Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stevieboy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
stevieboy 2014.01.09 13:51:26
@Nagykacsa: Remek ötlet,teljesen egyetértek Veled.Nekem két gyermekem van rendszeresen pályázunk/140-145km/h/sebességgel,és egyre többen előznek jobbról főleg a 3 sávos M7-esen,nagy sebességgel szlovák,német rendszámosok főleg,ezeket miért nem vadássza le valaki??
Belsőség Na, mit olvas Csikós? 2013.11.30 18:02:38
Megjött. Már vártuk. Mert megígérte a nő a 4 τροχοί című laptól, hogy majd küld egyet, de egyikünk sem vette komolyan. Elvégre újságíró. Ez a Tannistesten történt, ahol Az Év Autója zsűri gyűlik össze, hogy megmártsa testét az automobilgyártás újdonságaiban.…..
Belsőség Dezső a bírák előtt 2013.09.28 06:50:32
Úgy döntöttem, mégse viszem FIVÁ-ra Dezsőt. Igaz, hogy a nemzetközi oldtimer-igazolás külföldön némi hitelességet, itthon tízévnyi nyugalmat ad az embernek – műszaki vizsgamentesség, veterán checkup-mentesség – de pont dupla annyiba kerül, mint a sima veteránvizsga, ami…..
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
stevieboy 2012.07.25 19:13:19
@nyikk: Magyar kreativitás ide v. oda kishazánkban az elektromos rendszer /matrica a szélvédőn/ leolvasók a kihajtóknál fog elterjedni.Amennyi pénz van a matricádon annyit autózhatsz...
Különleges autók Lotus Elite 2012.04.03 09:17:00
S4 / 1.973 cm3 / 163 PS / 190 Nm @ 5.000 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Valaki megmagyarázhatná, miért éppen a Volkswagen az idei - és tartok tőle, minden - Tuning Show legnépszerűbb márkája, mert én komolyan nem értem. A német konszern autói olyannyira túlsúlyban voltak a többi gyártóhoz, vagy akár autóipari szempontból releváns országhoz…..
  Ha a budapesti motorkiállítás is annyira összezsugorodott volna, mint a motorpiac, talán nem is találtak volna neki megfelelő pavilont a Hungexpón. Így viszont sikerült megtölteni egy tisztességes méretű kiállítóteret, és bár furcsa módon az importőrök egy része nem…..
stevieboy 2012.04.01 19:16:43
@DuplaDD: Azért a hideg ellenére is szép számmal mentek ki a látogatók,sokan családostul.Volt olyan pavilon,ahol szinte lépni is alig lehetett a tömegben.Évkezdetnek azért nem volt ez rossz.
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
Ünnepnapi adásunk alkalmával csupa-csupa kellemes és tanulságos dologról beszélgettünk. Hogy milyen valójában egy autószalon az újságíró szemével és hogy ki törte össze magát a Totalcar Pályanapon? Mindent megtudhat.Az Égéstér 7. részének kommentposztja...
Nem vagyok gyűjtő, vagy legalábbis saját sztenderdjeim szerint ez még nem számít gyűjtésnek. Egyet gyűjtök konkrétan, a saját egykori autóimat, ami a7 1997-es Toyota 4Runnert leszámítva meg is van. Persze a Renault 4-esből és 5-ösből, meg a Golf II GTI-ből nem mondanék nemet…..