Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trium

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Segélyvonal szűzeknek 2010.09.05 12:30:00
Még mindig szűz vagy? Akkor hívd a képen látható telefonszámot, ahol garantáltan segítenek megszabadulni ettől a problémától. A Sony megrenedlsére készített óriásplakátok a The virginity hit című, hamarosan a mozikba kerülő filmet reklámozzák. A mindössze 2 millió…..
A Cadbury csokimárka példája jól mutatja, hogyan kell okosan márkát építeni. A szokásos reklámtechnikák, a jobbról-balról ömlő gusztusos csokidemók, boldogan mosolygó gyerekek vagy éppen felnőttek mutogatása helyett kicsit gondolkoztak, és rájöttek arra, hogy a csoki lényege…..
Mi történik, ha egy bankreklámot keresztezünk a Régi idők focijával és a REAC focicsapatával? Megszületik az Unicredit új kampánya. Érdekes elképzelés, ami pláne azután az imidzskampány után volt meglepő, amiben kutya- és focilabdaként igyekeztek beállítani az Unicredit…..
Mindennek és mindenkinek van ára. Hogy neked nincs? De van! Nem hiszed? Akkor járj utána a HowMutch nevű, szerintem zseniális és villámgyorsan terjedő oldalon, amit egy egészen egyszerű ötletre húztak fel. Oda kattintva vicces kérdéseket találsz, amelyek mindegyike arra vonatkozik,…..
A Keatívon olvastam, hogy a Karaván kávémárka idén ünnepli 35. születésnapját, aminek alkalmából 5 év csendkirály után most új kampánnyal jelentkezik a Douwe Egberts. Nem egyszerű dolog ezeket a nagy múlttal rendelkező, de valójában eléggé üres szoci márkákat tartalommal…..
addict Láthatatlan óriásposzter 2010.11.07 11:10:00
Félig művészeti alkotás, félig társadalmi célú üzenet az az installáció, amelyet többek között kormányzati támogatásból hoztak léte az amerikai-kanadai határnál, Vancouver közelében. A kanadi kormány azért adott pénzt ennek a látványos és figyelemfelkeltő eszköznek…..
A Skittlesről már több alkalommal is volt szó itt a blogon, köszönhetően teljesen elborult reklámjainak. Ezúttal a facebookot vette célba a cég, amely több mint 11 millió követővel rendelkezik a nemzetközi fan page-en. Az angol oldalon viszont csak 800 000 követőjük volt, egészen…..