Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szívféreg

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
Szívféreg 2011.05.10 09:37:43
@Magyar[HUN]: Mutass nekem egyetlen egy diesel járőr/elfogó autót. Nem véletlen nincs a rendőrségnek, sose volt...
Szívféreg 2011.05.10 09:40:50
@pohi: úgy van, na pont ezért nincs dieselük sem: ha menni kell, akkor menni kell. És igen, ki van taposva a belük, de hát arra van nekik.
Praxis A fertőzések hídja: tanga 2011.05.09 08:18:21
A megfelelő fehérnemű kiválasztása nem csupán annyit tesz, hogy egy fazon mellett letesszük a voksot, és örökké olyat hordunk. Az időjárástól kezdve a viselés időtartamáig ugyanis számos tényezőt figyelembe kell vennünk, amikor a fiókból választunk. A női alsóneműk…..
Szívféreg 2011.05.09 14:10:47
Már többször olvashattatok itt olyat, amikor a lerobbant autót a többiek hangos ordibálással és dudaszóval próbáltak eltávolítani az útról, sikertelenül. Gábor segíteni próbált egy szerencsétlenül járt autóstársának, de egy ismerős arc tulajdonosa még azért is beszólt…..
Szívféreg 2011.05.09 12:46:34
@Kulics: Te igen.
  Analog Cuvée – Hungarian D.A.N.C.E. [mp3] Analog Cuvée vs. Justice Pozsi és Basic vagyis az Analog Cuvée saját magát találta mashupolnia közelmúltbéli párizsi Faites l’Europe 2011-en történt fellépésük hatására..
Ha minden jól megy - bár sajnos nálunk általában soha, semmi nem megy jól - jövőre, vagyis 2012-től bevezetik végre a magyar utakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautókra az elektronikus útdíjat. Ennek lényege, hogy a teherautóba szerelt vevőegység pontosan ellenőrizni tudja,…..
Szívféreg 2011.05.09 09:32:35
@sklajos: LMP-s, magát környezetvédőnek mondó félművelt idióták ezek mind.
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
Szívféreg 2011.05.06 08:59:55
@Legelő Őse: Hadd tippeljek: bölcsész vagy.
hogyvolt Csillag születik - 3x05 2011.05.02 11:16:00
Az utolsó négy helyért folyt a küzdelem a Csillag születik középdöntőjében, ahol az első sokkot az ókori római pógárasszonynak öltöztetett Ördög Nóra okozta. Mikor kis tunikájában kimondja Szabó Ádám nevét, hátrébb tolom a fotelt, mert attól félek, bekap. Nagy…..
Gergőhöz hasonló sztori akár bárkivel történhetett volna. Talán senkit nem veszélyeztetett azzal, hogy megelőzött néhány autót az autópálya belső sávjába húzódva, ha a tükörbe nézve azt látta, hogy üres a sáv. Amennyiben tényleg a "semmiből" érkezett a másik…..
Szívféreg 2011.05.02 11:13:50
@Leadfoot: De akkor mi a fasznak találsz ki történeteket, meg magyarázod meg egy bunkó állat motoros tetteit, mintha ott lettél volna. Bazmeg Czolner Gyula nem talál ki ilyen meséket egy félig hallott 3 szavas rádióbeszélgetésből. Buzi vagy?
Szívféreg 2011.05.02 12:04:04
@Leadfoot: Én meg a Smith & Wesson-t.
James Cameron twitterén jelezte, hogy a Skynet kedden 20 óra 11 perckor életre kelt.Az 1984-es filmből kiderül, hogy a Skynet 1997 augusztus 4-én világuralomra tör, robotjai kiírtják az emberiség nagy részét, a maradék pedig elszántan küzd a túlélésért, élükön John Connorral.…..
Szívféreg 2011.04.21 08:19:01
@JohnHenry: Jaja, ha Magyarországra jönnének a terminátorok, a cigányok eladnák színesfémnek. Erre nem gondolt Cameron bácsi.
törökgáborelemez 351. She? 2011.04.18 02:45:09
Bár már többen és többször javasolták, eddig még nem írtam Tétényi Éváról. Elsősorban azért, mert szándékaim szerint ezen a helyen nem a személyes szimpátiám szelektál; azzal foglalkozom, ami fontos, jelentős és lényeges a magyar politikában – akár tetszik (nekem…..
Lancelot barátjának sokba került a tilosba behajtás, nem is ennek a jogosságát kérdőjelezik meg, hanem azt, hogy a rendőr miért tehette meg ugyanezt megkülönböztető jelzés nélkül. Nagyjából fél órával ezelőtt büntették meg a rend éber őrei egyik főiskolás társamat…..
Szívféreg 2011.04.18 12:56:43
Időről-időre meg szoktam törni a beküldött levelek sorát egy-egy saját eszmefuttatással, őrjöngéssel, a következőkben megint egy ilyet olvashattok és nézhettek. Nemrégiben ugyanis úgy hozta az élet, hogy munka ügyben Kínában töltöttem két hetet, annak is a déli részén,…..
Szívféreg 2011.04.18 10:58:42
@Közöd?????: Az 1 bit. Tudod, két állapot: 0-1 Ellenben te /dev/null-nak tűnsz ;)
Útjaink olyan minőségűek, amilyenek, ugyanakkor eltérő mértékben vigyázunk autóinkra. Azt én sem szeretem, ha valaki 20-szal döcög előttem egy látszólag viselhető útburkolaton, de azokat sem, akik a fekvőrendőr méretű huplik és gödrök fölött át akarnak tolni engem is…..
Bikiniszezon előtt érdemes átgondolni, hogyan távolíthatjuk el leghatékonyabban felpüffedt, szottyadt, már-már visszataszító testredőinket. A zsírégetés legnagyobb királya ugyan Norbi, de ha ő nem üti meg szimpátiafaktorunk legalsó határát, még mindig ezerféle edzőterem…..
Thyr barátnője csak egy kellemes családi hétvégét akart, bohócokkal fűszerezve. És bár nem állt szándékában, mégis bekerült a műsorba. Tapsot nem, kioktatást viszont annál többet kapott. A Csim-Bum Cirkuszban szeretik a vendégeket - megalázni. Hadd osszam meg Önökkel…..
Szívféreg 2011.04.11 13:01:02
Egy hét részes rajzfilmsorozatot indítunk ma az útjára, amely a Michelin megbízásából készült és arra hivatott, hogy megismertessen veletek mindenféle olyan információt, amit a gumiabroncsokról tudni érdemes. Minden héten érkezik egy-egy új epizód, amelyekből megtudhatjátok…..
autózz! Mit lehet tenni? 2011.03.27 09:28:00
Vasárnapra csak egy könnyed posztot kaptok, gyorsan átfutható értelmezhető. MrPrakti nem tartja jogosnak a büntetését amit kapott és hozzátok fordul ötletekért. Én sajnos nem vagyok olyan jártas a paragrafusokban, úgyhogy próbáljatok Ti hasznos tanácsokat adni Neki.Üdvözletem!…..
Szívféreg 2011.04.04 14:43:56
@GSX-R: Az utolsó szóig egyetértek veled. Pont így gondolom én is, de nálunk (békési kisváros) sárgáért is 100.000-ast osztanak. Hogy rohadnának meg. 2 k*rva lámpás kereszteződés van, de megkockáztatom ,hogy több 100-ast osztottak sárgán(!) áthaladásért, mint Pesten. A röhej az, hogy a két nyomorult lámpát (egymástól 1km-re) nem sikerült "összehangolni", azaz 50-nel nem éred el "a másikat".
Szívféreg 2011.04.04 15:04:40
@Simet: Mégis kiket? A rendőröket? Az mszp-t, aki újra 8 osztályt írt elő a rendőröknek, majd erre orbán döngeti a mellét, hogy tavasszal hány új felkent faszkalappal lesz több, amivel ugye el is intézte a közbiztonság kérdését? Esetleg a fideszes 16 éves tankötelezettséget, mert már így is túl sok az okos valóvliágon nevelt magyar? Választotta a f*szom őket. Te lehet, meg a narancssárga/vörös jelmezes haverjaid, de én tuti nem.
És mielőtt megkérdeznéd, én ilyen náci vagyok. Olyan szélsőséges eszmékkel, mint pl aki nem dologozik, ne is egyék.
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
Szívféreg 2011.04.04 13:04:54
@Take-it-Easy: Az ilyen az elejétől kezdve egy fasz volt. Ha a hülye picsának az kellett, meg a kaland, meg a faszom, hát megkapta. Nem tudom sajnálni érte. Ahogy valaki korábban is mondta, aligha hiszem, hogy egy szódás szemüveges könyvtáros lett volna a pasija. Inkább egy bűnöző x5-ös redős nyakú seggfej, nem? De az kellett neki, mert annyi esze volt.
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
Szívféreg 2011.04.04 12:41:36
@rori brékör: Már sztem a Win98-ban is benne volt a Sticky keys, XP-től meg biztos. Ha esetleg meg valami "csoda" oprendszert használsz amiben ez nincs benne, ij.
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
Szívféreg 2011.04.01 09:44:02
@csuszokotes: Pár év? Szerintem évek óta bekövetkezett már. Végre egy jó cikk.
Szívféreg 2011.04.01 09:46:49
@hát, igen: Hehe, ez tetszett
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
Szívféreg 2011.03.24 12:56:42
@redriot77: Én ugyanúgy szeretem az F1-et, mint 20 éve. Nem olyan, az igaz, és nekem is a tököm tele van az egyre hülyébb szabályokkal, tankolás, fejlesztés befagyasztás, 1.6 TFSI motorok (WTF?!!) de azért mert mást is nézel, még ezt is lehet, a kettő nem zárja ki egymást :)
Viszont - ha el nem felejtem addig - én is rácuppanok a WTCC-re.
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
Szívféreg 2011.03.22 12:27:31
@nopánick: De van egy másik vetülete is. Nem biztos, hogy ez erre szó szerint ráhúzható, de a ptk. alapja ez: Aki másnak jogellenesen kárt okoz, közteles azt megtéríteni, kivéve ha bizonyítja, hogy az adott szituációban úgy járt el, ahogy az általában elvárható.
Ez nem szó szerinti idézet (ezért is nincs idézőjelben) és nem a klasszikus károkozás, de a záradék a lényeg, ti. hogy úgy járt el, ahogy az elvárható. Ezt viszont maradéktalanul kimeríti.