Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeplabak

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
120 hektárnyi lehetőség: túlépítettnek aligha nevezhető a Microsoft társalapító (egyik) szigete Eladósorba került Paul Allen szigete. Ismét. Az Allan Island jelenleg 13,5 millió dollárba, azaz valamivel több mint két és fél milliárd forintba kerül.   Az USA nyugati…..
Változik a világ! Még mobiltelefon fronton is. Ennek ellenére van, aki a régi sikereket szeretné megismételni, esetleg akkor is, ha az idő talán már elhaladt egy adott koncepció fölött. A kérdés jelenleg az, van-e létjogosultsága olyan mobilnak, amelynek ára kétszázvalahányezer…..
Újszerű lakás eladó 16,9 millió dollárért. Nem a legdrágább, nem is a legjobb, de mindenképpen érdemes egy kis figyelmet szentelni neki. Nem mindig kerül ugyanis ilyen lakás piacra Manhattan szívében, kilátással a Central Parkra, a Time Warner Center One Central Park tömbjének…..
Szép lábak 2011.03.03 15:47:37
Ki ne álmodna egy olyan operációs rendszerről, ami másodpercek alatt betöltődik, emellett ingyenes és biztonságos? Minap olyan helyzetbe kerültem, hogy egy régi gépet kellett működésbe hoznom a klinikai halál állapotából. A probléma az volt, hogy a processzor egy 1998-ban…..
Szép lábak 2011.01.09 17:15:00