Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   A honi KKV, ill mikro cég tulajok -tisztelet a sajnos kevéske kivételnek- nem…..
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
Bio-Ritmus Cukormentes házi csoki 2014.01.14 10:31:11
Csokifüggők/rajongók figyelem! Itt látható az a csoki, ami amellett, hogy egészséges (liszt-cukor-tej-és tojásmentes, de akár lehet kakaómentes is!), még baromira finom is! :D Az elkészítése maximum 10 perc,és bármikor ehetjük,ha az újévi egészséges életmód folyományaként…..
Most már elég sokan kerestetek meg minket azzal, hogy egy kicsit aktívabb szemlélettel közelítsük meg a piacot: erre most egy nagyobb nekibuzdulással fogunk válaszolni, nem kizárólag egy blogbejegyzés formájában. Nektek, akik kifejezetten szerelmesei vagytok a tőzsdézésnek, akik…..
tapci 2014.04.27 18:36:36
@BPFX: A zárt élő csoportnak az a lényege,hogy eltudjatok adni szolgáltatásokat.Gondolom ha sikeresek lennétek nem lenne szükség zárt élő csoportra vagy nem?
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..