Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villám1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A magánbiztonsági ágazatban 2012. január elsejétől meg fog szűnni a kötelező szakmai kamarai tagság, mivel a 2011. évi XXIV. törvény módosította többek közt a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII.…..
  A vagyonvédelemben elterjedt az al-al-alvállalkozói láncolatok létezése.Ennek az az egyik oka, hogy a fővállalkozók gyakran már eleve olyan alacsony áron vállalják el a megbízást, amiről eleve lehet sejteni, hogy abból tisztességesen nem lehet elvégezni azt az adott…..
villám1 2011.05.30 14:17:10
Sziasztok.Kedves Edina kérted írjam majd meg mi történt velem a tanfolyam után.
Sikerült elhelyezkednem egy cégnél 2 hónapja,de már 2 szerződésem is van.Azt mondták az elsőre az nem is volt.
Aztán rám htk-tak kb :60.000 ftért ruhát amit ugye levon majd.Bérletről,gumibot vagy bármilyen támadáselhárító eszközröl ne is álmodjak még zseblámpáról se pedig állandó éjszakás vagyok,ha kell vegyem meg magamnak a boltba,és természetesen telephelyről beszélünk.A beosztást is megkaptuk már nekem 10 napom lesz bedolgozva 340/óra természetesen.De kérdem én akkor a szerződésben mi az a 95.000 bruttó?Tehát kapok majd ahogy kiszámoltuk a feleségemmel 57.000 bruttót.Ebböl lejön a ruhapénz meg még kitudja mi ha bevagyok jelentve egyáltalán.A válasz nem lehetne esetleg több napom:LELEHET SZÁMOLNI A VÁLASZ!Voltam más cégnél is de ott pedig 3 napot ingyen kell menni 12 órába'betanít'címszó alatt de se bérlet se étkezési támogatást nem ad csak vegyek magamnak ,egy nadrágot és egy cipőt ő meg ad egy nyakkendőt meg inget.És még nem biztos ,hogy felvesz.Na szóval kidobtam az ablakon kb 90.000 ft-ot a tanfolyamra meg a többi papírokra és egy utcaseprő is többet keres nálam.Ja és persze nem verik agyon egy telephelyen ahol egyedül van,mert se rádiót se telefont nem adnak tehát a sajátomat kell használni amit a cég nem finanszíroz.De a diszpécsernek jelenteni kell ugye a szolgálatba lépést.Meg ugye csekkolni rendesen ám.
Nem jósolok nagy jövőt annak aki személy és vagyon őr tanfolyamot most végzi el.
Sőt én még azt se tudom holnap mit eszik a családom.
na erről ennyit
Remélem másnak sikerült elhelyezkednie normális cégnél ,ha van ilyen itt Magyarországon.
Tisztelettel
Willám.
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..
villám1 2011.04.07 20:00:04
@macifiu78: Szia.Én Február 2-án kezdtem el intézni a papírokat,és Április 4-én vehettem kézbe az igazolványomat.
Összesen 2 hónap mire minden kész.
Türelem.
Egy Youtube-videó, amin megtámadják a biztonsági őrt. Támadás egy 10 inches késsel A biztonsági őr a boltban ül, amikor egy férfi megtámadja őt egy 10 inches (25,4 cm-es) késsel. A támadó újra és újra szúr, mire az őr a földre kerül, és továbbra is meg akarják késelni.…..