Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momo813

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a második építőversenyünk előkészítése közben sejtettem, hogy nem lesz egyszerű feladat a maga nemében szinte tökéletes 1979-es épület át- és újraépítése a XXI. századi City modorában. Mivel erre a nehézségre még fel is hívtam a figyelmet, nagyon kellemes…..
momo813 2011.01.09 19:26:25
@tutuka: 1. Nem vagyok versenyző, tehát elfogulatlanul van véleményem.
2. Nem volt teljesen egyértelmű a feladat, nem határoztátok meg, hogy színben-formában-méretben mennyire lehet eltérni az eredetitől.
3. Az értékelés is elég össze-vissza. Van, hogy azt kifogásoljátok, hogy "mai", van, hogy azt, hogy nem. Például a 2. helyezett esetében miért kellene kéknek lenni a tetőnek? Az "újragondolás" is szerepelt a feladatban. És miért ne lehetnének lámpák? Manapság mindent kicsicsáznak - 2011-et akartál. Pecás túl szimpla a 3. helyhez. Továbbá, mi a gond a diorámával? Az is egy újragondolás. Miért baj, ha valakinek van fantáziája? "Tutuka kedvence" pedig inkább egy üveggyűjtő konténerre emlékeztet.
4. Már alig várom, hogy véleményezhessem a győztes művet.
momo813 2011.01.09 20:19:03
@tutuka: 2. De.
3. Nem értem félre, kifogásoltad a lámpákat.
4. Véleménynyilvánítási szabadság van, defenzíven nem lehet véleményt nyilvánítani. És az a véleményem, hogy a "kocka alapján kocka" nem jó irány. Ez vonatkozik az 1. helyezett műre is (alkotójának egyébként gratulálok). Nálam a felnyitható tetős Beach Bar az eddigi nyerő, több poénos megoldása miatt.