Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sargent

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok blogozók!Ebben a bejegyzésemben most egy olyan játékot szeretnék nektek egy rövidke leírással bemutatni, ami új távlatokat nyit meg előttetek a "Star Wars játék" fogalmán belül. És ez pedig nem más, mint a Star Wars: The Force Unleashed.Ez a játék…..
Clone Wars Blog Hétvégén... 2011.04.28 20:46:38
Nem kell félni, behozom majd a lemaradást. Reményeim szerint holnap kirakok majd egy bejegyzést a Corruption-ről, és a The Academy-ről, és ha addigra felkerül a netre a hetedik és a nyolcadik rész is szinkronosan, akkor természetesen azokról is készítek véleményt. Addig meg itt van…..
A rész különlegessége - mondhatni az a tulajdonsága, ami megkülönbözteti a többitől-, hogy - hacsak átvitt értelemben is, de- szerepel benne George Lucas, Papanoida elnök személyében. Így elsősorban talán beszéljünk az ő szinkronhangjáról: Amennyire csak el lehetett találni,…..
És már megint történik valami! Komolyan kezdem azt hinni, hogy valami láthatatlan erő nem akarja, hogy minden simán menjen.1. Mikor le akarom tölteni a részt, a megaupload azt írja ki, hogy "túllépem a letöltési limitet". Kösz. 2. Megnézni engedi, de hangot nem szolgáltat…..
Én sokminden vagyok, de biztos nem a hosszú értékelések híve, mert azt úgyse fogja elolvasni senki. Nos, mivel ismét fel kell támasztani a blogot, és mivel már mindenki ég a vágytól, hogy értékelhesse a kimaradt részeket, megírom ezt a véleményt. Persze közben a kis netbook már…..
Sargent 2011.02.10 16:55:29
Az utóbbi pár napban (ahogy ez lenni szokott), minden az új rész körül forog. Mikor ezeket a sorokat írom, még nem láttam a részt, most töltöm :) Tehát a linkek:Letöltés - Felirat..
Sargent 2011.01.16 10:21:45
Hát, tegnapelőtt láttam azt a részt, de még mindig a hatása latt vagyok... Ah... Öhm... BAROMI JÓ! Merem megkockáztatni, hogy minden idők legjobb Clone Wars részéről beszélünk. (Na jó, talán addig nem kell elmenni, de a közelében van, ez a rész.) Szóval nekem nagyon…..
Sargent 2011.01.12 18:08:51
A cím mindent elmond, annyiban még kifejtem, hogy alapvetően nem ez volt a célom - értsétek: nem emiatt halasztottam el a szavazást-, hanem egyszerűen csak elfelejtettem. De így utólag belegondolva: Érdemes lenne akkor már megvárni a Nightsisters-t, hiszen várhatóan ez a…..
Sargent 2011.01.10 17:13:41