Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rsty

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, lehetett sejteni, hogy sok már nincs a sorozatban, ami sztárt csinált Rami Malekből. A 2019-ben érkező záróévad a kasza miatt nem 12, hanem tízrészes lesz (az első és a harmadik 10-10 részt kapott a USA Networktől, a második 12-őt). A történet egy hackerről szól, aki civilben biztonsági…..
Magyarországon kevés embernek adatik meg, hogy luxuslakásban élhet, éppen ezért, ezeket az ingatlanokat egyfajta misztikum lengi körül. Ebben a bejegyzésben azt vizsgáljuk meg, hogy vajon milyen jellemzők tesznek egy otthont luxuskategóriájúvá, majd pedig, az Otthontérkép…..
rsty 2015.05.22 09:18:11
@Szzzz: te miért vagy ekkora mérhetetlen nagy paraszt?
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
rsty 2015.02.24 10:38:49
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
rsty 2015.02.21 16:29:58
@másodpéldány: elképesztően sötét vagy ember.
Egy remek összefoglalót láthattunk, abból a szempontból mindenképp, hogy volt min és kin röhögni. Bár azért volt bőven pszichózás és jópárszor sikerült elvesztenem a fonalat a Laci-Ádiná tengelyen folytatott párbeszédek során. Főszerepben a pszichózisok Bulikával…..
rsty 2015.02.01 21:49:41
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
rsty 2015.01.27 11:46:59
@Conchobar: te fizetett troll vagy, ugye?
A villalakók beolvasnak egymásnak, Fanniról kiderül, hogy szereti a Tiffany-füzeteket, és bugyi nélkül simán, de műszempilla nélkül sehogy nem bírja ki. És akkor ott van még a két derékszöggel rendelkező háromszög és a gusztustalan, mint közös nevező.   A villalakók még…..
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
rsty 2015.01.22 22:17:00
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
rsty 2015.01.20 22:04:03
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
rsty 2015.01.15 22:53:04
hogyvolt VV4 - 4X25 2011.01.09 12:54:00
Andris mérhetetlen szeretettel és tisztelettel köszönt minket. Két mondattal később kiderül, nemcsak jópofa, hanem tréfa-répát uzsonnázott, poénokat dobál, ilyeneket, hogy Ildikó most tudja, kit fog választani, most nem, most megint tudja, most nem, most igen, most nem. Egyébként…..
rsty 2011.01.09 16:20:53
@flanker:
nem tudom, engem Alekosz egy az egyben Benjamin Linusra emlékeztet a lostból. Ahogy beszél, ahogy áll, ahogy néz, a fülei, a mimikája, minden:D
szerintetek?