Regisztráció Blogot indítok
Adatok
profane

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közhellyel kezdem ezt a bejegyzést: a Zippo egyszerű, de nagyszerű szerkezet. Igazából nincs benne hiba lehetőség, de mivel ebben is van kopó alkatrész előfordul, hogy tönkre megy. Vegyük sorba, hogy milyen részei vannak a gyújtónak, és hol lehet hiba.   A külső fém…..
profane 2019.01.09 18:36:41
@zippogyújtó:

Már hogyne lenne! Sokkal masszívabb mint a sima vatta. Az előbb vették ki a vattámat a berlini reptéren, az istenbarmai, már másodszor.... Aki németországból repül, zippo ne legyen nála, mert elveszik és kiberhelik.

30 éve használok zippot. Nagyságrendekkel jobbak voltak a régiek, persze a drágább prémiumok most sem rosszak, de akkor is. Az egyik 40 éves zippom nemrég tört el.
RE:blog Mit is akartok a buziktól? 2014.07.07 15:51:25
Hetero vagyok, mióta felágaskodott az értelmem, a lányok érdekelnek, visszatekintvén legényéletemre, leginkább a helyes kis alacsony magyar lányok, kerek fenekű, barna hajú lányok, hej! Aki nálam jobban hetero, az csal. Ezt érdemes előre leszögezni, nehogy az legyen, hogy a…..
Vettem Mariatól egy szappant, arcradírt és éjszakai hidrataló krémet 20 Euróért. Utána összepakoltam és elmentem a környékre sétálni, mielőtt átköltöznék az új hosztomhoz. A környék tele van girbe-gurba kacskaringós utcácskákkal és remek kávézókkal,…..
profane 2014.06.07 20:16:20
A tavalyi listát tradícióvá téve most is szeretnék megemlékezni azokról kiváló produkciókról, amelyek a kutyát sem érdekeltek az év során. A bekerülésnek két kritériuma volt: legyen olyan jó, hogy méltó legyen a lista címéhez, valamint vagy ne rendelkezzen magyar…..
profane 2014.01.06 08:28:44
@pamut: Ahhoz képest, hogy mennyire tetszett, szinte semmire sem emlékszel belőle.
A címe: Így ért véget a nyaram
2010-es orosz film és egyáltalán nem alulértékelt.
profane 2014.01.06 11:32:23
@Cpt. Flint: Miről beszélsz? Mit találtak meg kik és mi az ami nem az? :)
profane 2014.01.06 12:45:57
@Cpt. Flint: ja ok nem láttam végre minden kiderült elégedetten hátradölhetünk
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora Róbert, a következő X-Faktor egyik mentora, az R-Go frontembere. A Borsnak elmesélte, hogy nem elmeállapota, hanem a katonaságtól való rettegés jutatta a Hárshegyre.   "Amikor be akartak hívni, a Hungáriával turnéztunk, az…..
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
profane 2013.05.30 23:24:20
R.E.M. - Collapse Into Now (Warner) Mit lehet várni 2011-ben az R.E.M.-től? Ha azt vesszük, hogy milyen volt az Around The Sun, a Reveal vagy akár az Up is korábban, akkor pár jó, valamivel több unalmas daltól, és a régi szerzemények koncerten való hiteles prezentálásán túl nem…..
profane 2011.03.08 10:40:43
Geekblog Azután 2011.03.02 16:00:00
Van egyszer egy Steven Spielbergünk, mint producer: a film nagy lesz és fontos. Aztán van egy Peter Morganünk (Az utolsó skót király, Frost/Nixon), mint író: a filmben szépen kibontott karakterek és remek dialógusok lesznek. Van egy Clint Eastwoodunk, mint rendező: a film elegáns,…..
Ma már ott tart a Web2, hogy aki nincs fent aktívan a legnépszerűbb közösségi oldalakon az az internetes társadalom számára nem létezik. Nincs. Tucatnyi tanulmányt érne meg, hogy milyen brutális társadalomformáló ereje van az internetnek.Éppen ezért minden, nem nyugdíjba készül…..
profane 2011.02.22 21:52:38
@gibier: azt nem tudom ki, de mondom én, hogy itt valami manifeszt szellemidézés folyik...
Filmdroid Travolta, a keresztapa 2011.01.26 21:27:10
Na ki a Főnök? John Travolta. Nagy a valószínűsége, hogy ő fogja eljátszani New York egyik maffiavezérét, John Gottit.  Marc Fiore, a Fiore Films fejese és a Gotti tervezet producere nagyon szeretné, ha Travoltát le tudnák szerződtetni. "Kiváló színész. John Gotti pedig…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
profane 2011.01.07 23:00:00
@ökörpöröly: Badarság. Az a szám úgy szólt, hogy: "Matuska édes, Matuska drága" és 88-as Csoport, nem Skanzelizé. Csak a korrektség kedvéért.