Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibis

12 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ibis Magyarország 2012: diagnózis 2012.01.02 12:12:00
A rákbetegségek közös jellemzője a szabályozatlan sejtszaporulat, a biológiai szövetekbe való betörés. Ez utóbbi történhet invázióval és áttétképzéssel is. Ezt a kontrollálatlan növekedést olyan DNS-hibák, genetikai mutációk okozzák, melyek a sejtciklus szabályozásában…..
Ibis Határeset 2012.01.01 19:51:00
 ..
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
Ibis 2011.03.31 23:00:29
@Scaramella va alla guerra: Hibás érvelés.
Egy bíró a tett és a bizonyítékok alapján ítéli el a gyilkost, nem hinném, hogy mérlegelné, hogy x vagy y ellopta a az iskolában a későbbi gyilkos radírját, uzsonnáját, biciklijét, megverték, kicsúfolták. A gyilkosság az gyilkosság.
Vagyis a demokrácia lebontására nem lehet indok a demokrácia hibás működése. Totál mindegy, hogy Orbánt mi vezérli, a demokrácia ellen ténykedik. Ezt egy külföldi is meg tudja ítélni. És szót is emelhet ellene.
2 gólnál nagyobb gólkülönbséggel nem kaphat ki a magyar válogatott az új alaptörvény tervezete szerint. „Puskás, Czibor és Hidegkúti emlékére nem engedhetjük, hogy a nemzeti 11 megalázó vereséget szenvedjen el. Ha kell ez ügyben akár a végsőkig is elmegyünk.”…..
 A látszatintézkedések őrülete átterjedt az eddig józannak tűnő főpolgármesterre is. Hogy teret nevezzenek el Elvis Presley 56-os hősről, még csak elgondolkodtatott. Az átnevezendő közterület ugyanis az Angyal István park nevet viseli. Nem tudom, Angyal István mennyire…..
 Rossz színben akarta feltüntetni a fülkeforradalmi alkotmányozást a sajtó, amikor üres padsorokról közölt manipulált képeket. Megfigyelőink figyelmének hála, lelepleztük őket.       A hamisított…..
Csiki beküldése inkább kérdés, úgyhogy a véleményes hétvégén a helye:Örvendek, mert a TV2 újra leadja a Sliders-t, gyerekkorom egyik kedvenc sorozatát. Ma délben is néztem örömmel, tudatalatt félrefordítások után kutatva. Ha konkrét gondot nem is találtam, de egy véleményes…..
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..
Ibis 2011.03.20 11:12:37
@xboxer: Szerintem Lázár igenis gerinces ember a maga koordinátarendszerén belül...
Az egyetlen őszinte ember a Fideszben. Az egész kormányzás eddig arculköpések sorozata volt, diadaljelentéseknek és nemzeti együttműködésnek álcázva. Ezekből edig is tudható volt, mennyibe vesznek minket a politikusaink.
Ibis 2011.03.20 14:25:26
@bioLarzen: Azért kért elnézést, mert ő maga is megélhetési politikus. Lásd:
nivo.blog.hu/2011/03/19/lazar_kepviselo_es_a_munka?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
Costache Petrescu: Román forradalmárok (1848)   „Ma a parlamentben bebizonyosodott minden visszacsinalhato, es garancia csak bennunk, romaniai magyarokban van. Szomoru voltam latni ezt.” – ezt szerdán 22.30-kor csiripelte át Facebook-oldalára a Román…..
Ibis 2011.03.20 12:42:08
@tempetőfi: Egyetértek: egy kéz, fél kéz egyre megy.
Kifogásoltad viszont a "Szomoru voltam latni ezt" szerkezetet. Ezzel sincs gond, régies, ugyancsak számos irodalmi előzménnyel. Szerintem még szép is.
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Ibis 2011.03.20 10:55:10
@sárkányfő: Igen, Lázárnak feltétlenül maradnia kell: ő az egyetlen őszinte ember a Fideszben!
Ibis Lázárnak igaza van 2011.03.20 10:42:00
 Aki sokáig tűri, hogy megalázzák, az ne csodálkozzék, ha egyszer a pofájába vágják, hogy rongy ember.     Akinek eddig kétségei voltak a FIDESZ arroganciája és a nép iránti alázatának teljes hiánya felől, annak most a frakcióvezető őszinte, egyértelmű…..
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
 Kezdem bánni, hogy tüntettem az Alkotmánybíróság jogainak csorbítása ellen. Én egyszerűen nem kaptam levegőt a februári, 1068/B/2010. AB határozat hallatán; ez nyilvánítja alkotmányellenesnek a kormánytisztviselők indoklás nélküli kirúgását – május 31-i…..
      ..
Ibis 2011.02.16 10:02:57
@PR-küszöb: Köszönöm a pontosítást!
Azért az elképesztő, hogy miközben ennyi marxizmuson nevelkedett ex-káder - és egyszerű elszenvedő alany - üldögél remegve a plazmatévé és a monitor előtt, alig van valaki, akinek eszébe jutna, hogy amit ma Orbán-féle politizálás címszó alatt látunk-hallunk-érzékelünk, az a…..
Ibis 2011.02.14 08:52:15
@zeneovi: A párhuzamok az orbánizmus és a bolsevizmus demokrácia-felfogása között egyre nyilvánvalóbbak. Ezen háborgok már többedszer itt is: ibis.blog.hu
Ibis Címeres ökörségek 2011.02.14 08:21:00
Már a köztársaság koronájának úsztatásakor röhögőgörcsöt kaphattunk, de aki nem mulatta ki magát akkor, most élvezheti a Nenyi kötelező kifüggesztésnek, a napi himnuszénekeltetésnek, és a közszolgáknak „ajánlott” címeres kitűző címeres ökörségeit, és…..
Ibis Bakácsot felmentik 2011.02.10 14:44:00
Részlet a 2013-ban elhangzott védőbeszédből: Tisztelt Bíróság! Szeretném, ha végiggondolnák itt következő érveimet, melyek szerint a védencem ellen felhozott vád egy fatális félreértésen alapul. A tett – aminek elkövetését ő maga is beismerte – nem az,…..
Ibis Az orbánizmus lelkéről 2011.01.22 17:41:00
 A már 1989-ben is forradalmi lelkületű Orbánban többen is a kádári puha diktatúra ellen lázadó demokratát véltük látni. Mostanság azonban olybá tűnik, hogy ez az ember nem a diktatúra ellen küzdött, hanem a kádári és a puha ellen.      Nem vagyok…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Ibis Kedves ember07! 2011.01.26 22:19:00
 Nagyon hálás vagyok neked, hogy megszületett az első komment az első szösszenetemre. Úgy köszönöm meg neked, hogy nem kommentben, hanem külön írásban válaszolok. Ugyanakkor igen szomorú vagyok a komment tartalma miatt. Az első mondat sajnos nem óhajtó, hanem bizony…..