Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaktuszpapa

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta Szekeres Imre az ATV Startnak nyilatkozva, hogy 2004-ben azért nem vállalt szerepet a hivatalba lépő Gyurcsány-kormányban, mert nem értett egyet a gazdaságpolitikával. Ehhez képest Szekeres a Medgyessy-kormány idején a kancellárián foglalkozott gazdaságpolitikai…..
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
Amikor csatlakoztunk az éhségmenethez, érezhető volt az a hihetetlenül összekovácsolódott csapat, akiket a szeretet és az egymás értése köt össze. Valami itt alapvetően jó irányban változott. Érzitek? Minden kínlódásunk ellenére itt valami jobb lett. Mi Kaposváron, a védelem…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
kaktuszpapa 2011.08.05 15:17:18
@Mitya Ivanov: most meg az is megtörtént, hogy egy senki valakinek gondolta magát (én, spec.,mitya ivanovra gondolok most).
Egyelőre úgy tűnik, hogy el sem kezdődött, máris leverték a bohócforradalmat. Az index a Független Rendőr Szakszervezet mai közleményéből idéz: Berendelték a tüntetni készülő rendőröket című írásában. Eszerint: „Hatályos alkotmányunk minden magyar állampolgár…..
Elveszett a Magyar Köztársaság (még így hívnak minket) miniszterelnöke. Az utóbbi néhány hétben alig látjuk, halljuk őt, pedig tőle, magától tudjuk, a népet képviseli. És ez nyilván akkor is így van, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből lassan mindenkit…..
kaktuszpapa 2011.05.18 09:02:21
Szenzációs ez a Fidesz, csak így tovább :) Ősszel bezár a Zöld Pardon és a Rió a Petőfi-híd budai hídfőjénél, a helyén egy nagy Országzászlót állítanak, a terület pedig az alkotmány hatályba lépésének emlékhelye lesz. Beszarás-behugyozás.Koronaúsztatás? Ugyan…..
kaktuszpapa 2011.05.12 16:37:00
@Gonosz Repülőmókus: Ami a zarándoklatot illeti: nos minden magyar ifjú házas köteles lesz a zászló előtt lefénképeztetni magát és beragasztyák őket az Éjjen a Matyar Alkotmány című, Shit Pál által felfektetett emlékkkönyben, belle
.
A miniszterelnök külön blogot indít a HírCsárdán, mivel az utóbbi időben számos hibát vétettek munkatársai, akiket nem árt megfegyelmezni. Ezt fogja nálunk dokumentálni. De nemcsak a Fideszben, a kormányban, vagy a parlamentben, hanem az élet számos más területén is elkél…..
 Orbán "Rojtos Puncus" Viktor nem tűri, hogy Brüsszelből diktáljanak a picsafüst magyaroknak. Nem tűrtük ezt Bécstől és Moszkvától sem. Egészen más volt idén a seggfej hangulat az állami ünnepségen, mint az utóbbi években. 2010 előtt…..
A Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettesét eképpen vezeti föl ez a kedves társasági színes kiadvány, mint a TOP 100 ügyvéd egyikét: "Nehéz volt annak idején bekerülni, de Dr. Bérczes Róbert márciusban lesz negyven éve, hogy a pályán van." Annyira nehéz talán…..
kaktuszpapa 2011.03.03 19:27:51
@Kulminaator: A pártközpontba speciel nem az SZT tisztek jártak, hanem Csurka, Déri, Illyés Gyula. A nagy kitüntetéseket ők kapták. Az SZT tiszteket, akik persze soha nem voltak ügynökök, hanem hivatásos állam,biztonsági tisztek, nem dekorálták ki. Ők csak végezték a dolgukat, védték a mindenkori államot - speciel a kémektől. A hülyéktől való megvédése nem tartozott a hatáskörükbe.... Az államiság jogfolytonos intézmény. Mondom ezt annak tudatában, hogy szart ér az az állam, amely képtelen megvédeni a titkait és védelmezőit.
Ahogy arról az Index beszámolt Orbán Viktornak némi nehézség után sikerült fordítva tartania az EU zászlót az EU soros elnökségének átadási ünnepségén. Mit is jelképez ez? Nem, nem arról van szó, hogy ez azt jelképezi, hogy Orbán nem EU-párti, mert éppenséggel azt…..
kaktuszpapa 2011.01.13 18:33:02
@Stirlitz_the_spy: Kémbarátomat nem zavarják a tények. Nincs nekem paranoiám, se ilyen-olyan fóbiám. A bajok gyökere nem az én problémáimban keresendő. A Stirlitz nick azonban kötelez. Elemezni és adalékokat keresni a mérlegeléshez. Ez nem politikai vagy szimpátia-függő attitűd, hiánya azonban félrevisz.

Próbálom részletesebben megmagyarázni: Orbán elvette a kormányőrtől a stafétát (holott a belgának kellett volna elvennie tőle!) és odaadta a belgának (holott Orbánnak kellett volna a belgától átvennie). Ezt hagyománynak hívják, melynek benne kellett volna lennie a magyar miniszterelnök protokoll-tudatában, de nem volt ott. Ez szintén visszanézhető és pártsemleges.

Az utóbbi napok azt mutatják, hogy sokan érzik szükségét hogy védelmükbe vegyék szegény Orbánt. Ezek szerint nagyon rászorulhat a boldogtalan :-)
kaktuszpapa 2011.01.13 18:41:13
@Stirlitz_the_spy: Most látom, kivel vitatkozom. Nem kell válaszolnia. Tudom mit akar mondani: hülye komcsi vagyok. Hosszú, boldog életet kívánok. Azt mondják, az egyszerű lelkek mind boldogok. Irigylem érte.
kaktuszpapa 2011.01.15 09:26:53
@RIDIK: :-) Köszönöm. Szép napot.