Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csababácsi

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban nincs semmi meglepő, hogy a vasárnapi voksolás előtt Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc egyaránt nekilátott, hogy kampányoljon egy kicsit a tapolcai választókerületben. Az utóbbi azonban szokásához híven cselekedett különösebb dolgokat is. Például interjút adott a…..
Critical/Comment "Barátunk" a KDNP 2015.04.09 03:18:58
Ha bárkinek kétsége volt afelől, hogy a KDNP egy létező párt, Semjén a tegnapi interjújával biztosította arról a nemzet tagjait, a KDNP bizony létezik. Sőt, tulajdonképpen a vasárnapi boltbezárásokkal elérte a párt alakulásakor lefektetett programszerű céljai összességét.…..
csababácsi 2015.04.09 12:30:55
@maxval bircaman szerkesztő: Sóhajtozz csak utána, bár a kereszténységével nem fér össze a melegházasság.
Azért jó, ha az ember nem hivatásos elemző, mert nyugodtabb szívvel merészkedhet a politikai fikció területére. Tegyük fel, hogy a Fidesz elveszíti a hétvégi tapolcai választást. Bár ennek a szimbolikus jelentősége nem olyan nagy, mint a veszprémié, a gyakorlati jelentősége…..
csababácsi 2015.04.09 09:40:44
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, polgári termékek! Képzeljék mekkora szarban, bocsánat: bajban lehet a Fidesz, ha leereszkedek ebbe a porfészekbe kedves vidéki városba, ahol még egy vacak focicsapat sincs, és még a vejem sem nyert közvilágításos közbeszerzést. Tényleg, Árpi: Miért…..
csababácsi 2015.04.09 09:30:40
@apro_marosan_petergabor:

Most akkor folytsuk meg Ovit, vagy fojtsuk meg? Szerintem az utóbbi, bár ami ebben az országban folyik évek óta, tudjuk, hogy a fidesznyikek írástudása, na meg persze más is, eléggé hiányos.
Kapcsold már be a helyesírás ellenőrzést, mert rád ég a befejezetlen 8 osztály szindróma!!
  Rettenetesen hosszú interjút adott a KDNP elnöke a Mandinernek, de nem lehet mellette elmenni. Hogy ne kelljen mindenkinek végigrágnia magát rajta, nem kevés munkával kiemeltük a legjobb mondatait. Nehéz volt a válogatás. Borzongjanak velünk! A vasárnapi boltzár "Nyilván egy…..
A hétvégén a miniszterelnök sufnijában tartották a Puskás Akadémia-Ferencváros labdarúgó mérkőzést. A híradások szerint mindössze négy szék maradt üresen. 3812 néző volt a helyszínen a 3816 látogatót befogadni képes stadionban. Közismert, hogy a felcsúti Makovecz-aréna…..
Egyre kevésbé érdekes kritizálni az Orbán kormányt, ahogy egyre nyilvánvalóbbak a lopásaik. Régebben lehetett vitatkozni, érvelni ellene elmúltnyolcévvel, meg gyurcsányozással, és hogy majd később látjuk a végét. De öt év kormányzás után már inkább csak töketlenséget…..
csababácsi 2015.03.31 13:11:26
Az alapjövedelem több mint szociálpolitika. Az alapjövedelem egy újbaloldali jövőkép. 25-50-75-100: 25 ezer a gyerekeknek, 50 ezer a munkanélkülieknek, 75 ezer a várandós anyáknak, 100 ezres nettó minimálbér a munkavállalóknak.Az alapjövedelem a biztos alap. Az alapjövedelem a…..
A vasárnapi zárva tartás sajnos elterelte kissé a figyelmemet arról, hogy az egyik brókerbotrány elterelte a figyelmemet a másik brókermizériáról. De. Felkaptam a fejem arra a hírre, hogy egy börtönviselt közmunkás lett a Quaestor vezérigazgatója. Nem Hírcsárda. Magyarország…..
Y-GEN A Quaestor-miniszter 2015.03.24 15:50:44
Szijjártó Pétert mostantól csak úgy vagyok hajlandó emlegetni, mint a Quaestor-miniszter, hiszen kinevezése óta kizárólag Tarsoly Csaba érdekeit képviselte, nem pedig a magyar polgárokét. Hogy ki az istenverése ez a Tarsoly Csaba? Hát, ő a Fidesz Kulcsár Attilája. A…..
A karaktergyilkosság kikezdi az antikommunista vezér tekintélyét. Hiányzik a lojalitás-megerősítés. Neki magának már nincs veszítenivalója. A miniszterelnök egyetlen kérdés erejéig elhalasztotta amúgy halaszthatatlan közfeladatait, és személyesen válaszolt meg egy őt…..
Ünnepi beszédet általában nem érdemes elemezni: dől a pátosz, puffognak a közhelyek dörögnek a frázisok. Ám a magyar miniszterelnök ebben is szintet lépett. Szakrális lépcső és mágikus energia, főnixpillanat és létparancsolat, ősi tudás, hősvalóság és csillagvillanás:…..
csababácsi 2015.03.16 11:11:15
@Hunyadi Péter: Aztán kedves barátom, amikor 2006-ban szétvertétek és felgyújtottátok a fél várost, elkötöttétek a tankot, az nem nemzeti ünnep volt? Ki tüntet kulturáltabban?
Aki gyűlöli ma tolvaj csuti miniszterelnököt az anarchista?
Hát ha kell választani inkább anarchista leszek, mint a hűbérúr seggnyalója , rabszolgája!
Vagy te is havi 380-at kapsz a beszólásaidért?
Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy a kormány rossz szemmel nézi az ellenzéki média jelenlétét. A sajtószabadságra fittyet hányva igyekszik ellehetetleníteni a nem kormánypárti médiumokat. De úgy tűnik, ez sem volt elég. Most már ott tartunk, hogy a kommunikáció…..
csababácsi 2015.03.12 09:11:57
A magyar progressziónak föl kell lépnie az európai politikai status quo ellen. Vissza kell szorítani a jelenlegi német politika hegemóniáját az európai döntésekben. A „merkelizmusnak” mennie kell. Nem lehet az európai politikai meghatározója újra a chamberlaini politika –…..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
csababácsi 2015.02.26 12:15:33
Az elmúlt hetekben gyakran találkozhattunk Simicska Lajos ingerült hangvételű kijelentéseivel a nyomtatott és az online sajtóban. Ennek hátterében az állami adóbevétel szétterítése és a lelkiismereti okokra hivatkozó vezetők felmondása állt. A médiabirodalom esetleges…..
csababácsi 2015.02.26 09:03:03
Na, Viktor, akkor hát itt lenne egy igazi erőpróba, éppen neked való feladat, lehet erőt fitogtatni. Csak fel kellene ismerni a helyzetet! Tessék rendet csinálni a Buda-Cashnél, szabadságharc indul! Mindenki csak nyerhet. Hónapok – de talán már évek? – óta megy a nyafi, hogy…..
csababácsi 2015.02.26 08:55:23
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: Te figyelj! Lengyel barátaid éppen most hajtották el a vezért kollektívan a halál f...szára, Nem kéne már neked is váltani?
csababácsi 2015.02.26 08:59:13
@♔bаtyu♔: Esetleg körülnézhetnél és tájékozódhatnál mielőtt hülyeségeket beszélsz. A DRB-ben rengeteg kisember pénze ragadt benn.
Schobert Norbi 100 millája meg kit érdekel. Túléli.
De aki máról holnapra él, az nem.
Könnyen beszél az, aki a hajóról oktatja a vízbe fúlni készülő embert, hogy ússzon!!!
    Ezek ócska gazemberek. Lehet, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat, lehet, hogy még évtizedekig a magyar nép nyakán fognak ülni, de attól még ócska gazemberek maradnak.         A Lánczi Tamás nevű ócska gazembert olvasom, aki elmagyarázza a többi ócska gazembernek, hogy…..
csababácsi 2015.02.25 08:41:08
@andras314: Hát szerintem feloszlatni az mszp-t meg a dk-t és jó mélyre elásni.
Nem megmondtam, hogy a politika izgalmas? Azt persze már nem mondtam volna meg, hogy Kész Zoltán beveszi Veszprémet, hiszen, mint írtam, nem fogadtam volna nagy tétekben a győzelmére. A mai választás eredményének jelentőségét éppen az mutatja, ami a szememben a tétjét némileg…..
csababácsi 2015.02.23 11:17:10
A Fidesz 20 százalékpontos előnyből indult (ha a tavaly áprilisi eredményeket nézzük), és így futott bele egy 9 százalékpontos vereségbe. Óriási bukta. De nézzük meg közelebbről! …Úgy még nagyobb! Azonban mindjárt látszik az is, hogy nem annyira az -- egyébként fényes…..
csababácsi 2015.02.23 10:24:55
@maxval bircaman szerkesztő: Sajnos elmebetegséged elérte azt a szintet, ami már közveszélyes.
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
csababácsi 2015.02.19 10:17:46
@1ghost: Egyetértek veled. Csak az a baj, hogy jön a jobbik!!
Az orosz birodalmi politika véget vet a magyar pávatáncnak: a hintapolitika - így vagy úgy, de - elbukik. Orbán Viktornak a következő hónapokban el kell döntenie, milyen irányban viszi Magyarországot, melyik geostratégiai övezetbe kíván tartozni. Mert ő és országa csak egér az…..
csababácsi 2015.02.19 10:10:22
@röf: Mikor voltál Oroszországban, vagy csak a szád jár?
Nézz körül és a csillogás mögött meglátod az elképesztő nyomort, az ázsiai barbarizmust.
Mi tőlük csak elnyomást, igénytelenséget és halottakat kaptunk 1849 óta, meg azt, hogy ez a nép is európai helyett ázsiaivá vált. Tisztelet a kivételnek.
“Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” -- ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin holnap zárt körben megkoszorúz Budapesten. Orbánnak már semmi sem drága egy…..
csababácsi 2015.02.17 12:24:30
@Trackers: Súlyosan tévedsz, Apró Antal nem Gyurcsány apósa, hanem anyósának az apja.
De ez az apróság semmiség a sok csúsztatásod mellett.
A mezőkövesdi, mátészalkai, olaszliszkai nyugdíjasnak nem az a gondja, hogy melyik szereposztásban nézze meg a legújabb musicalt, hanem hogy az öregezők ne őt szemeljék ki következő áldozatnak nyugdíjosztás után. Történelmi csúcson a Jobbik: immár 1,3 millió honfitársunk…..
csababácsi 2015.02.16 08:18:14
@Béres György: Döntésedből csak úgy süt a baloldaliság!