Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thisismynickname

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
thisismynickname 2011.01.12 11:26:56
@Peresztegi Zoltán: OMFG! Eloszor azt hittem vicc de nem. Orban elfelejtette megemliteni Saudi Arabiat mint azon orszagok egyiket melynek mediatorvenyeibol ossze lett ollozva ez az etelkozi inges-gatyas remekmu.
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
thisismynickname 2011.01.11 23:27:58
@Alvarez: en meg tudom. 0 forint adossagom van.
Egyszeruen keptelen lennek hitelt felvenni, inkabb ehenhallnak semmint egy masik szaros emberallatnak tartozzak barmivel is.

Teljesen igazad van az egyeni felelotlenseggel kapcsolatban, Amerikaban sem alakult volna ki a hitelvalsag a sok barom Joe Q nelkul, merthat egy bank se tartott pisztolyt a fejukhoz hogy marpedig neked hitelt kell felvennek ha tetszik ha nem.
A magyarok se kulombek. Es mindket helyen sokkal egyszerubb az epp aktualis kormanyt hibaztatni mint a tukorbe nezni.
Néha úgy tűnhet, mintha bizonyos jeleneteket már láttunk volna kedvenc fantasztikus történetünket nézve. Ha udvariasak akarunk lenni, mondhatjuk, hogy bizonyos ötleteknek más alkotók is tisztelettel adóznak, de nevezhetjük lenyúlásnak is, ha újra és úja ugyanaz a fordulat…..