Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reterro

562 bejegyzést írt és 492 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tomorrowland idén is zseniálisat alakított. Harmadik éve van szerencsém részt venni a fesztiválon, és a szervezők minden évben túlszárnyalják az előző évi…..
Egykoron London és Manhattan riválisának szánták, mára kiderült, hogy ebből nem csak hogy semmi nem lesz, de alighanem minden idők egyik legnagyobb pénzkidobását jelenti Moszkva épülő és alighanem soha el nem készülő pénzügyi központja. (fotó: Konstantin Salomatin / Business…..
Mindig is az volt az álmom, hogy a ’80-as évek Long Beach-én legyek és görkorizzak a hosszú combú lányok között, vállamon a kétkazettás magnóval. Sajnos én még csak akkor születtem, de úgy tűnik, a Beats is vágyik eme érzésre, vagy csak a több éve tartó retro hullámot…..
A fővárosban szilveszterezőket nem csak koncertes bulik, hanem performanszok, kiállítások és egyéb kultúrális különlegességek is várják.  Bambi szilvesztereA Deák téren hóemberjelmezbe öltöztetett, jellegzetesen a magyar erdőkben őshonos vadállatokat lehet etetni, a…..
Itt az év vége, és hát 2013 nem volt egy rossz év filmes szempontból, sőt! Ennek örömére össze is szedtük ez évi kedvenceinket top3-as sorozatunk keretében. 2013 a király! Kockás Transz: Szerintem az év filmje, meg amúgy is, nem tudom nem csodálni Danny Boyle…..
Reterro 2013.12.30 10:45:02
Az addigi klisék helyett másképp próbálta megragadni a börtönélet mindennapjait a 80-as évek Amerikájában Stephen Milanowski, aki élénk képeivel másfajta világot varázsolt elő. Egyik célja az volt, hogy megváltoztassa a társadalom hozzáállását, kicsit felrázva az…..
Nem, ez még nem a 2013-as listázás, ez csak egy apró erődemonstráció, hogy mi is történik napjainkban a rockzene világában. Amennyiben egy zenei hullám nagyságát a minőségi zenekarok mennyisége jellemzi, akkor nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ami ősrockban jelenleg megy, olyat…..
Olvasni jó. Olvasni öröm. A Stresszblog szerzője nagy olvasó. Hetente újabb és újabb könyveket fogyasztok el, és a magam részéről nem ismerek jobb kikapcsolódást, stresszoldást, lazulást, mint elmerülni egy jó könyvben. Persze ezzel nem mindenki van így, de karácsonykor, a…..
B-oldal Sound City 2013.12.24 09:17:45
Dave Grohl nagyon szép filmet rittyentett össze saját magának, illetve a hozzá hasonló zenebuziknak. A Sound City legendás stúdióról szól a film, bár ezt könnyű csak így odavetni, ez alapján azon a pár zenebolondon kívül, akit érdekel egy stúdió belseje, kit érdekelhet egy…..
A következő fotókra egy bizonyos Cyril Sneer nevű felhasználő deviantart oldalán bukkantunk. A készítője, úgy tűnik, igazi rajongó, kedves kuzenek. Annak ellenére, hogy a sminkek talán kissé mangás-viaszbábusra sikeredtek, azért majdnem ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus…..
Egy nappal karácsony előtt egy dolgot lehet bizonyossággal állítani: még a karácsony megrögzött szerelmesei is (amilyenek például mi vagyunk) az öncsonkítás határára értek a karácsonyi zenék elkerülhetetlen áradatának következtében. Megmutatjuk, mi mitől leszünk rosszul…..
Nemrég két részletben lehoztuk a Lángoló Gitárok idei év ötven legjobb albumának listáját, most pedig az oldal szerkesztőinek saját évértékelését raktuk össze. Külön érdekesség, hogy az a bizonyos top 50 az alábbi listákból állt össze. Vajon, hogy lehetett az Arctic…..
Mese habbal Pár palack Csehország 2013.11.14 20:02:39
Nagy szerencse, ha valamelyik ismerős elutazik a közeli sörmekkába, mert azonnal rá lehet tapadni a szívókorongokkal, hogy ugyan már, pakoljon az autó csomagtartójába pár üveg sört. És persze, ha már azt bepakolta, tegyen már mellé még párat, legyen tíz-tizenöt üveg, úgysem…..
Az elmúlt években nem volt szobor, amely nagyobb vihart váltott volna ki a magyar közéletben, mint József Attiláé - pedig szegény nem volt politikus, és csak tíz méterrel tervezték odébb rakni Marton László alkotását a Vadász György tervezte alapzattal együtt. Most végre…..
A miniszterelnök kedden "hivatalos közösségi oldalán" posztolta a "dohányipar taktikái" ellen folytatott harcának elismeréseként kapott WHO-elismerés fotóját. Így írtok ti.A képhez írt szöveg korrekt, tükrözi miniszterelnök urunk ilyen esetekben tanúsított szerénységét (nem…..
Ma reggel került ki az új éra első hivatalos kommünikéje a Nemzeti weboldalára...
"Gyere meztelenül, hogy felöltözve távozhass!' - adta ki a jelszót a Desigual legújabb kampánya, melynek keretében 120 "szerencsés" jelentkező öltözhetett fel a neves divatcég darabjaiból válogatva, amennyiben vállalta, hogy régi ruháitól teljes mértékeben megválva lép be az…..
ByeAlex már a backstage-ben nagyon koncentrált. Legalábbis az Eurovízió honlapjának szerkesztője ezt állapította meg. Magyar csapat elárulta neki, hogy módosítottak a kivetítőkön futó videón. Hogy még az angol kisasszonyok is megértésék miről énekel ez a szíp magyar legíny,…..
A tegnapi időmérő eredményéhez képest kissé átalakul a Spanyol Nagydíj rajtrácsa, miután a versenybíróság a Ferrari brazil pilótáját, Felipe Massát, és a Sauber mexikói újoncát, Esteban Gutierrezt három-három rajthelyes büntetéssel sújtotta. A versenybíróság…..
Fekete hajú lányok KLAUDIA 2013.05.11 08:00:00
..
Megközelítőleg nagyon sokszor írtunk már róla, hisz tavaly úgy robbant be a modell és a celeb világ közötti résbe egy szál fürdőruhában, hogy csak na. Kapott is hideget és meleget is, hiszen jóval teltebb formákkal rendelkezik, mint a kifutós lányok zöme. De Kate Upton…..
Messze a negyeddöntő, nem adjuk fel Nincs mese: az oroszok és az amerikaiak ellen kell javítani, mert egyelőre nem fenyegeti csapatunk könnyed és sallangmentes továbbjutás, amely egyik alapfeltétele lenne, hogy legalább megvédjük tavalyi világbajnoki ezüstérmünk. Ha szerzünk négy…..