Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Disz/zit

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időt nem kímélve összegyűjtöttem nektek mit viselt Csöpi a Pogány Madonna tenisz jelentében. Az áraktól leesett az állam...
Disz/zit 2022.05.31 12:57:24
@octy:

Egy törés volt a filmben, amikor a Mercedes és a Nagypolski ütközött, viszont az sem volt tervezett. Az egyik próbafelvétel során történt a baleset és utána azt be is vágták a filmbe. Olyannyira, hogy rendőri helyszínelés is történt, aminek a képei is megvannak.
De nem két forint volt kifizetni az autókat azt nyilatkozták.
1894. Dina Sanichar - a Dzsungel könyve Mauglijának ihletője -, akire kb. 6 éves korában, 1867-ben vadászok találtak, farkasok között, az indiai Uttar Pradesben..
Disz/zit 2021.09.28 08:07:28
@Fotósképző: Lett az több év, vagy évtized is. A nő teljesen összetört, és kb. paranoid skoizofrénként élte le az életét.
Stanley Kubrick, hogy a karakteréhez szükséges kétségbeesett, nyomorult lelkiállapotba hozza a színésznőt, a Ragyogás forgatásán egyvégtében gyalázta, a stábnak is utasításba adta, hogy közösítsék ki – a film nevezetes baltás jelenetében Duvall gyakorlatilag már nem is színészkedik, hanem azt az idegösszeomlás határán álló, pszichésen kikészített nőt látjuk, amivé Kubrick tette. És ez örökre nyomot hagyott Duvall pszichéjén.

Egy 2016-os interjú a következőként zajlott:
Phil McGraw műsorában az akkor hetven felé közeledő színésznő zavartan, ám teljes meggyőződéssel arról beszélt, hogy Robin Williams nem halt meg, hanem alakot váltott, Notthingham bírája halálosan megfenyegette őt, és egy, a combjába varrt, berregő korongot is említ.
  Királyvár I. Cersei, Tommen, a Főveréb és Margaery készül a tárgyalásra, ami persze egy koncepciós per, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. A jelenet elképesztően erős, a zene, pontosabban annak hiánya még erősebbé teszi, az operatőrnek meg innen is kalaplengetés, nagyon jó dolgokat csinált…..
Disz/zit 2016.06.30 12:47:37
@purga: Ez nagyon király!!! Örülök, hogy nem vesztették el a szimbolikát a sorozat írói. Az első rész legnagyobb szimbólumára is csak a második évad közepén jöttem rá. Amikor a rémfarkast megtalálják meg a kölykeit akkor először egy szarvast vesznek észre. Ami megölte a farkast és a kölykei maradtak meg. Ez egyértelműen baratheon Stark párhuzam.
Disz/zit 2016.06.30 12:54:28
@pocokman: Amíg a Starkok voltak az urak addig nekik volt pallosjoguk ilyen esetben. A többi ház nem nagyon foglalkozott ezzel. Egyébként ez abból is látszik, hogy kb a 20-25 várból ami a falon van jelenleg három darabban van őrség. és akkor érthető is hogy miért nem mennek máshol a mások. De az nem hogy a vadak miért nem ott próbálkoztak. Na mindegy a lényeg, hogy a legtöbb ház az éjjeli őrködést humbuknak tartja meg arra hogy a rablókat oda vigyék oszt cső. Másrészt végre van egy jogos uralkodójuk aki Robb Stark helyére léphet. Nem igazán akadnak fenn ilyenen. És végül, de nem utolsó sorban gondolom nem arról beszéltek otthon a házak, hogy képzeld Ned fattyú fia Securitys lett. Sztem van aki nem is tudja.
Disz/zit 2016.07.01 09:11:27
@Janos Mohacsi: Az a helyzet, hogy a trókon harca világának szokástörvényei alapján bizony rossz volt például az első részben felállított sorrend is. Ahogy ácsorogtak várták Robertet. John Snow a második sorban állt. Elől pedig a törvényes stark gyerekek. Igen ám, de valahol a sárkányok tánca környékén mondták ki a targaryen királyok akik ugye mindenki urai voltak, hogy a fattyú fiú előrébb van az öröklési rendben mint a saját lány.

A tűs és jég világa című könyvebn le is írják, demeg nem mondom hol pontosan.

Így Sansanak semmi joga nincs arra, hogy észak királynője címet igényelje, valamint a puhapöcs déliek is ugyanígy választottak volna.
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Disz/zit 2016.06.20 22:03:58
@Trackers: EB-s hasonlattal. Tölem pontot kapsz. :)
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Disz/zit 2014.08.10 21:17:09
@sixx: FOGGMÁÁÁFEEEL SIX!!! Itt mindenki jobban ért az újságíráshoz meg a médiához mint te.
Sőt még a sporthoz is meg a stadionokhoz is meg az akkreditációkhoz is. :D

Meg amúgy is "ŐŐŐK" biztos """sokkal sokkal sokkal""" jobbat írnának mint te. :)

Csináld azt amit tudsz. Például a bukóteret (az utsó adás ( 07.10 )utsó mondata az volt, hogy két háárom hét és új rész. khmm...khmm....
Időnként mindig felbukkan, hogy a gyorséttermi (általában a McDonald's-os) hamburgerek a sok tartósítószertől, meg azért mert az egész nem más, mint műanyag, egyszerűen nem rohadnak el, nem penészednek meg. Az egész még 2010-ben indult el, amikor Sally Davies fotográfus egy…..
Szkeptikus Társaság Facebook csoportjában osztották meg az alábbi szöveget. Mivel jómagam is érintett vagyok az ügyben, pollenallergiám miatt (parlagfűtől kezdve, mindenféle pollenre allergiás vagyok) ezért úgy gondoltam, hogy írok is róla egy kis bejegyzést amiben utánajárok az…..
Komoly indulatokat korbácsolt fel a Red Bull Racing hazájában, Nagy-Britanniában Sebastian Vettel malajziai húzása, amikor a csapat utasításának ellenszegülve megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a versenyt. Gerhard Berger szerint a világbajnokokból nem lehet kiölni a…..
Disz/zit 2013.03.26 10:07:26
@sga: Persze az RBR védi a hisztis sztárgyereket az Interlagosi futammal. De az egy start volt. Mind a 22 kocsi egymás seggében, ha Webber kihúzódik jobbra akkor belassít és elengedi a force indiákat és kb előtte is meg Vettel előtt is marad kb. 8 kocsi. A futam többi részében pedig igencsak zsírozta Vettel útját.

A mostani húzásával ezt vesztette el Vettel. Valószínűleg Webbernek már nincs sok ideje a Forma 1-ben. És amikor majd Vettelnek kell az a pár pont amit Webber egy kis söprögetéssel, vagy egy harmadik negyedik helyes cserével adna neki adna neki. Akkor pont szarik majd a fejére. Vagy éppen majd egy hasonló esetnél Webbber nem fogja kímélni a motort.
Szerintem szívesen bedobná már Vettel ezt a hét pontot azért a 20-30 pontért amit az idei évben bukik Webber hathatós segítsége nélkül.
Subba Cukiság: Madárreptetés 2013.02.28 11:21:00
A hortobágyi Madárkórház tavaly meggyógyult betegeinek szabadon engedése ritka szar zenére   ..
Disz/zit 2013.02.28 11:51:22
www.youtube.com/watch?v=OUcsfAsu6p8

Miért érezte valaki úgy hogy ezt az egyébként nagyjából közepes szintű Helloween szám még jobban elpuhított verzióját kell berakni a videó alá?
Subba Fail: Hülyék fegyverrel 2013.01.20 11:48:13
Duh. ..
Disz/zit 2013.01.21 12:12:06
@Kökény6: Háát az első rendőrnek aki a suliban bemutatózott annak biztos van/volt.
Megcsinál! ..
Disz/zit 2013.01.09 12:13:10
@Zka77:

Háát én sok mindenért szaroztam már a Subbát, és tényleg kőkorszaki poénokat nyomnak néha, de ezzel tényleg nem késtek el.
Tegnap előtt került fel a dzsátubra tegnap rakták ki 22 e-es nézettségnél, ma meg már mindenhol erről beszélnek és 200 e körüli a nézettség.
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Disz/zit 2012.11.21 12:24:23
@Szenthomárság: Wilson te vagy az?
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Disz/zit 2012.11.15 09:12:37
@Nínó Karotta:

NA ELÉG A TUTYIMUTYI HIMIHUMI KAMU DUMÁBÓL!!!

HANGYÁSZ SZÁMLÁLÓT KÖVETELEK!!!

Most már úgy akarom végignézni a számlálót, hogy amint átvált 0:00-ra abban a pillanatban stream ééésss ott ül Karotta a kormány mögött.

ÉRVE VAGYOK???!!! Mert különben irgumburgum, meg minden!
Disz/zit 2012.11.15 09:14:19
@Disz/zit: Izé..... természetesen nem érve mint az alma hanem "ÉRTVE". De a követelés még áll és ha nem teljesíted akkor kénytelen leszek komolyabb eszközökhöz folyamodni, például petíciót írni, vagy ilyen divatos dolgok.
Disz/zit 2012.11.15 20:55:46
@Nínó Karotta:

FELSZÓLÍTÁS!!!

Karotta! én...izé MI a hangyász számláló újra indításáért tüntető tömeg, KÖVETELEM..izé JÜK, hogy a hangyász számlálót újraindítsd! Ellenkező esetben öööö...azt még nem tudom mi lesz, deee.., de valami gonoszságot találok ki. (Például az index ebédlőben megcserélem a paradicsom levesedet a szomszéd húslevesével) vagy valami még gonoszabb. Hahahhahaa (ördögi nevetés)

Komolyra fordítva?

Van a hangyászban bármilyen fűtés?
Vedd költőinek a kérdést.
Ha igaz amit az égéstérben mondtál, miszerint decemberben el kell hoznod a hangyászt, akkor a tavaszi Ladás fűtésteszt eredményeit kérdd el a kollégáktól. Csak, hogy tudd mibe öltözz. :)
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja és direktlink a letöltéshez...
Disz/zit 2012.11.15 16:03:08
@soska71:

Én sem látom be miért ne vehetne valaki pénzért kutyát.
Nálam biztonságérzetet nyújt az ha látom a kutya szüleit. Látom, hogy hogyan vannak tartva, miként viszonyulnak a gyerekekhez, milyen problémák lehetnek...stb.

Megértem azokat is akik menhelyről hoznak, SŐT! De én például a német juhászomat nem tudtam volna elhozni, csak fajtamentőktől. náluk meg nagyrészt csak idősebb kutyák vannak. Igen van fiatal is, de ha megmondod nekem egy 6 hetes kutyáról, hogy ez német juhász is marad akkor zseni vagy.

Szóval aki hosszan tervez és biztosra megy mert családtagot akar az veszi. De mindenképpen érdemes körülnézni a menhelyeken.
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
Disz/zit 2012.11.09 10:27:23
@ommm:

De jó hogy te is itt vagy!

Pont írni akartam neked!

Meg kell mondjam a minap az autómániában hatalmasat alakítottál abban a tesztben ahol a gyerekekkel "versenyeztetted" meg az autót. Örülök, hogy a műsorotok végre átkerült a Discoveryre, mert így már mindig láthatom, hogyan éltek túl egy kocsival a vadonban. :)))))

(Bocs, de ennyi piszkálódás jól esett)
Az Égéstér 39. adásának kommentposztja. Itt letölthető...
Disz/zit 2012.10.26 17:42:29
@Macséta: Én se sokat értek hozzá, viszont az enyémen pont bohóckodott a variátor meg a kuplung és az máshogy csinálja. Ahogy most levettem a probléma az, hogy a motor akar lefulladni. Nálam a variátor + kuplung probléma a következő volt: A motor nem ugrik és csak félgázon indul haldokolva. Aztán a tünetek megegyeznek. Emelkedőn meghal alattad, egyenesben meg alig megy negyvennel. De ilyenkor a motor üveghangon pörög csak erőt nem ad át.
Igazi gyökérségre lelt egyik kommentelőnk a közös szlovák-cseh Csillag születikben. Az október 7-i adásban a két műsorvezető egy szegmensben hülyéskedett valamin, de nem is ez a lényeg, hanem az, amikor az egyik szimpatikus csehszlovák gyökér megkérdezi a másiktól, hogy…..
Disz/zit 2012.10.15 20:13:22
@sixx: Teljesen igazad van Sixx!!!

De tudok egy fórumot ahol ugyanezt audióban is közölheted.
Megsúgom: BUKÓÓTÉÉÉR!!!! Mikor lesz máááár. Há' má' nem tudok hova írni, könyörögni, mert megint besűrítitek negyven ki&@ˇ^szott percbe három hét futamát meg átigazolásait meg minden fas˘°^ágot ami belétek ragadt.

Bocs, de muszáj leszel ezt lebaszásnak venni, ha már az e-mailt nem olvassátok.
Nézzünk egy egyszerű kérdést: ha valaki ezt a címet látja egy videó felett, hogyaszongya "Kik és hogyan foghatják az RTL II-t?", akkor mit vár a riporttól? A) egy tihanyi kábelkonferencián saját magukat fényező szolgáltatókat és retró bejátszásokat a kereskedelmi…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
Disz/zit 2012.09.25 18:01:18
@Jacques Frodeaux:

Még kb két óra és én is vigyorgok. Letöltve már le van, de még a meló az úr.