Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicamaca

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO/Cinemax tandem helyett végül a Fremantle Media vállalja be az Amerikai istenek tévésorozatot, harsogja minden popkult hírekkel foglalkozó oldal a Den of Geektől kezdve az io9-ig. Az adaptációra, amiben egy Árnyék nevű sittes többek között a felesége…..
cicamaca 2014.02.05 22:54:21
@malocz: Az esőisten nem a Galaxis útikalauz valamelyik részében van? Az Amerikai istenekben nem rémlik, hogy lenne.
Ez az utolsó előtti rész az évadból aztán zárunk, de előtte lássuk Erik eszelős pusztítását és Terry búcsúztatását. Ott hagytuk abba, hogy BenW-t lecsapolta Erik, akit Sookie és Bill megtalált. Prófétánk nem sokat törődik kvázi-utódjával, ő is a vérét venné,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.03 09:30:00
Az FX berendelte a Wilfried negyedik évadát is, viszont jelezte a készítőknek, hogy ezzel vége is a dalnak, ötödik már nem lesz. Ja, és áttették a sorozatot az új FXX nevű adójukra. A Veep (Az alelnök) című HBO-sitcom már a második évadban körbejárta a "leáll az amerikai…..
cicamaca 2013.10.03 10:14:37
Ó te jóságos ég. Minden meg van bocsátva, a visszafordíthatatlan mentális károsodás, amit a Dominique c. szerzemény okozott, az UFO-szál, a csonkítások, az averziós-terápia, minden, mert Murphy nem szarozott, letépte Bloody Face fejéről a maszkot, és jól belevágta egyenesen az…..
Hoppá, kemény zombiporgromra számítunk október közepén, ráadásul előtte megint lesz websorozat is az évad elé, ráadásul az első rész már ma este felkerül az AMC weblapjára. A három, 7-10 részes epizódból álló sorozatocska a The Oath címet kapta, és az a Greg Nicotero…..
Miley Cyrus a Harper's Bazaar szeptemberi számában látható egy fotósorozaton, bulizós, füvezős, magamutogató kiscsaj helyett fiatal dívaként. Nem állítanám, hogy az egykori Hannah Montana kiválóan formázta meg az előkelő hölgyet, sőt mi több, elég visszásan hat ebben a…..
cicamaca 2013.08.19 17:49:48
@strucc007: Miley Cyrus legalább olyan nyíltan füvezik, mint Rihanna, csak ritkábban jelenik meg teljesen szétcsapva.

Egyébként nem tudom, miért akarnak ebből a lányból állandóan dívát csinálni, nem áll neki jól. Majd talán pár év múlva, bár kétlem.
Vagyis 19 éve. Bianca Lawson már a My So Called Lifeban (1994) is szerepelt, utoljára pedig a Teen Wolfban láthattuk (2012). A szereplők konkrét korát persze ritkán mondják ki, de az azért beszédes, hogy még középiskolába járnak. A fotót lehozó Uproxx szerint az a…..
A Blikk infói szerint még mindig vannak olyan ebben az országban, akinek mond valamit a VV Alekosz név, sőt, arra is kíváncsiak, hogy mi történt valójában a szerződésszegése mögött és ezért képesek lennének egy nagy zsák pénzt is hozzávágni a VV4 nyerteséhez. A cikk…..
cicamaca 2013.07.22 15:38:31
@georgie58: semmit nem esznek rajta a nők, pont úgy lenézik, mint te. Hogy van néhány olyan igénytelen ostoba tyúk, aki a pénzért cserébe hajlandó úgy csinálni, mintha vonzó lenne, az más kérdés.
Nesze!szer Gwyneth és a szépség 2013.04.12 10:01:25
Mesés szépségű képek készültek Daniel Jackson által Gwyneth Paltrow színésznőről. Mindez a Harpers májusi számában lesz, amely a nyári fashion és beauty issue. Azt mondja, mindent kipróbált a szépsége érdekében már, de a botox és a kés alá fekvés kimaradt. És nem is…..
Azt hihette volna az ember, hogy egy olyan ittas vezetéses botrány után, aminek végén a sitt várt Stohl Andrásra, a 46 éves színész felfogja, hogy inni és vezetni nem tanácsos (ha már más nem ébresztette rá erre), de a Blikk szerint ez közel sincs így. A bulvárlap információi…..
cicamaca 2013.04.12 15:03:32
@egyvelemeny: az érveléseddel csak az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy Stohl tényleg szenvedélybeteg.
Eheti a fene Johnny Deppet, amiért otthagyta Vanessa Paradis-t, újabb kalandokat keresve, hiszen a francia ének- és színésznő bár már a 41. életévét tapossa kislányos bájából és karcsú alakjából mit sem vesztett. Ráadásul két gyermekkel is megajándékozta a kalandos kedvű…..
Megérkeztek a Bershkába az áprilisra szánt ruhák és kiegészítők. Hogy mire lehet számítani, azt a következő nagyon nyári hangulatot árasztó fotókból megtudhatjuk. ..
A Mad Men (Reklámőrültek) sztárjai körül elég nagy a médiafelhajtás, sorra zsebelik be a címlapokat is, ami persze nem csoda, hiszen a napokban indult el a sorozatot lezáró utolsó évad, gondolom sokunk nagy bánatára. Ugye ti is nézitek? A kanadai Flare magazin májusi címlapjára…..
-Korábbi munkám 2013. január 23.-ról, a facebookról átmentve- Robert Zemeckis a 2000-ben bemutatott Számkivetett óta nem rendezett élőszereplős filmet, úgyhogy a Vissza a jövőbe trilógia direktorára már nagyon ráfért, hogy kimozduljon az animációs filmek világából. Csak…..
cicamaca 2013.03.01 17:46:33
@Mészáros Laci: a flight angolul menekülést is jelent, a kettős jelentés emiatt szerintem is jobban kijön úgy, de valóban bele lehet magyarázni ebbe is, ha jóindulatúak szeretnénk lenni a címet fordítókkal. :)
Mondjuk tényleg nem a legszerencsésebb a magyar cím abból a szempontból, hogy sokan biztoslégikatasztrófás filmet várnak, közben pedig a film a függőséggel és a felelősséggel való megküzdésről szóló dráma.
Érdekes kis levél esett be a postafiókomba ma. A "bolygószintű terjesztési játék" állása. Ez emberi nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy melyik régió szcientológusai mennyit pénzt talicskáztak be az egyéb és szokásos kampányokon felül arra a célra, hogy L. Ron Hubbard…..
hogyvolt Homeland 1x01 - Pilot 2013.02.20 09:00:00
Bagdadban nyitunk. Azt nem írják ugyan, hogy melyik évben, én nagyjából napjainkra saccolom. Enyhén lóarcú szőke amerikai nő vezeti autóját, közben mobiltelefonál. A CIA igazgatóhelyettesével beszél. Szőkénk a helyi börtönbe tart, itt ugyanis egy rab vár a kivégzésére…..
Végre eltemették a Vérfarkas-nőt, akit a 19. században úgy mutogattak, mint ember és orangután keveredéséből született majomlányt. Halála után újszülött gyerekével együtt mumifikálták és tovább mutogatták.   Julia Pastrana Mexikóban született 1834-ben súlyos…..
Mary Margaret futva szökik az éjszakai erdőben. Az ügyvédje és a seriff a fogda előtt konstatálják a tényállást, és azt, hogy innentől lesz igazán bajban a kis Füles. Henri egy nagy masnis kislányról olvas a mesekönyvben, a seriff pedig a sorozatban először fegyvert vesz…..
Cool List 2012 20. Axente Vanessa 2012.12.13 10:00:00
Amikor berobbant a 2011-es COOL LIST HUNGARY-re, Vanessa még csak a nemzetközi divatvilág egyik legnagyobb ígérete volt. Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy a magyar modell be is váltotta ezeket az ígéreteket! Vanessa idén nemcsak a The Room címlapját járta meg, de egészen…..
cicamaca 2012.12.14 15:42:14
Érdekes, eddig nem is tudtuk, hogy az ember úgy is lehet vegetáriánus, hogy közben a nyakában egy vörösróka-stóla (és nem Stohl A, hallod, Stöki?) vagy mi a frász díszeleg, bár ha jobban belegondolunk ez így elég meredeknek tűnik. A Bors írta tegnap, hogy Lakatos Márk, a Voice…..
cicamaca 2012.12.14 15:21:38
@sixx www.lyst.com/clothing/diane-von-furstenberg-new-gami-fox-fur-gilet-mustard/ ez van rajta, nem az, amit te találtál, más a színe meg a szabása is teljesen, meg másfélszer annyiba is kerül.