Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunYetti

2 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
Egy korszak vége… Ezzel a címmel hozta De Rossi távozását az nso, és kivételesen nagyon beletaláltak. Csakhogy ez a korszak most több, mint az AS Roma egy fejezete. Ez a labdarúgás egy fejezete. De Rossi távozásával talán az utolsó igazi, egycsapatos ikon távozott, mintegy szimbolizálva a modern…..
HunYetti 2019.05.16 13:02:07
@Raul75: Schalke 2 év, ő nem egy csapatos játékos. Savaztam is a Real drukker tesómat, hogy milyen gané módon bánik a Reál az ikonjaival.
Határátkelő Ezek magyarok? 2017.10.22 06:30:00
Eléggé vegyesfelvágott lesz az eheti válogatás, ráadásul szó szerint. Elsőként ugyanis Svájcba látogatunk a rossz emlékű Svájc-Magyarország foci vébéselejtező kapcsán. Már csak azért is, mert a magyar sajtóban emlékeim szerint meglehetősen kevés szó esett a magyar (?) szurkolók (?) egy részének…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
Szerzők: Dr. Nagy - Harmat A második világháború két legismertebb és legnagyobb darabszámban legyártott harckocsi típusa a szovjet T-34 -es és az amerikai M4 Sherman volt. Mondhatni a háború szimbólumaivá váltak. A harcok alatt a Shermanból közel 50 ezret, a T-34 -es ből pedig 58 ezret készítettek.…..
Hétfőn elkezdődött az Ash vs Evil Dead második évada, ami önmagában is tökre jó hír, az meg még jobb, hogy az HBO GO-n lehet az amerikai premierrel egy időben, magyar felirattal is nézni Magyarországon. Kritikánk nemsokára érkezik, de addig is itt van egy csomó karakterposzter, plusz egy Comic-Conos…..
Megjött az első trailer a Netflix új Marvel-sorozatához: a Jessica Jones sorozatban már mellékszereplőként feltűnő Luke Cage végre a saját feje után mehet, a premier szeptember 30-án lesz. A Cage-et alakító Mike Colter most is robusztus és tekintélyt parancsoló jelenség: a trailerben egy fél…..
Ki ne szeretne 5 másodperc alatt több fény-évnyit utazni, hogy más bolygókat fedezzen fel? Új lények, emberek, fajok, új kultúrák, technológiák tárházát ismerhetnénk meg alig pár év alatt. Roland Emerich víziója a csillagkapuról 17 évadnyi sorozatos pályafutás után egy filmes reboot trilógiát kap.…..
A DC Comics egyik legérdekesebb képregénysorozatának ígérkezik a Preacher, amit az AMC vitt tévére, és még idén be is mutat: a sztori Custerről szól, egy texasi lelkészről, akit megszáll egy entitás, egy angyal és egy ördög szerelemgyerek (nem vicc), és ettől a világegyetem…..
Fiers Gábor Mielőtt bárki elborzadna, hogy mi következik most: ezek az ételek teljesen normálisnak és hétköznapinak számítanak - a világ azon pontjain, ahol fogyasztják őket. És gondoljunk csak bele, hogy adott esetben más országok lakóinak mennyire fura lehet, amint elugrunk a henteshez egy kis…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Nem bizony, hanem Scott Glenn, akivel egyébként nem jártunk volna rosszabbul, mint Perlmannel, csak mondom. A Reddit egyik júzere lelte a képet, amin Tommy Flanagan (Chibs) és Glenn (Morrow) full jelmezben dumál egy forgatási szünetben. Perlman így emlékszik vissza a dologra: Be…..
Két hét múlva jön a The 100 harmadik évada, azé a sorozaté, amit az első két rész után én elkaszáltam magamban, mint szépemberes, posztapokaliptikus tinikínlódásba oltott szappanoperás szar, de csak visszahúzott valami (a scifi-sorozatok mindig több esélyt kapnak, a Shannarának is nekimentem…..
A Ryse-ról szinte mindenkitől azonos véleményt hallottam: szépnek szép viszont inkább csak egy rövid lineáris csőjáték, tele Quick Time Eventekkel. Ez nem volt valami csábító, az tény, viszont idő hiányában a rövid jelző nagyon megtetszett, így hát gondoltam legyen ő a…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
HunYetti 2015.06.24 10:03:23
@Zár Balta: És mondd már meg, hogy ennek mi köze van egy tévézéssel foglalkozó blognak?
Amikor Johnny Rottent megkérdezték a Sex Pistols sikerének titkáról, azt mondta, hogy semmi különös nincsen a zenéjükben, csak mások (itt következett a 70-es évek punk scenájában is rendkívül népszerű „f” betűs jelző) lusták voltak megcsinálni ugyanazt. A lengyel CD…..
A Bors hozta le az idei villastatisztikák első körét, gondolom lesz majd második is az adás után, de a számokat minden rendes ember szereti, így tessék, ezek a releváns adatok 73 nap eltelte után. Az ugrás után lesz két pucér videó is, nyugi. Ez fogyott: 80 kiló hús, 15…..
HunYetti 2015.01.29 10:08:30
@E28 524TD: HA 5 ember volt aki napi egy dobozzal szív, 40 nap alatt is elfogy a 200 doboz cigi. Egy ilyen környezet meg pláne emeli az elszívott cigik számát, mikor egész nap nem csinálnak semmit.
Zaius' world Evolve PS4 béta teszt 2015.01.18 13:44:13
Sikerült bekerülnöm a február 10-én PS4-re, XBOX ONE-ra, és PC-re megjelenő Evolve zárt béta tesztjére Playstation-ön, így megosztanám veletek az igencsak pozitív tapasztalataimat. A játék egy igazán remek öt fős móka, ami két csapatra oszlik. Két csapatra és páratlanul…..
Legnagyobb bánatomra nekem ez a film kimaradt a mozibemutatója idején, pedig annyi jót lehetett már akkor is hallani róla... Vicces, mert tavaly valami hasonló történt a Star Trek 2-vel, de most megfogadtam, hogy ha törik, ha szakad, nem tolom át a következő évre a mutánsok legújabb…..
Még 2011 októberében, azaz már több, mint két és fél évvel ezelőtt készítettem egy TOP10 Kedvenc sorozatom című videós toplistát. A nemrég frissült képregényfilmes toplistánál azt írtam, hogy a korábbi rangsor bővített és aktualizált változatáról van szó, viszont ez…..