Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirimogyoró

0 bejegyzést írt és 834 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a fura, hogy erre számítottunk, mégis kicsit meg vagyunk lepődve. Az elmúlt hetekben kijött több közvéleménykutatás is, amelyek azt mutatják, hogy az egyesült ellenzéki lista már leverné a Fideszét. Persze a választás a kábé 30 billegő egyéni körzetben dől el, de ez akkor is komoly változás.…..
pirimogyoró 2020.12.24 13:47:10
@agador: "A tarsolyban a lukasenkoi trükközés lesz. Leállnak a számítógépek, mire újra indulnak, már csak diadalt tudnak mutatni." Ettől félek én is. Nem fogja elengedni a hatalmat. Pénz, hatalom, tekintély, úgy kell neki, mint másnak egy falat kenyér. A pénz megvan, a tekintélyt hozzáhazudja, a hatalomért pedig mindenre képes lesz.
Nem szívesen elemezzük Orbán Viktor szokásos péntek reggeli észosztásait, de sajnos ez elkerülhetetlen egy olyan országban, ahol szinte mindenről egyetlen ember dönt. Ha tehát a kormányfő azt mondja, hogy kemény őszre számíthatunk, akkor az biztosan úgy lesz. Teljesen mindegy, hogy a Fidesz szavazói…..
pirimogyoró 2020.09.19 12:06:03
@Hungarian Geographic: "Csak a címolvasás, aztán szeva! Max egy kis kommentelés...
Gratulálok! Már rég zsákutcában vagy, te már sosem evickélsz ki onnan!... "

Ha valakinek nincs véleménye, vagy nem tudja azt megfogalmazni, akkor személyeskedik.
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
pirimogyoró 2020.09.10 11:44:11
@Hasdrubal: "Kásler 70 éves. De 90-nek néz ki." És ápolatlan, mint az okostojás Deutsch :)
Ugyan a Fidesz egyre nagyobb szeletet hasít ki a magyar médiapiacból, a pártpreferenciák változását vizsgálva nem tűnik igazolhatónak az a feltételezés, hogy ez népszerűségnövekedést is hoz a kormánypártnak. Ha ez így van, akkor a kormány feleslegesen vállal belföldi konfliktusokat és kínos…..
    Tudom, nem szabad Szilvásy Gyuri bácsit bántani, egykori SZDSZ-es önkormányzati képviselő, aki valószínűleg a fia halálába bolondult bele. Nem is bántom szegényt, de ez így annyira tökéletes.  2020. július 27., hétfő 13:36 A Honfoglalás 2000 Egyesület…..
pirimogyoró 2020.07.29 13:42:18
@Mackósajt: "egy tavaszi zápor után kiállt az utcára, és átszellemült arccal ezt nyilatkoztatta ki: "Köszönjük meg ezt az esőt Torgyán Józsefnek!"

Rejtő Jenő véresre harapdálná az ökleit irigységében, hogy ez nem neki jutott eszébe :))
         Navracsics Tibor írt egy olyan cikket az Országútba, az Európai Unió mi vagyunk, ami a modern magyar kereszténydemokrácia alapírása lehetne. Attól tartok, hogy az általunk gyakran "navracsicskáknak" nevezett ifjoncokat fogják ezért ráuszítani.        Én egy olyan országban, ahol így…..
A rendszerváltás óta mindenkori miniszterelnökünk a nyilvánosság első számú kedvezményezettje. Nincs abban semmi meglepő, ha első embereink valamelyik közszolgálati médium révén osztják meg gondolataikat az ország népével. Orbán Viktor péntekenként szólal meg a Magyar Rádióban, ha nem is hetente.…..
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
pirimogyoró 2020.04.30 19:13:29
@látjátok feleim szümtükkel: Mert elmebeteg a többivel együtt. Azt hiszi, mindig azt mondhat, amit akar. Pedig egyszer biztos eljön az az idő, amikor a fal adja neki a másikat :)
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
pirimogyoró 2020.03.16 16:49:51
@Ad Dio: A 60+osaknak lakóhelyelhagyást? Hová kellene száműzni őket?
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
pirimogyoró 2020.02.23 20:59:29
Gerillamarketing Reklám átverés 2020.02.15 11:24:07
Reklámkép és a valóság Ránéztem a nápolyi csomagolására és összefutott a nyál a számban - persze, hogy megvásároltam!Aztán otthon kibontottam a zacskót és az abban megbújó nápolyi szeletek nem nagyon akartak hasonlítani se méretben, se színben, se állagban a csomagoláson szereplő…..
Immár fél évtizedes hagyomány, hogy karácsonykor megkérlek titeket, küldjetek képeket arról, hogyan töltitek az ünnepeket szerte a világban. Idén a szokásosnál is több fotó érkezett, úgyhogy két részletben mutatom meg, hogyan karácsonyoznak a magyar határátkelők. Kezdjük Európával!..
Sok fideszes módszert ismertünk meg eddig a különböző választási kampányokban, ám a mostani önkormányzati voksolás előtt a kormánypárt a legrosszabb pártállami időket idéző eszközöktől sem riad vissza. Nehéz eldönteni, ez annak köszönhető-e, hogy erősen tartanak a választás végkimenetelétől, esetleg…..
Ne legyünk álszentek, a legtöbb utazó emlékbe magával visz egy-egy szappant, esetleg tollat a szállodai szobából. A hotelek ezzel nagyjából számolnak is, ám amit a minap egy indiai család művelt, az azért elég ritka...
pirimogyoró 2019.08.02 17:09:36
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Ne a szemednek higgy, hanem a propagandának...
pirimogyoró 2019.06.28 11:50:01
@Tényelek: Még jó, hogy csak a hűtőt kell leállítani és nem a beteg szívét :) Egy régebbi típusú betegnél ez akár halálos is lehet(ne).
pirimogyoró 2019.06.28 11:53:09
@Veszéjben a lyogállamiság !: Igen, olyan jól megsokszorozták az orvosi béreket, hogy a legtöbbje a sok pénz és erkölcsi elismerés elől el is menekült külföldre.
pirimogyoró 2019.06.28 12:11:38
@Tényelek: Persze, elképzelhető, hogy csak viccből/kíváncsiságból került fel a kép, de hogy az egészségügy rendesen le lett rohasztva Orbán alatt, az tény, azzal nem lehet vitatkozni. És ha az a válasz rá, hogy Gyurcsány, akkor miért nem építtette újra a "mester" a karmelita kolostor helyett? Vagy a népegészségügy kevésbé fontos? :) Mindent a maga idejében. Ej, ráérünk arra még :)
Minden szubjektív, és nyílván lehet vitatkozni azon, hogy ki nyert meg egy tévévitát. De a három ellenzéki főpolgármester-jelölt közül messze Kálmán Olga az, akiről hihető: meccsben lehet Tarlós Istvánnal. És most kompetenciában is felnőtt a rutinos Karácsony Gergely mögé. Kerpel-Fronius Gábor…..
pirimogyoró 2019.06.24 23:54:19
@Jacob von Gibbs: "Mit szólnank ha Lévai Anikó vezetne a Fidesz EU listáját?"
Mit? Semmit. Ahhoz sem szólunk semmit, hogy anno 80.564 m2 termőföldet és 2478 m2 belterületi földet vásárolt Tokaj-hegyalján.
Biztosan keresett annyit, hogy megvegye :)
Ismét hűségesküt tett a nagy vezérnek az egykor ördöginek, gyanúsan SZDSZ-közelinek titulált szekta vezetője.  ..
pirimogyoró 2019.05.23 11:18:24
@Toportyán Zsóti: "Németnek muszáj igazodnia hogy ne legyen betiltva."
Sajnos ez így van. És aki nem akarja elveszíteni azt, amit a saját erejéből elért, annak minimum be kell fognia, mert ma már elég 1 telefon és már nincs is munkája. Itt tartunk most.
ad6kap6 Add el! 2019.04.11 07:15:52
Jó tanács egyik tagunk a másiknak. Add el, én is a neten adtam el a múlt héten. Gratulálok! Hogy mi van? Még mindig van olyan, aki nem érti az oldal működését? Itt egymás segitése a cél. Természetesen vannak az oldalon feltett dolgok között olyanok, amik máshol eladhatók. De valószinűleg segiteni…..
Patyomkin-falut csinált Budapestből Orbán, hogy átverje saját szövetségesét, mégsem sikerült kikeverednie abból a slamasztikából, melybe többek között a Soros-plakátokkal keverte magát. Talán kissé alábecsülte az általa hasznos idiótáknak tartott jobbközép politikusokat, és nem mérte fel helyesen a…..
pirimogyoró 2019.03.15 14:32:52
@tireless treehugger: ""tiszteletteljesen kérem"" Nos, ezt magyarul le nem írta volna. Ő és a tiszteletteljes kérés? Parasztvakítás. Mindenkit hülyének néz és tojik rá, hogy elhiszik-e, vagy sem.
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
pirimogyoró 2017.01.02 23:06:08
@dundyvega: "a NATO-ban Magyarország nem költ annyi pénz haderejének fejlesztésére, mint amennyi az elvárt" És egészségügyre?

De meg is üthetünk, ha szeretnéd :)
Ezt onnan tudjuk, hogy Kósa Lajos teljesen légből kapottnak nevezte a sajtóhírt...
A magyar miniszterelnök Szerbiában adott pontos jellemzését a saját politikájáról. Bár nem arról akart...