szegény ügyfél levelet írt, mi kitettük, a cég pedig posztunk miatt meghallgatta a hangfelvételeket, majd lecsapott a pokróc munkatársra. Levél lejjebb: Az onok oldalan talalhato “Az idegbeteg…..
Randomerrorgenerator 2009.07.01 00:23:06
@Cigiző: Ki tudhatja, megtették a megfelelő lépéseket. Ez bármit is jelenthet.
Maga a pőre hír hideglelést okoz, ehhez bűn lenne bármit hozzátenni, jöjjön Castor sokkoló levele, ami előrevetíti, hogy Sopronban a következő választáson nulla százalékos lesz a részvétel: A soproni UPC a magyar ATV nyolc órakor kezdődő Egyenes beszéd c. műsorának képe…..
Randomerrorgenerator 2009.07.01 00:12:37
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..
Magyarországon már a farostot is kispórolják a lemezből. Árpi az Ikeában találkozott ezzel az új, összehajtható változattal, ami nem igazán győzte meg: Kedves Homár! Azt hiszem, még a te ollóid is könnyűszerrel elbánnának azzal a "farostlemez" bútorhátlappal, amit…..
Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy forrásban lévő mustot lezárt műanyagpalackban forró erkélyen tartani petymegség, kezdő olvasóinknak talán mégis hasznos lehet Anna története, aki mégis megpróbálta. Olvasható kattintás után, vigyázzanak magukra! Kedves Homár!…..
Az alábbi eset nem zárult mondjuk veréssel, vetkőztetéssel, vagy testüregellenőrzéssel, sőt kiderült, hogy olvasónk ártatlan, a sztori mégis hátborzongató részletességgel példázza, hogy oda nem figyelésből/szenyaságból/csak úgy hogyan szívathatnak meg bármelyikünket a…..
Purgának ízlett az ital, nekünk is van olyan - kedvenc - kollégánk, akinek ez a komonista horrorkeverék az anyatejjel kevert csapvize, úgyhogy megbocsátó szeretettel nézzük a rémisztő dobozt. Ha valaki küld nekünk egyet, azt is megmondjuk, hogy milyen. További homályos fotók…..
Randomerrorgenerator 2007.08.26 19:22:01
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..