Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeFantasyFilms

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Cameron ismét újítana 2011.09.20 21:18:54
James Cameron következő filmje az Avatar folytatása, ezt már mindenki tudja. A rendező mindenképpen szeretné elérni, hogy egy másodperc alatt 60 képkockát rögzítsen. Jelenleg ez a szám 24, Peter Jackson A hobbit esetében azonban a 48-asra tért át. "A 3D egy ablak, ami a…..
 Bizony, mindenkinek megvannak a kis kedvencei a Hollywoodi kánonból, amik jókor jó helyen találtak meg minket, s így mély és kitörölhetetlen emléket / élményt / sebet hagytak maguk után. Sokszor elég egy mondat ("Én vagyok az apád") vagy egy jelenet ("Does…..
Pár napja kaptunk egy posztert Gerald Butler filmjéhez, most az első előzetes is megjött. A Machine Gun Preacher Sam Childers kétes hírű életét dolgozza fel. A férfi története szerint jószolgálati munkákat végzett Afrikában, mígnem meg nem alapította saját…..
A híres-nevezetes táblás játék alapján készül a Torpedó (Battleship) film, valószínűleg senki számára nem ismeretlen a játék és többször próbálta kitalálni, hogy vajon melyik mezőbe rakhatta ellenfele a hajóit. Ehhez gyakorlatilag szinte semmi köze nem lesz a mozis…..
Filmdroid Thor és Nick Fury + Hulk 2011.07.24 18:15:00
Folytatódik A bosszúállók (The Avengers) karakter posztereinek közzététele. Thor és Nick Fury kapta meg a saját poszterét. Update: Megjött Hulk is..
2010-ben Robert Downey Jr. játszotta el az éles elméjű és ökölvívásban jártas nyomozót, Sherlock Holmes-t. A közönségnek eléggé tetszett Guy Ritchie alkotása, Joel Silver pedig különösen örült, hiszen nem gyakran adatik meg számára, hogy több száz milliót kaszáljon egy…..
Szépen tejel a Transformers harmadik része, már csak e miatt sem gondolhatta senki, hogy a fejesek csak úgy lemondanak a folytatásról. Michael Bay elsétált a franchise környékéről és Shia LaBeouf sem akar visszatérni. Zavar ez valakit? Nélkülük is lehet további görgetni az…..
FreeFantasyFilms 2011.07.08 13:32:25
Filmdroid Rossz tanár poszter 2011.07.05 20:24:11
A Verdák 2 árnyékában kezdett a Rossz tanár (Bad Teacher) Amerikában, mostanra már 63 millió dollárt hozott a Cameron Diaz főszereplésével készült vígjáték. Nálunk augusztus 18-án mutatják be, így még várnunk kell arra, hogy láthassuk Dian hogy tojik arra, hogy oktassa a…..
Elvileg az a jó, ha egy filmről sokat beszélnek. Ezután biztos, hogy több helyen emlegetik David Fincher filmjét, az erkölcscsőszök tuti kikelnek magukból. Hát na, kilátszik Rooney Mara mellbimbaja, nem takarja semmi. Előzetes erre.  ..
FreeFantasyFilms 2011.06.08 15:20:56
Pár nappal ezelőtt kikerült a netre A tetovált lány (The Girl the With Dragon Tattoo) kamerás előzetese, sejteni lehetett, hogy hamarosan közzéteszik a normális változatot is. Nem kellett rá sokat várni, be is futott egy nézhető verzió. Stieg Larsson Millennium regénysorozatából…..
Filmdroid Harry Potter tv spotok 2011.06.01 11:43:00
Még másfél hónap és Harry Potter kalandjai befejeződnek. Vajon sikerül győzedelmeskednie a sebhelyeshomlúnak Voldemort felett vagy a világra sötét idők várnak? Nekem van egy tuti tippem, de azért megnézem...
Filmdroid Piton posztere 2011.05.31 21:03:06
A Warner folytatja a karakter poszterek közzétételét. Ki tudja, talán addig nyomatja ezeket, amíg végül bemutatják a filmet. Ezúttal Piton prof, azaz Voldemort segítője látható rajta, akit Alan Rickman játszik. ..
FreeFantasyFilms 2011.05.31 21:16:28
Előfordul, ha valaki nagyon szeretne eljátszani egy figurát, akkor erősen kampányol érte. Egyesek csak a facebookon vagy twitteren kéri rajongóit, hogy írják le, milyen fantasztikus lenne, ha ő játszhatna XY film főszerepét, mások ennél tovább mennek és összedobnak egy promó…..
Nem is oly rég kért meg egy filmművészetis srác, hogy tegyem ki az általa készített videókritikát az oldalra. Állítása szerint nagyon hasznosnak bizonyultak a hozzászólások és sokat tanult belőle. Megcsinálta a következő kritikát is, amelyben a Másnaposok 2-ről esik szó. ..
Az előző Muppets előzetes nem sokat mutatott, csupán egy poénos videó volt. A következő előzetesből sem tudhatunk meg túl sok mindent, viszont feltűnik Danny Trejo. Az alkotók talán elsütnek még néhány poénosnak gondolt szituációt, mire befut a normál trailer. ..
FreeFantasyFilms 2011.05.27 10:24:39
Stephen King is hallott arról, hogy Hollywoodban azon a törik a fejüket, hogy elkészítik a Carrie újabb verzióját. A szerző nem igazán érti, szerinte az 1976-ban létrejött verzió még mindig jó."Hallottam róla, hogy a Carrie-ből remake-et terveznek, akárcsak a Végítéletből…..
FreeFantasyFilms 2011.05.21 17:19:03
Filmdroid Thor 2011.05.01 21:10:00
 A 90-es évek óta tervezgetett Thor film már-már úgy tűnt, hogy Matthew Vaughn irányítása alatt valósul meg, azonban ő inkább egy eredettörténet képzelt el, sokkal inkább a mitológiai istent mutatta volna be, mint a képregényhőst. A Marvelnek nem sikerült a helyes útra…..
FreeFantasyFilms 2011.05.01 17:40:00
A véleményem:
Először is üzenem annak a baromállatnak, aki előttem hangosan röhögött a barátjával, hogy szarjanak sünt! Miattuk kicsit romlott az élmény... de azért így is csupa jót tudok mondani. SPOILEREK lesznek
Az elején nagyon szkeptikus voltam, Hemsworthre (Thor) és Hiddlestonra (Loki)a film első pár percében rámondtam, hogy "de rossz színészek", viszont rájöttem, hogy azért tűntek annak, mert az első pár percet Hopkinssal(Odin) töltötték, aki iszonyatosan jól színészkedett és elnyomta a két főszereplőt. Ha ez nem is így volt, csak később jött bele a két színész azt is megértem, mert mind Loki sokoldalúsága, mind Thor karakterfejlődése később jött elő. A szinkronmunka iszonyatos volt, főleg az elején, de egészen a közepéig olyan félrehangsúlyozások, túljátszások voltak, hogy az hihetetlen...
A kedvencem, hogy ehelyett: "Atyám Odin, álomba merült" így hangsúlyozták a mondatot: "Atyám, Odin álomba merült" Nem mindegy :D
Amit még rossznak tudok kiemelni az az operatőri munka, ez a filmben olyan volt, mintha egy kezdő idiótának adták volna a kamerákat és minden egyes hülyeséget kipróbált vele, amit tudott. Az nem elég, hogy az esetek 80%-ban 45 fokban süllyedős képeket láttuk, de elég sok volt a diszorientáció is, és néhol a vágás is sántított. A földi mellékszereplők pedig, ahhoz képest mennyi szerepük volt, nem voltak annyira felépítve. A 3D működött, de nem adott plusz élményt a dologhoz.

Most jöjjenek a jó részek: Jó volt, humoros, pergő, akciódús, és az akció is változatos volt és jó. A forgatókönyvbeli poénok nem mindig voltak olyan jók, de a helyzetpoénok mindig ütöttek. A karakterfejlődés Thorban, mint karakterben remek volt, a film elején utáltuk, majd megkedveltük. Loki ármánykodása szintén remek volt, nehezen kiszámítható karakter volt, nem egy disney főgonosz. A történet eléggé követte a képregényeket, de mert újítani is, velem lévő Thor képregénymániás barátom is elégedett volt. Biztosan megveszem DVD-n is és olykor- olykor megnézem, a Vasember után ez egy újabb méltó Marvel képregényadaptáció.

8/10
Filmdroid Diesel Terminátor lesz? 2011.04.20 12:09:50
Nemrég Justin Lin neve merült fel a következő Terminátor filmmel kapcsolatban, mint kiderült a rendező valóban érdekelt a produkcióban. Korábban már elmondta, hogy a Terminátor filmeken nőtt fel és tudja, hogy mi kell ebbe a franchise-ba, ezért elbeszélgetett Arnold…..
James Cameron twitterén jelezte, hogy a Skynet kedden 20 óra 11 perckor életre kelt.Az 1984-es filmből kiderül, hogy a Skynet 1997 augusztus 4-én világuralomra tör, robotjai kiírtják az emberiség nagy részét, a maradék pedig elszántan küzd a túlélésért, élükön John Connorral.…..
Az Avatar világraszóló sikere után a producerek még a vajaskenyeret is 3D-ben filmeznék, ha úgy gondolnák, hogy az profitot hozna. Hong Kongban elkészítettek az 1991-es Sex and Zen folytatását, melyet nem szokványos 2D-ben  lehetett megtekinteni, hanem hozzácsaptak még egy…..
FreeFantasyFilms 2011.04.16 20:00:05
FreeFantasyFilms 2011.04.17 06:27:41
@COLT: Persze, ezt minden értelmes ember elismeri. De attól még úgy érzem ez az első rendeltetés-szerű alkalmazása a 3D-nek :D
Ma kikerült az új "Majmok bolygója" reboot első előzetese. Nem néz ki rosszul, biztosan megnézem majd, ahogyan tettem azt a Tim Burton-ös verziónál is (amely egyébként egyáltalán nem olyan szar, mint mindenki mondta)De két észrevétel:-Nem tudom, miért akarják, hogy…..
Íme az új Mortal Kombat, Kevin Tancharoen már tavaly átértelmezte a játék világát az MK: Rebirth kisfilmmel és mivel nagyjából pozitív véleményeket kapott hozzálátott a nem hivatalos websorozathoz. Ennek első része ma debütált, alább meg is lehet nézni. Három ismert karakter…..
Ha nem tudnám, hogy ez a Johnny English következő részének az előzetese, akkor a következő videó láttán azt hinném, hogy Mr. Bean tér vissza a mozikba. De nem, a világ legnagyobb kéme teszi tiszteletét a vásznakon ismét. Nem, nem James Bond, hanem Mr. English, akinek egy új ügyet…..
FreeFantasyFilms 2011.04.07 22:02:21
Filmdroid Batman reboot? 2011.03.29 22:43:05
Joel Schumacher a Batman és Robinnal gyakorlatilag kivégezte a Denevérember franchise-t, de aztán jött Christopher Nolan és feltámasztotta a sötét lovagot. A harmadik rész 2012 július 20-án kerül a mozikba, a forgatókönyvet pedig Nolan úgy őrzi, hogy a színészek csak a személyes…..
FreeFantasyFilms 2011.03.29 22:52:33
Filmdroid Íme Csodanő 2011.03.18 21:00:46
Mivel nem igazán haladt semerre a Csodanő (Wonder Woman) filmterv, ezért a DC  képregényhőse  inkább sorozatban akciózik. David E. Kelley producer csak nehezen talált otthont a tervezetnek, majd leszerződtették Adrianne Palickit a főszerepre. Befutott róla az első kép, a…..