Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hz

22 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejezéséhez közeledik a Tisza-tó legnagyobb strandjának, az abádszalóki Tisza-tó Strandnak a  felújítása. Az elavult, 40 éves épületek mind eltűntek, és kinőtt a földből egy gyönyörű designe-os, korszerű strand, amit az önkormányzat hivatalos információja szerint jövő héten birtokba vehet a…..
Lendületes szerdánk lesz, nyitásnak itt egy igazán - hm, hogy is fogalmazzak - erős érzelmi töltetű vendégposzt a bel-budai Oscar szórakozóhely tulajdonosától, Farkas Pétertől. Pornó, visszanyaló fagyi, küldés a trébe, "italtól már bátor hölgy", van itt minden, ami…..
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
hz 2009.03.24 19:07:30
... már kifogásolták páran a www.relaxisland.hu oldalt. Nos, persze genya módon lehalásszák az adataidat ha "kezdő" netező vagy, azt hiszed, egy on-line kalkulátorral van dolgod a jobb oszlopban. De nem kalkulál az semmit :D

A készítőt meg szerintem minden bizonyossággal fedi a daninet.hu..
info:
www.ipaddresslocation.org/cgi-bin/wp.cgi
...gondolom én.
Bekövetkezett, amitől sokan óvtak már tavaly év végén is: beindult az újabb, és az előzőnél lényegesen erőteljesebb (vagy legalábbis annak tűnő) elbocsátáshullám. Tegnap talán véletlenül, talán nem, éppen egyszerre jelentett be több mint egy tucat amerikai és európai…..
hz 2009.02.01 02:04:39
@loláb:

"A BANK NEM (CSAK) A SAJÁT PÉNZÉT, HANEM AZ ÜGYFELEK PÉNZÉT FORGATJA, ÉS NEM CSAK A SAJÁT HASZNÁRA, HANEM AZ ÜGYFELEIÉRE."
-ez igaz a Magyar Államra is nemde???
de ők sem értik. Tök mindegy kire kenik, akkor sem értik. Csak az egyéni érdek a 'sikk' magyarhonban, a mutyizás az megy...

Tököm ki van ezzel, az összes döntéshozóval. Nekem, mit egyszerű embernek ami logikus azt nem cselekszik meg, csak amikor már késő... Na ez miért van. Miért érte el az Euró a 300 HUFos határt???
Lehet ezt sok mindennel magyarázni, de aki nem azzal magyarrázza, hogy elbaszott döntések állnak a háttérben, az HAZUDIK. Mert azok állnak, s az összes többi csak esetleg befolyás lehetett, amelyet előre, de a döntés pillanatában tudni lehetett. Ha az "egyszerű ember" mint én ezt látta, az okosok mér' nem??? - nem kell a süket duma senki részéről.

TÖKÖM KI VAN MAGYAEORSZÁGGAL? A SOK SZARHÁZIVALó.

Kiss my ass hole, hungary, letagadom néha hogy ide születtem. Szégyen...
S a felelősségről való papolás nem ér semmit. Lehet felháborodott pillanatomban írom ezt a hozzászólást, de holnap sem fogom letagadni...

Nem értem hogy jutottunk el idáig, s ne gyertek nekem a bank szektor válságával, kurvára nem érdekel, mivel a befektetők/bankrendszernek ezt figyelembe KELL/KELLETT hogy vegye.

Nekem furcsa itt valami...
...az, hogy ez ilyen egyszerűen megtörténhett. - s miért? Mert az 'ember' kapzsi, sajnos...
A Homár is rendszeresen kapja a Reader's Digest vonzó dizájnú borítékba csomagolt papírspamjait, de egy rövid postaláda-kuka útvonallal általában meg is oldja a problémát. U.T viszont nem ilyen béketűrő, már régebben megírta a kiadónak, hogy nem kéri a kiadványokat, sőt a…..
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Márti szerint mág az ovik is eladják a mobilszámainkat, de az nem akkora baj, mint amikor a mobilszolgáltató alkalmazottja teszi ezt. Legutóbb ugyanis talán ez történt, nem sokkal a költözésük és a száma titkosítása után megint megtalálta egy telemarketinges, aki még a címét…..
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Csodálatos válaszlevelet küldött Gergő egy spamra (a feladó nevét kivételesen kitakartuk, mert álspamról volt szó amúgy, de megoldása örökérvényű lehet):Tisztelt Kibaszott Spammelő Kisköcsög Qrvaanyád! Örömmel vettük jelentkezését a kiemelt ügyfeleknek szánt…..
hz 2008.02.18 23:07:13
Nekem anno a Free magazinnal gyűlt meg a bajom. Feliratkoztama hírlevelükre - akkoriban ismerkedtem a nettel - tudta a fene azt, hogy elárasztanak majd minden sz@rral. Mivel erre végképp nem volt szükségem, irány az oldal, de semmi leiratkozó link, semmi... Írtam nekik mailt, hogy vegyenek le. Erre a válasz, hogy a freemail, rendelkezik mailing fe... fu... mittudomén mivel, már nem emlékszem hogy írta, a lényeg spamszűrővel, használjam :D Mondom köszi, de vegyetek má' akkor is le, meddig tart, de nem tették. Én meg minden tőlük kapott levelet visszairányítottam arra kedves egyén címére, aki ezt a spamszűrőről hablagyolt... Érdekes, lekerültem a listáról...

hz hz music site 2008.02.02 18:50:00
Enyhén szólva is elhanyagoltam ezt a blogot, mentség nicsen, kárpótlás van: annyira megtetszett a reason 4, hogy azt 'hekkeltem', írni meg nem írtam. Bohém zenéim meghallgathatóak itt, aki nem szereti az elektronyos zenét, az meg csalódni fog. De hát ez van. Üdv, cső, ennyi!..
 Az index lehozott egy cikket.http://index.hu/politika/belfold/bor2415/Röviden a lényege: az igazságügyi és rendészeti miniszter jan 20-ával életbe léptette a zéro-tolerancia rendeletét, vagyis az alkohol fogyasztásért elveszik a jogsit, eddig elnézőek voltak kisebb alkohol…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
hz 2007.11.29 21:34:27
Hi, na itt aztán van minden. No, magamat nem sorolom a sikeres emberek közé, de megküzdöttem 2 szolgáltatóval is, köztük az externettel.
Ők akkor úgy számláztak, hogy a telefon tulaja átkérte máshová a T-s telefonvonalát, azon volt a netem az Ő engedélyével, ott laktam albérletben. Amikor elhalkut a sávszél, akkor tudtam meg, hogy a vonal már nem él, le is mondtam a netet, de az externet nekembaszta a számlát az áthelyezésről. Meg sem nézték, hogy ki is mi, idézek az e-mailből:
__________________

Tisztelt EXTERNET Kft!

2007.02.05-dikei teljesítési dátummal számlázásra került részemre
11250 Ft +ÁFA, amelyet önök *ADSL áthelyezési díjnak hívnak.
Mivel az Önök részéről felém megkeresés nem történt ez ügyben sem
telefonon, sem írásban, hogy nekem szükségem van e ilyesmire, emiatt nem
áll módomban teljesíteni követelésüket.

Válasz:
Tisztelt Horváth Zoltán

Ön a T-com ügyfélszolgálatán kérte a telefonvonalának és a rajta lévő
adsl elérésnek az áthelyezését, ezt a kérést a T-com teljesítette az
áthelyezés megtörtént. A T-com az Externet Kft. felé kiszámlázta az
áthelyezés egyszeri díját amit ilyen esetben az ügyfél felé tovább kell
hogy számlázzunk.
________________________________

A "TOVÁBB KELL"-en borul el az agyam, mivel nem ÉN kértem a t-comot, kurvára utánnanézhettek volna. Ismét e-mail, szájbarágósan, semmi válasz.
Rá két hónapra írtam újabb mailt, s közben telefonálatm is, stornózták, tyuhhééé...

hz 2007.11.29 21:52:15
A másik a TV-nettel és T-com duóval esett meg idén.

1 éve előfizettem a Tvnetnél, duplázgattak meg ilyesmi, és nyolcmegásra duzzadt a net, ("L"es csomagnak hívják ők)
Jött is az adat és ment is maxon, ahogy kell: ÖRÖM. Ekkor Gárdonyban laktam.

Átköltöztünk Agárdra, telefon, net átkér az új helyre, körbenéztem, láttam új építésű a hálózat, ezzel para nem lehet.
De a net nem gyorsul, vártam, akkor sem :) 1024-re úgy beállt a feltöltés, mint a pinty. A T-com szerverén mérés, az 1 mega még a garantált minimum felelett van letöltésben, de a feltöltés 129kbit/s környékén beállt, és ez a minimum alatt van! Nah, reklamáció, hogy ezzel már nem szivathatnak, mert szerződésszegés, e-mailt elküldtem a screenshottal, s a válasz a Té-től annyi volt, hogy a mérés adatai a minimum felett vannak... éééés tuti a hálózat nem bírja (mindenkinek tuti ezt mondják, jó lerázós szöveg)
ÁT SEM NÉZTÉK RENDESEN AZT A KU...VA mérést, válasz vissza, hogy pedig nem :)) A feltöltés alatta van, kedves mindenható Té!!!

1 napon belül a hálózat mégis megjavult, azóta is (4 hónapja) max a feltöltésem (512) éjjel nappal, a letöltés 6-7 mega között ingadozik, szóval szupi. De ha a mérésem feltöltési sebessége a mérés szerint a minimum felett lett volna, le sem szartak volna, pedig itt Agárdon nincs megterhelve a hálózat, a központ közel, a kábelek relatíve újak.

Szóval rohadtul nem is akarnak foglalkozni annak a problémájával a T-comosok, akik a min. felett vannak...

hz Anthony Pappa 2007.11.10 09:57:00
Nagyon rövid leszek.Bahnhof, 000139-es számú belépő, kellő mennyiségű sör, pár Jäger a nyakbalógós ökörségért akcióban, jó adag kiabálás és sípfújás, fűst és oxigénhiány, fáradás és alvás. Sajnálhatja az aki nem volt ott, végre egy jó buli ahol nem akartam…..
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..
Nem kapkodom el az írást mostanában, kicsit lelassult az életem a hideg érkeztével. No’ meg nagyon nincs is eget rengető mondanivalóm. De hogy ma megvicceljen az óra, és egy újabb 4 napos hosszú hétvégének nézünk elébe, ismét elszomorított. Valahogy azt érzem, kiveszik a…..
  Tegnap derült égből a villámcsapás, lesújtott rám a magyar valóság, s akár a mátrixba is bekerülhettem, mert a Vasutas felengedett a vonatjára, s nem akart leharcolni, mint Neot – lehet azért mert én Zoli vagyok – de mint ördögi varázsló a csodaketyeréjével…..
hz "Mjúzik end öööö piksz..." 2007.09.25 09:08:39
Feltettem "mjúúzkáim" egy apróbb töredékét, nevezetesen kettőt :-) Ha bárkit érdekel, itt megtalálja, hallgasson bele, szidjon el, adjon tanácsot, vagy ne ismerjen meg az utcán :-)Csináltam továbbá kedves ismerősömnek egy "amatőr oldalt" (HTML kódot nem…..
hz Nesze neked, ötös... 2007.10.04 19:59:19
   Befizettem egy 5 hetes lottóra pár héttel ezelőtt, plusz balafax módon hagytam magam a jokerre is rádumálni, hátha.  Habár tudatában vagyok annak, hogy 1 mezővel kábé ugyanannyi az esélye, hogy nyerjek, mint 4-nek. Naná, hogy négyet játszottam meg. Telnek a hetek,…..
hz Keresztapa leszek, v.1.0 2007.10.03 06:38:55
  Nővérem már rég óta tervezte, de mivel családunk a „hívésben” nem mutat nagy aktivitást, nem is kapkodta el. Kellett pár év, mire is konkretizálódott a dolog, hogy na én az leszek. Tyűűű de jó, kell nekem örülni is, s magával azzal a dologgal, hogy szorosabb…..