Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemenagy

0 bejegyzést írt és 567 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
szemenagy 2011.05.04 20:14:59
@gumifust: Ha nem lennél ilyen büszke, láthatnád, hogy a napi számláló középső nullája sem stimmel....

Wakker, téged is megpörgetnének a Nagykőrösin egy perc alatt...
Bár számomra a lenti helyzet teljesen egyértelműnek tűnik, biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinek az. A kommentelők csípős megjegyzéseitől tartva viszont ilyen kérdést kevesen mernek feltenni, daniferi azonban bátran néz elébe annak, hogy el lesz küldve mindenféle égtájakra és…..
Talán a lenti levél írója is érzi így utólag, hogy féklámpát villantani is fölösleges volt, talán hibának is mondhatjuk, mert azt kérte, hogy a nevét ne írjam bele a posztba. Van az az állatfaj, aki senkire sincs tekintettel, a szabályokat is leszarva közlekedik úgy, mintha…..
szemenagy 2010.04.05 19:22:34
@Nincs még nicked:

Ha nem "akarsz" jobbra tartani, akkor kanyarodj be az első négybetűs bevásárlóközpontba. Még ha 20 km-re is van....
szemenagy 2010.04.05 19:23:52
@ivanolsen: Respect
szemenagy 2010.04.05 20:05:18
@Nincs még nicked:

Ha érveket akarsz, tudok vel szolgélni:

Csak azért menni a belső sávban, mert elértem végre a maximális sebességet: kisstílűség.

Nem lehúzódni, mert úgyis sz@rik a mögöttem jövő a kreszre: parasztság.

Befékezni, hogy kioktassam: sima butaság.

Mindig, minden szabálynak megfelelni: lehetetlenség.

Villogni a tökölőnek: határeset.

Rendőrnek menni: életpálya.

Önkéntes rendőrnek lenni: 6 elemi.

Kérsz még?
Fejben nyilván sokan lejátszották, hogy megkapják a kiállítás élőben épülő tuning verdáját – Stump Andris szerint egész tisztességes, folyamatos pörgés volt az ajándék V-ös Golf körül a három nap alatt. Tehát bőven voltak olyanok, akik gondolatban a mesterekkel…..
Újabb KRESZ kérdés a színen, örülök, hogy egyre több ilyen jön és mertek kérdezni, ne is fogjátok vissza magatokat (persze jöhet ám a jó kis húsvéti részeg sofőrös sztori is)! Gábor arra kíváncsi, hogy a fotón látható módon szabad-e megállni és ha igen, akkor…..
szemenagy 2010.04.04 19:09:13
@Hurrá Torpedó: Hiánypótló intézkedésként azonnal nyitok egyet, csak áruld el ezt a mesebeli falunevet :DD

A 80-as évek végén igazított el egy helyi öreg valahol Zsámbék térségében: "A maszek templomnál félig, oszt egyenesen végig". Naná, hogy kocsma volt az is.....
szemenagy 2010.04.04 19:18:48
@Hurrá Torpedó: Oslóban inkább nyitnék, legalább nem kell annyit vaczakolni a sör hűtésével.
Ja, és kabbe, a vasvillánál kiköptem a sósmogyorót, majdnem átvitte az LCD-t, bakker.
szemenagy 2010.04.04 20:10:38
@gázos: Rendőrnénit természetvédelmi területen kerékpárral cserbenhagyni tilos-e?

A három rendőrről meg a tüsszentős vicc jut mindig eszembe:

"Töltsetek nekem is " :DD
Néhány hülye politikai spamen kívül nem sok olyan sztorit találtam a postaládánkban, ami kötődik a nemzeti ünnephez, na de majd a mai napot túlélve hátha lesz, aki megírja a mai városlezárósdival kapcsolatos élményeit. De hogy frappánsan átkössek, 1kutya levele is a…..
szemenagy 2010.03.15 17:17:20
@FDToth: Legegyszerűbb megoldás, ha a lóerőket bátorsággal pótolod: Mikor közelít az űrhajó 200-zal, de nem férsz be a nyerges és a pót közé, kiteszed az indexet jobbra, és tolod, ahogy bírja a vas. Hidd el, megvárják, amíg megmented az életed, csak utána repülnek tovább. Legalább is én így szoktam, ha a sas vagyok, ha a légy.....
szemenagy 2010.03.15 17:19:15
@1kutya: Az a jó az anarchiában, hogy lehet szemben menni az Árpád hídon :DDD
Vasárnap este úgyis van időtök dekódolni egy ékezetmentes levelet, meg talán megbocsátható mr_x-nek, mert a briteknél kicsit ritkábban fellelhető a magyar billentyűzet. Lényeg a lényeg, nem csak nálunk fordulnak elő idióta, magukat istennek képzelő rendőrök. Ettől persze…..
szemenagy 2010.03.15 12:14:12
@Ranx: Biztos azzal a márőszalaggal mérte meg az 5 métert, amivel a parkolós posztban a záróvonalat.....

Úgy látom mindenki épp a politikai beállítottságának megfelelő hírportálon nyomogatja azEfÖtöt, hogy van-e már ingyencirkusz Pöstön.
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
szemenagy 2010.03.14 12:26:00
@Szilizoli:

Milyen postot kérsz?

Mondjuk megerőszakoltam az intézkedő rendőrnőt a rokkantparkolóban a biciklimmel, miután cserbenhagyta egy X5-ös? Ja, és DAS.
szemenagy 2010.03.14 13:52:39
@Szilizoli: Ha csak egy löket hiányzik, megkínállak a Szentlászlói Málnapálinkámból.
A DAS-t felejtsd el, arra való, hogy egyértelmű helyzetekben ifjonc goj ügyvédek parádézzanak a dicsfényben, amúgy meg leszarnak. Hülyeség ellen nincs orvosság, ezek is olyan oltogatós MLM-esek ám....
szemenagy 2010.03.14 13:54:56
@Szilizoli: Ja, a bringa? Volt nálam WD40, minden bajra megoldást kínál :))
Nagy forgalmú utak környékén gyakran van, hogy a keresztező, becsatlakozó utcákban feltorlódnak az autók, közlekedési lámpa meg nincs, ilyenkor a főúton jövők jóindulatán és a rákanyarodók reakcióidején múlik a továbbhaladás. Péter egy konkrét példán keresztül hozta…..
szemenagy 2010.03.07 17:23:44
@Gyurma73: zppzár, a rakprtról.... Amikor nekem kezdenek torlódni a mássalhangzók, mindig rámszól az asszony, hogy ne igyak többet.... :-)
szemenagy 2010.03.07 19:28:05
@lamed: Ha ilyet akarsz látni itthon, próbálj meg Pomáz irányából befordulni Budakalászra a Kék Hiltonnál...
Egy sima túlélő show kiscserkészek reggeli tornája ahhoz képest.
Kérdezzétek csak Matrix-ot, ha erre téved.
szemenagy 2010.03.07 19:53:43
@lamed: Asszem tisztában vagyok az akadályozás/veszélyeztetés különbségével, de azok a tagok akik néha rámdudálnak, mert esetleg szerintük tökölök, nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora maflást tudok kiosztani.
Hozzáteszem, több, mint mint két évtizede róvom az utakat, több mint sok autó megfordult a kezem alatt, toltam a vasnak régen mindig, meg manapság is néha, törtem-zúztam, estem-keltem, de paraszt sosem voltam, inkább engedékeny.
Ami hiányzik az autósokból, az a kreativitás: nem hisztizni, néha lemondani az elsőbbségről, aztán sebesen továbbhaladni.
Wilkinson levele pont egy perccel azután esett be a postaládámba, miután bekapcsoltam a számítógépemet és bár önmagában különösebb hírértékkel nem bíró, általános jelenségről van szó, mégis érdemesnek tartom kitenni azért, mert pont az általánosságánál fogva olyan…..
szemenagy 2010.02.28 11:07:03
@Kicsi79: Inkább dzsekwolf véleményét osztom: hidd el, ha tisztességesen szólsz az embernek, többet használ, mint a suttyomban üzengetés.
Különben is meddig kell masszírozni a tacskót, hogy pont a kilincsekre jusson a szarból? Vagy csak nem más qtyájának a szarát szeded össze?

Amúgy meg lehet, hogy még a tag kérne elnézést, hogy nem gondolt a többiekre....

Én ifjúkoromban kaptam (akkor még Trabi)szélvédőmre a kukásoktól levelet egy darab kartonpapírra írva:

"Ménemálsza kukába bazmeg?"

Biz'isten sosem parkoltam oda többet......
szemenagy 2010.02.28 15:35:54
@Kicsi79: Egy próbát azért mindig megér....
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
szemenagy 2010.02.28 13:15:49
@Kalti: Bizony jól jön esőben, ha autópályán mész, ugyanis a vízfüggöny teljesen elveszi a hátsó helyzetjelző fényét. Persze ha utolérnek, akkor lekapcs, majd vissza. Nyeljek-e sünt?
autózz! Két évesek lettünk! 2009.08.26 11:38:00
Könnybe lábad a szemünk a meghatódottságtól - na jó, azt azért nem -, hisz ma van az autózz! blog második születésnapja. Aznap, mikor pár óra alatt összedobtam a máig látható, azóta is pattanásos és kicsit sem szép, ámde az átlag sablontól némileg eltérő arcát, nem…..
autózz! Antikopaszállat 2009.06.16 19:07:00
Ha azt mondja, nagy darab kopasz, szinte mindenkinek egy olyan figura jut eszébe, aki már gyerekkorában is komplexusoktól szenvedett túlsúlya miatt és megverte a kisebbeket, felnőve pedig állat módjára közlekedik, mert neki úgysem mer beszólni senki, ha meg mégis, akkor legalább van…..
szemenagy 2009.06.16 20:21:33
@Matrix_: Lekopaszozzák az ártatlan fekete autósokat mindenféle jobbra-lehúzódó szuicid elemek :D
Gyakorlatilag amint megszületett az autózz!kocsma - off topic, amellett, hogy nem lettek teleszemetelve a posztok, azonnal jött tőletek az ötlet, hogy ha már itt kocsmázunk, akkor ugyan üljünk már be valahová egy este személyesen is megismerni egymást, aki pedig ott volt júliusban…..
Főleg kommentekben merült fel itt-ott az, hogy mennyire idegesítő dolog, amikor hirtelen elénk vág valaki minden előzetes jelzés nélkül. Van ugyanis az a néhány kis sárgán villogó lámpácska az autókon, amiről minden bizonnyal tudnak azok is, akik kanyarodáskor, vagy…..
Rendőr Bácsi jóvoltából most kicsit más szemszögből is megmutatjuk, mért van szükség a sokak által feleslegesnek vélt sebességkorlátozásokra bizonyos útszakaszokon. A leggyakoribb reakció, hogy mért kell tötymörögni, amikor haladni is lehetne, ám ha belegondolunk mennyi…..
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Se figyelmeztető levelet se telefonos értesítést nem kapott alábbi történetünk szenvedő alanya, István, aki így számára minden előzmény nélkül szerzett tudomást, hogy volt biztosítás nincs biztosítás. Hogy történhetett mindez? Mi ilyenkor a szabályszerű eljárás? Mit tehet…..
autózz! Kérlek, ne üss meg! 2008.10.18 10:44:00
Vannak még bőven akik rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal, de a közlekedéssel kapcsolatban kisebb-nagyobb kihívásokkal küszködnek. A legrosszabb talán a "nem tudok vezetni, nem ismerem a helyet és fogalmam sincs a KRESZ-ről" hármasának szerencsétlen együttállása. Richelieu…..
autózz! Takarodj hátra! 2008.10.17 15:29:00
Saját elmondása szerint Márk általában türelmes ember, ám ezúttal előtört belőle a spártai harcos énje és megvédte az igazát. Na jó, csak kicsit jött elő belőle, mert szúró és vágóeszközök végül nem kerültek elő, úgyhogy vér nem folyt. Pedig tudom, hogy mennyire…..
Már látom is lelki szemeim előtt a bulvárújságok címlapján a "Majdnem ölt a Barátok közt stábja" főcímet kacorlord levelét olvasva. Velem is fordul elő ilyen rendszeresen, leginkább Kispesten a Simonyi Zsigmond utcában ami két sávos és egyirányú és persze hogy a…..
autózz! El-e törjem a kezedet? 2008.10.17 09:04:00
Péntek van, szerencsésebbek számára a hét utolsó munkanapja, szerencsétlenebbeknél holnap is az lesz a nagy ünnepi tili-toli miatt, a legszerencsétlenebbek pedig amúgy is dolgoznak mindig. Jacques Foche egy könnyű és szórakoztató történettel rukkolt elő, egy olyan ódis bőrébe…..
Még tavaly november végén került fel Novi jóvoltából néhány fotó a blogra mások által küldött, finoman szólva is kifogásolható parkolási megoldásokat bemutató szösszenet társaságában. A képek ennek a posztnak a végén egy Kika mozgáskorlátozottaknak fenntartott…..