Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsi

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
Egy újabb ígéretes reménységet szúrtunk ki blog.hu-n. A L'hotel magyar szállodák és panziók tesztelését ígéri, illetve ebbe vonná be az erre fogékony közönséget. Első ránézésre a Homár ízléséhez kicsit elnéző az értékelés, pl a pécsi Kálvária-Rácz Hotel a bunkó…..
Az alábbi jelentet a mai napon sikerült lefotóznunk szokásos bevásárlásunk alatt, helyszín: Cora, Budakalász. A halas akvárium csurig! A kérdés csak az, hogy mi lesz szegényekkel karácsonyig (az még pont egy hónap!). A kép jobb alsó sarkán már háton úszó példányt is…..
gazsi 2007.11.27 04:26:20
Ahol lakom(ny-M.o.-i város)Tavaly karácsony előtt majomparádé puccos p@csa,meg a két gyereke kóvájgott a tescoba. A Két srác a kiugrott hallal focizott a kövön,senki sem szólt rájuk. Az i-re a pont az volt,mikor az egyik páros lábbal ráugrott az élő halra.Na,ez kibaszta a biztosítékot annál,aki látta.20 éves körüli pár ette a pizzát a büfénél,a srác látta mindezt.Pizza lerak,széttrancsírozott hal megfog,nejlonnal felvesz,és a család után visz.(ja,azt elfelejtettem mondani,hogy miután ráugrott a halra a kisköcsög,utána berúgta a gyümölcsös regálok közé.)Anyuka műkörmös kezeközé ba@ta a halat,hogy a srácai vették a halaspultba,csak "véletlenül leejtették" A Nőci sikoltozva dobálta szerencsétlen tetemet,mialatt még a fehér bőrkabátját(Sacc/kb 200 rugó) is összevérezte.Mikor felbátorodva egyre többen szóltak neki,hogy a két majma volt a ludas,néma kussba előrement és kifizette.
Természetesen hiába minden, hiába büntették nevetséges 80 millió forintra az akciós kiadványaiban örök idők óta, tudatosan és cinikusan hazudozó Tescót, Auchant és Corát, a helyzet szemernyit sem változott. Most éppen a karácsony előtti Lego-akcióban hazudnak: olyan cikket…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Végül is nem meglepő, ha indulatokat vált ki, ha egy csapat nő életvitelszerűen kidobálja az ablakon a tampont egy ezrek által látogatott intézményben. Dehát kell is a feszültség ahhoz, hogy igazi backdoor kommunikációs gyöngyszem szülessen. Most kettő mesterfokú példányt is…..
Vince egy vidéki szórakozóhely mellékhelységében lőtte a fenti gyöngyszemet, ami azokra az időkre emlékeztet, amikor a fogadók budijában egy jó szőrös kenderkötél lógott a plafonról ilyen célokra, kéttenyérnyi papírért meg falut lehetett venni ötven hold szántóval + egy…..
Kicsit megkésve küldte el történetét Mrs Goofy, de örökérvényű is lehet, amennyiben a szétszakadt talpú sportcipő tényleg elveszti garanciáját, ha nem azonnal viszik vissza cserére: Azzal kezdődött, hogy tavaly ősszel vettünk a férjemnek a WestEndben lévő Jákói Sport…..
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
Elképzelni sem tudjuk, mikor és milyen körülmények között kerülhetett 16 ezer forintba az a 2004-es Bock Cabernet Franc, ami a 75%-os leárazás után is egy ezressel drágább a szolnoki hipermarketben, mint egy mezei boltban. A becsületes megtaláló ezúttal a Reakció blog csapata…..
Megkésve vettük észre, hogy a Sága technikai vezetője válaszolt az egérszarosnak hitt virsli ügyében. Elnézést kért, amiért megkésve válaszoltak naiv ügyfélnek, valamint azt is elmondta, hogy nem egérszar, hanem valószínűleg füstölés során keletkezett pöttyök láthatók a…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Tutira volt már több hasonló, de nem lehet elégszer figyelmeztetni az embereket, hogy használt autót sohase vegyenek egyedül, vigyenek magukkal szakembert. Joshy pont nem így tett, hanem egyedül besétált az AAAutóhoz, ahol kinézte élete első autóját, majd hirtelen ráköltött még…..
Vannak akik nem molotov-koktéllal, felvásárlással vagy ipari kémkedéssel igyekeznek hatástalanítani a konkurenciát, hanem egyszerűnek tűnő oszlopragaszokkal zavarják össze a boltba igyekvőket: Azt hittem, ilyen ember nincs, mikor megláttam a képen lévő falragaszt Gödön, a piros…..
gazsi 2007.10.18 22:10:36