Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndorIstván

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban egy hűvös, borongós őszi estén újra budapesti színpadon volt látható-hallható az ACTUS csoport. A Kulcsár Attila irányításával működő, immáron csaknem negyedszázados formáció fellépései minden alkalommal gondosan megtervezett, élményszámba menő…..
Az alábbiakban a Last Exit csapat egyik oszlopos tagjának az ajánlóját olvashatjátok a novemberi Focus Abyssi-est kapcsán. Focus Abyssi2011.11.19., szombat, 20 óra kapunyitás, 21 óra koncertkezdésKék Yuk, Budapest, III. ker. Fényes Adolf u. 28.Belépő: a helyszínen 2500 Ft,…..
A tervek szerint idén áprilisban új albummal jelentkezik a honi industrial egyik jelentős képviselője, a KRIEGSFALL-U csoport. A korong a cseh Epidemie kiadó gondozásában lát napvilágot, a formációtól megszokott karcos, az "átlag fül" számára nehezebben emészthető…..
AndorIstván 2011.01.28 20:52:33
@sorger: Csak néhány anyagot ismerek tőlük. Az albumuk nagyon gyenge fércmunka, de a Wappenbundos lemez nem rossz. Az a kivétel.
Az American Airlines múlt év végi kampányának köszönhetően, a New York-i metró utazóközönsége Európában érezhette magát. A csinosan felmatricázott kocsikban csak kapkodták a fejüket az emberek. Ez a remek marketingfogás a magyar metrót és utazóközönségét is…..
Egy ideje már kapható, és azt gondolom, remek nyitánya a 2011-es esztendőnek a DEATH IN JUNE aktuális sorlemezének bemutatása itt az oldalunkon is. Douglas Pearce szerencsére ismét a zenével foglalkozik (Miro Snejdr hathatós támogatásával), és lássuk be, mindenkinek jobb…..
Horror-Mirror Újabb Priest trailer 2011.01.12 14:49:00
Ez az ajánló már akciódúsabb, azt hiszem mindenképpen beülök rá a moziba. Beszarok, annyira várom. Májusig pedig sokat kell aludni:(    ..