Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milliárdos

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kiszivárgott és a Reuters tudomására jutott, április 13-án kelt Európai Bizottság-i tervezet az Internet-szolgáltatókra (ISP - Internet Service Provider) hárítaná a "kalózkodás elleni harc" ellenőrző szerepét. Vagyis a szolgáltatónak folyamatosan figyelnie (Erről mi is jut…..
A tegnapi nap híre: Magyarország megveszi a MOL eltékozolt 21,2 %-os részesedését az orosz Szurgutnyeftyegaztól. Mindezt potom 1,88 Mrd euroért (kb. 508 Mrd Ft). És akkor most mindenki boruljon le a Kedves Vezető előtt, mert ez bomba üzlet volt. Bomba. Tényleg. Azért eszembe jutott…..
Sokan egyetértenek, hogy szigorúbb feltételekkel kell adni a nyugdíjakat, de a Fidesz módszerét mégis elutasítják. Heti szavazásaink. (Fotó: Vasárnapi Hírek) Hétvégi rovatunkban a Véleményvezér legérdekesebb heti szavazásainak eredményeit ismertetjük. Ezúttal arról lesz szó,…..
Szép lassan megtehetné az MSZP, hogy rázendít, miszerint "bezzeg a mi időnkben, a mi 8 évünk alatt", egyelőre azonban ez várat magára. Ha ugyanis így tennének, óhatatlanul is azt kellene dicsérniük, aki ellen éppen harcolnak.Pedig a képlet egyre nyilvánvalóbb: ma…..
killtheradical DM 2011.05.21 12:30:00
Valahol a '80-as generációs vita mentén némi idézet a részeg írtől: Valahogy az a döntés született a XX. században, hogy a vallás nem több, mint intézményesült halálfélelem. Nézd csak meg a katolikus egyházat: a leghivalkodóbb szervezet a világon, aranyszegélyű lila…..
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
milliárdos 2011.05.16 19:13:16
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Varánusz Alkotmány, Isten veled! 2011.04.18 06:08:00
"S a nép, az istenadta nép,Ha oly boldog-e rajt’Mint akarom, s mint a barom,Melyet igába hajt?"Nagy nap ez a mai Feleim. Igazi történelmi pillanat ez, amiben megszületik Magyarország új alkotmánya. Mert este hatra megszületik, erről kétsége ne legyen senkinek. A…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
milliárdos 2011.03.03 14:51:41
@de kemény itt sok ember: Az arányok miatt írtam. Cini 120 misit lopott és 2 évet kapott, mint a vámos aki 17 eurot tett el. A büntetés tehát sokkal keményebb. Fizetés átlagos. Az egyetlen dolog ami ott tartja őket, a korai nyugdíj. Az esküben is benne van: az élete árán is megvédi az országot. Kell ennél több?!
milliárdos 2011.03.03 15:01:12
@Viktus: Kényelmes meló szerinted? Mondjuk, ha ég a ház te bemennél kihozni egy probán bután palackot, ami ha felrobban 50 m-es körzetben lebontja a házakat?! Vagy ha kocsmai verekedés van, késelés, minden neked kell bemenni rendet rakni (a putri telepekről ne is beszéljünk)? Az esküben is benne van: élete árán is megvédi az országot. Kell ennél több?
És: Szerinted ezt minimál bérért kellene csinálni és akkor is örüljön, hogy csinálhatja 65 éves koráig? Másodállást hivatalosan nem vállalhatnak, abból kell megélni amit fizetésként kapnak. Aki nem odavaló, aki korrumpálódik azt pedig rúgják ki. Ebben igazad van, ez nem szép dolog.
milliárdos 2011.03.04 08:27:04
@FGSuperman: A Mo.-i átlagfizetés bruttó 202 ezer, biztos van olyan kezdő dolgozó akiknek ennék kevesebb, van olyan régebbi dolgozó akiknek ennél több. De szerintem egyet értünk abban, hogy nincsenek túlfizetve, másodállást nem vállalhatnak, és életveszélyes munkát végeznek. Egyedüli dolog a mérleg túloldalán a korai nyugdíj lehetőség. Ha nettó 500 ezerért mehetnék külföldre szolgáló katonának háborús övezetbe, bevallom nem mennék, ugyanígy a sok ember csak pofázni tud, de egyikük sem megy rendőrnek, tűzoltónak, katonának, inkább marad könyvelő, pék, stb. Érdekes nem?
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Miközben idehaza Selmeczi Gabriella kirobbanó örömmel jelenti be a „nyugdíjvédelmi program sikerét”, s abban az értelemben feltétlenül igaza is van, hogy a kormány – meglepetésre - a magánpénztári rendszer elleni támadás során csak apróbb sérüléseket…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Liberatórium Jaj, Gabika! 2011.02.01 20:48:00
A mai napi adrenalinszintemről Selmeczi Gabriella gondoskodott. Ő még ott tart, hogy az MNYP elleni harc nyugdíjvédelem volt. Ez még nem lenne annyira meglepő, mert eddig se az eszéért szerette, aki szerette, de egyúttal remek látlelet az egész politikai életünkről. 1. Tünet: Azt…..
milliárdos 2011.02.01 21:55:48
Az origo-n találtuk az alábbi cikket, amiből kiderül, hogy Stohl András istenbizony nem vezeti majd a Csillag születik következő kiadását. Jó, láttunk már karón varjút, de most elhisszük neki.Az első három Való Világ-széria műsorvezetőjét 2010-es karambolja után…..
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..