Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arion

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátunk, a Magyar Bormarketing Kht. elkészítette a közösségi bormarketingprogram tervezetét. Ez egy igen alapos, több mint nyolcvanoldalas dokumentum, amely rengeteg elvet, elképzelést, számot, grafikont és táblázatot tartalmaz. Sebtében átfutottuk, de az alaposabb ismerkedéssel…..
Közismert, hogy a nácik elképesztő technológiai újításokat dolgoztak ki és részben vezettek be a világháborúban. A V-1 a cirkálórakéta, a V-2 minden nagyrakéta őse, a Me-262 pedig az első hadrendbe állított sugárhajtású harci gép volt. Az, hogy ezek a gépek…..
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
A Zugügyvéd egy kiváló elemzést talált a Népszabadságban egy kolléga tollából a közelmúltban történ zavargások miatti letartóztatásokkal kapcsolatban. Átgondolt ügymenet, vagy cinikus automatizmus? Egyes hírek szerint mintha az utóbbi történne. Ajánlott olvasmány, ne hagyja…..
Látták azt a dokumentumfilmet, amelyikben Hermann Göring a libanoni romok mellett sétálva ítéli el az izraeli agressziót? És azt, amelyikben Sztálin könnyezve beszél a holokauszt tragédiájáról? Ugye, nem? Bezzeg a Naplóban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke…..
Arion 2006.09.06 11:53:03
Sziasztok!
a lényeg: IGENIS LEHET KÜLÖNBSÉGET TENNI EMBER ÉS EMBER KÖZÖTT CSOPORTHOZ TARTOZÁS ALAPJÁN. hogy milyen alapon? természetesen a saját kultúránk alapján.
nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a szlovák társadalomra sokkal inkább jellemzi a primivitás, a leegyszerűsítő sémák használata és az erőszak kiélése, mint a magyar társadalomra. mielőtt bárki rákérdezne, hogy milyen statisztikai alapon mondom ezt: nincsenek összehasonlító statisztikák a kezemben. pusztán arra alapozom, hogy Szlovákiában egy olyan párt, mint a Slota féle párt kormányra kerülhet, már elmond elég sokat. Programjuk mindössze ennyi: pusztuljanak a magyarok!
Téves hozzáállás, hogy nálunk ugyanannyi a hülye mint ott. Nem, nem ugyannyi és nem is ugyanolyan. Nem verünk szlovákokat és főleg nem lányokat. Az az álláspont, hogy de "nálunk a cigányokat verik" hülyeség. Vannak verekedések, de ezek sajnos a többségi, többé-kevésbé európai minták szerinti modellhez alkalmazkodni nem akaró (egyelőre) kisebbségi cigányok miatt törnek ki. A felvidéki magyarok majdnem ugyanolyan életformát követnek, mint a szlovákok. Nem kötnek bele szlovákokba.
Az európai integráció nem old meg semmit. Egyszerűen egy szabályozott verseny, egy valamivel tisztességesebb aréna (vagy karám). Csoportok, népek, régiók küzdenek a jobb, előnyösebb helyzetért (ami csak nekik jobb).
Haidert, Pim Fortuynt, Theo Van Gogh-ot vagy akár a Kaczinsky fivéreket kár egy szintre hozni Slotával.
És ha kitör a hőzöngés a "fegyveres ellenállás" miatt - a koszovói albánok vajon mit csináltak?
Ha valaki nem akar semmilyen csoporthoz tartozni, vagy nem akarja felvállalni ennek a következményeit, akkor azt sajnos más fogja besorolni a saját csoportjába hamarosan.