Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hőszigetelő

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnyitott új hőszigetelő rendszer webáruházunk a hoszigetelorendszer.hu oldalon. Rendkívül könnyű vásárlás. Miért tőlünk Vásároljon? Kiváló szakmai háttér A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.Kiváló hőszigetelés. Megfizethető…..
A lakóépületeink hővesztesége kb.:falazaton 40% - lábazaton 10% - padlón 10% - padlásfödém 20% - nyílászárókon 20%. Látható, hogy legnagyobb beavatkozást a homlokzati hőszigetelés eredményezi illetve ezen épületszerkezeti rész hőszigetelése a legfontosabb, de ugyanakkor a…..
Az EPS Polisztirol hőszigetelő termékek semmilyen környezetre, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaznak. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak. Ezért nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak, bár a…..
-de milyet vásároljak? Az olcsó ár ne legyen az egyetlen szempont a hőszigetelő rendszer kiválasztásánál, mert rengeteg példa van arra, hogy a nem megfelelő minőségű hőszigetelő rendszer, legyen az polisztirollapos vagy kőzetgyapot egyszerűen elválik a faltól, főleg a rossz minőségű kőzetgyapot…..
Az épületek által felhasznált energia 75 %-át a helyiségek fűtése/hűtése igényli.  Az utóbbi 10 évben az energia árak kb: 500% emelkedtek, és ez az emelkedés nem ált meg! A fűtésre/hűtésre felhasznált energia mennyisége több, mint a termelésre + közlekedésre +…..