Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A blogger

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az okostelefonok használóinak talán mond valamit a Layar név. Ez egy olyan teljesen ingyenes program, amelynek segítségével mobiltelefonunkon kilistázhatjuk a környezetünkben lévő érdekes helyeket, ezeket meg is jeleníthetjük egy térképen vagy - amely a leglátványosabb módja a…..
Alig egy éve nyitotta meg kapuit, de azóta az esztergomi alternatív kulturális élet megkerülhetetlen találkozóhelyévé vált a Pázmány Péter utca 7. szám alatt található Kaleidoszkóp Ház. Az abszolút magánkezdeményezésként létrejött alter művészház az elmúlt egy évben…..
Akik nem riadnak vissza néhány lépcső és egy hegyoldal megmászásától, viszont nem szeretnének a Macskaút napsütötte lépcsőin felmászni a Bazilikához, azoknak ajánlunk most egy vadregényes 5 perces erdei sétát! Kevesen ismerik a legrövidebb utat, amelyen keresztül eljuthatunk a…..
A napokban megnyitották a nagyközönség előtt az Esztergomi Vár szerves részét képező, azonban eddig lezártan tartott Lipót teraszt. A szépen karban tartott kertből csodálatos kilátás nyílik a belvárosra és a Szent Tamás hegyre valamint Esztergom testvérvárosára  a…..
A Víziváros utcáin sétálók nem is sejtik micsoda varázslatos hangulat várja a Pázmány Péter utca 7. szám kék kapuján bemerészkedő vendégeket. Még egy év sem telt el azóta, hogy megnyitotta kapuit a Kaleidoszkóp Ház, máris az esztergomi művészeti élet egyik kiemelkedő…..
Visit Esztergom Macskalépcső 2011.07.05 15:55:00
Esztergom egyik különleges turisztikai élménye a középkori Macskalépcső vagy Macskaút, amely a Bazilikát és a Várat köti össze a Víziváros hangulatos Berényi Zsigmond utcájával. Egy rövid videó segítségével szeretnénk bemutatni az utat, azoknak akiket elrettent a közel…..
Kevesen tudják, hogy Esztergomban is létezik egy hely, ahová a szerelmesek elhelyezhetik lakatjaikat. Ez a hely a két szomszédos város közt, az államhatáron található, a Mária Valéria híd kellős közepén. A kezdeményezés még igencsak új, néhány lakat díszíti csak a helyet, de…..