Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butlers

44 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Records: FAKTOR LABOR 2011.03.21 16:32:00
Jaj de szépen kezeli a fülemet!! ÜL! Itt a FAKTOR LABOR!   ..
Butlers 2011.03.21 17:52:35
Filmdroid Tron: Örökség 8 bitben 2011.01.03 20:37:00
Egy Youtube felhasználó készítette az alábbi 24 másodperces  Tron: Legacy 8 bit  névre hallgató videót, még a Daft Punk zenéjét is felhasználta.A filmről összehozott irományom pedig itt olvasható. ..
Butlers 2011.01.04 09:47:18
@A nép fia: Látom megragadtad a lényeget... Am nem rossz, csak rövid, történhetne benne több minden
  Castelvecchio – a festői kisvárosban mintha megállt volna az idő, távolról úgy tűnik, mint egy középkori falu, éjszakánként pedig semmi nem zavarja az emberek pihenését, az utcák kihaltak, nincsenek randalírozó fiatal vagy üvöltöző részegek. A település…..
Filmdroid 13-as plakát 2010.10.25 16:31:45
Géla Babluani rendezte a 13-as francia filmet, amire Hollywood is felfigyelt, lecsapott és újraforgatta, méghozzá az eredeti film direktorával.  Az amerikai verzióban többek között Jason Statham, Mickey Rourke, Ray Liotta és Sam Riley is feltűnik, a történet pedig egy orosz rulett…..
Közel egy éve már, hogy a Fox stúdió bejelentette a Hitman - A bérgyilkos folytatását, a számítógépes játék alapján készült mozifilm közel 100 millió dollárt hozott a filmszínházakban 24 millió dolláros büdzsé mellett. A forgatókönyvvel való bíbelődést Kyle Wardra…..
Filmdroid Újabb Sikoly 4 poszter 2010.05.23 22:53:49
Ugyan csak jövő év áprilisában érkezik a Sikoly 4, a Dimension Films nem zavartatja magát és kidobott egy újabb posztert a filmhez. A franchise negyedik darabjához sikerült leszerződtetni az előző filmek három főszereplőjét, ezen kívül a mellékkarakterekhez is megtalálták a…..
Update: Sajnos úgy látom nem igazán jött be az új dizájn, ezért visszaállítottam a régit. Ötleteket szívesen fogadok, hogy mit és hogyan kellene változtatni, illetve mi volt a legnagyobb baj a már látott külalakkal. Nyuszisz is szeret fejéceket gyártani - nagyon buzgón…..
Most vagy mindenki Danko Jones haverja, aki a róla elnevezett zenekar új klipjében szerepel, vagy rettenetesen sokat költöttek a Full Of Regret videójára. A Mike Watt (Minuteman, Firehose, Stooges) által elmesélt történet szerint ugyanis Lemmy Kilmister (Motörhead, ha valakinek mondani…..
Ki ne ismerné a Beatlest? Unalmas már, hogy mindig csak a zenéjük és esetleg a filmjeik miatt emlegetik őket? Alan Goldsher fejéből pattant ki az ötlet, hogy a gombafejűek legyenek inkább zombik. John Lennon kinyírja Paul McCartneyt, Ringo Starrt és George Harrisont, majd feltámasztja…..
Júliusban megkezdi új lemezének felvételeit a Red Hot Chili Peppers. Ez az album lesz az első Josh Klinghoffer gitárossal, aki azután szállt be a zenekarba, miután John Frusciante úgy döntött, inkább a saját útját járja. Klinghoffer egyébként már egy ideje serénykedik a Chili…..
Butlers 2010.05.10 11:43:14
@Bokortalan Lajtalan: Nem gondolod, hogy vmit csak azért imádni mert mainstream, ugyanannyira szűklátókörűség, mint vmi azért utálni mert mainstrem? Egy dekával nem vagy külömb a bokorbahányó műpunk tiniktől, csak gondolom jól esik azt hinni.
Az újkígyósi Baby Bone második nagylemezéről itt azt írtuk, hogy az Angyalszív című dal az egyik legjobb róla: "össze van rakva, működő, fasza, sodró rockzene, ami kicsit talán a Black-Outra is emlékeztet, de annál azért tömörebb, keményebb." Azt nem tudjuk, hogy…..
Soerii & Poolek – Ua-Mua (Twelvetones/EMI Music Services) A Soerii & Poolek a popzenét annál a testrészénél fogja meg, ahol igazán kevés formáció meri: a tökénél, és szorított rajta egy akkorát, hogy vicces arcot vágjon. Egy másodpercig sem veszik magukat komolyan, de…..
Elkészült az új Superbutt-klip, amit a You And Your Revolution album Last Call című dalára forgatott nemrég a metálzenekar. A dal érdekessége, hogy vendégszerepel benne Zak Tell is, akit a Clawfinger aszott-testű, négerhangú rapper-énekeseként lehet ismerni. Ebből adódóan…..
Ahogy az Isten Háta Mögött a lemezkészítést sem szokta nagyon elsietni, úgy a videókkal is csínján bánik. A Kényelmetlen lemez még tavaly ősszel jön ki, az első klip hozzá viszont csak idén nyáron. (Ez már majdnem olyan, mint a Tool húzása, mikor az új album előtt kihoztak…..
Ezen a héten nem győztem válogatni a sok-sok videóból, így maradt egy pár legközelebbre is, ami nekem jó, neked meg úgyszintén. Talán akkor nem is húzom az időt és elárulom, hogy lesz Therapy?, Backyard Babies, The Crystal Method feat. Matisyahu meg Kasabian, de erre jár a…..
Butlers netképregénye HOTDOG 2008.10.07 16:26:00
..
..
Butlers netképregénye Szeretet 2008.03.25 14:54:00
Butlers netképregénye Oldalborda 2008.03.21 09:15:00
Ha jól emléxem azt írtad, h a blogod szülinapja márc. 16-án van, szal ez azt jelenti, h gratulálok az első "évadhoz!"..
Mostantól megpróbálok legalább 3-4 naponta frissíteni...
Butlers netképregénye Green Peace 2008.03.13 19:33:24
A képre kattintva megrendelhetetitek ezt az én ötletem alapján létrehozott pólót :D..
       Úgy alakult, hogy nincs kedvem annyit foglalkozni az érettségire, és megjött a kedvem képregényezni inkább. :D..
Jó rég volt frissítés, és ez egy jó darabig így is lesz, ugyanis készülök az érettségire, és nem nagyon van időm rajzolgatni szal, előreláthatólag csak jó soká lesz frissítve. bye...