Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shanti

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladó a 2004-es év háza. Az ingatlanos szerint ilyenben lakott James Bond (im) Konyhapultba épített gótikus templom kaputelefonnal Állítólag “reneszánsz hangulatú” lakás, de nekem a falra akasztott képekről más jut az eszembe... + bónusz: kalitkába zárt…..
A Villa Celotti ELKÖLTÖZTÜNK 2010.09.16 21:54:00
Ide ...  ..
 A CELOTTI-K ESETE MAGYARORSZÁGGALEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy itáliai fiatalember, bizonyos Celotti, akit az I. Világháború  történései valamiképpen Magyarországra sodortak. A viharos események közepette is megdöbbentően világossá vált számára, hogy…..
... és akkor, amikor nem is kerestük, egyszer csak váratlanul ott volt Ő! Kedvenc balatoni „szülővárosunkat” (én ott is csak bevándorló voltam) gyakran látogatjuk felmenőinkből kifolyólag. Ha korábban felmerült mint helyszín, kizárólag a két kedvenc utcánk jött…..
 Következett a Balaton-felvidék. Több falvat már ismertünk, és szinte mindet végiglátogattuk, egyelőre átautózva-sétálva vártuk az inspirációt. A vidék szépségét nem is ecsetelem, az ország talán legkellemesebb klímája sem hátrány, ha az ember pihenni vágyik. De…..
Közel tíz éve éltük Budapesten karrier-, társaság-, majd idővel családorientált közös kis életünket, amikor először kezdtük érezni egy állandó vidéki menedék hiányát. Minthogy gyökereink egyazon balaton-parti városba mutattak, akármennyire merültek fel az ország…..
A képek hangulata nem tetszik annyira (valamiért egy szocreál üdülőkatalógust juttat az eszembe...), a ruhák annál inkább. ..