Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karchi

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Torrente: Ma este nagy munka elé nézünk, erőt kell gyűjtenünk. Rafi: Már eleget gyűjtött nem? Torrente: Mi van te nem iszol? Rafi: Nem, nem-nem, nem fér össze az aikidóval, szóval se cigaretta, se alkohol, se drog... semmi. Torrente: Az aikidó egy baromság, nem egy macsós…..
Beatrice: Csodálom hogy most is jár a szád signor Benedick, amikor nem figyel rád senki sem. Benedick: Óóó… a megtestesült utálat, szoknyában. Hát kegyed még él? Beatrice: Elhunyhat-e egyáltalán az utálat, amikor olyan tápot kap mint signor Benedick? Hisz az imádat itt…..
Tyler: Már ókorban rájöttek hogy tisztább lesz a ruha, ha  a folyó egy bizonyos pontján mossák, tudod miért? Jack: Nem. Tyler: Aaa… gyere. A folyó melletti dombon egykor ember áldozatokat végeztek, az elégett hullák hamvai és a víz hamulúgot alkottak. Íme a lúg, fontos…..
Jules: Puskát kellet volna hoznunk ehhez a melóhoz. Vincent: Hányan vannak fent? Jules: Hárman vagy négyen. Vincent: Az emberünkkel együtt? Jules: Nem biztos. Vincent: Szóval lehet hogy öten is vannak odafenn? Jules: Nincs kizárva. Vincent: Puska kellet volna…..
filmdialógusblog "a jövő" 2013.03.10 07:00:00
Dale: Rátérhetünk az…az. Saul: Az üzletre, fű a biznisz. Dale: Olvasol a fejemben. Saul: Ok jó, a lényeg. Dale: Igen igen. Saul: Új cuccot kaptam, ilyen jó gyomot még nem szívtam, királyság a legütősebb cucc a glóbuszon. Dale: De azért nem jobb mint a kékosztriga. Saul:…..
Tömeg: Van boszorkányunk… máglyára vethetjük… Van boszorkányunk... Bedevir: Elbírja ez elbírja. Tömeg: Boszorkány! Boszorkány! A saját boszorkányunk! Férfi 1: Most találtuk! Máglyára vethetjük? Bedevir: Honnan tudjátok, hogy boszorkány? Hozzátok ide! Boszi: Nem vagyok…..
Bolec: Aaa... ezt nézd meg haver, oda nézz hogy mozognak. Mit gondolsz, a Lengyeleknek is kellene egy kis lazulás nem? Nézd ezt a macska mozgást, azért tanulhatnánk a négerektől. Coco Jumbo jön a kampó, ez a jelszavam, jó nem? Úgy érzem kár hogy nem négernek születtem, hééé nem…..
Mr. Breaker: Az ostobaságod az egyetlen mentséged tahókám. Nicki: Haaa??? Mr. Breaker: Ne dadogj görög köcsög, hogy gondolhatták azok a ferde észjárású komisz kölykök hogy ellopják az én kannabiszomat, majd el adják nekem? Ezt tekintsem hadüzenetnek? Vagy valami buzi fehér vicc…..
Dr. Genya: Jöhetnek a cápák. Mr. Powers látni fogja hogy minden cápa fel van szerelve lézeres érzékelővel, és mindegyik megérdemli hogy jól lakjon.  Második: Khmmm… Dr. Genya gond van a cápákkal, amíg távol volt a veszélyeztetett fajok listájára kerültek, próbáltunk…..
karchi 2013.03.08 13:09:29
 Arthur: Hé! Öregasszony Dennis: Ember. Arthur: Pardon. Ember. Ki lakik abban a várban? Dennis: Harminchét vagyok. Arthur: Tessék? Dennis: Alig harminchét, nem vagyok öreg. Arthur: Nem szólíthatlak csak embernek. Dennis: Szólíts…..
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..
Egy tök jó kis funkcióra akadtam Lionban. Várjatok: el tudom én képzelni, hogy ez az első OS X óta benne van mindegyikben, de nekem csak most tűnt fel, ezért most osztom meg veletek. Szóval van egy videó vagy audiofájlotok, amit szeretnétek valamilyen i-eszközre másolni, de nem…..
karchi 2011.08.18 12:47:43
Tizenkét éve, 1999. augusztus 11-én volt az eddig utolsó teljes napfogyatkozás Magyarországon. A mi generációnknak az utolsó. Mindenki emlékszik rá. Egy időben szoktam azt mondani, hogy három időpontra emlékszik kristálytisztán mindenki ebben az országban, mindenki tudja, hogy…..
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
A Battlestar Galactica (itthoni címe: Csillagközi romboló) egy amerikai sci-fi sorozat, Ronald D. Moore alkotta. Mély karakterdráma is egyben, a sci-fi rajongók körében komoly kultusza van. A sorozat egy háromórás minisorozattal indul, mely után kezdődik a sorozat valódi első…..
             Az egészet ez a bejegyzés indította be nálam és ez a cikk lesz a vezérfonala ennek a bejegyzésnek. Itt olvastam először erről az összeesküvés elméletről és őszintén szólva ledöbbentem azon, hogy az ezen az oldalon lévő szavazáson körülbelül a szavazók 70%-a hitét adta hozzá. Aztán…..
Több, mint kétéves adósságot próbálok törleszteni az idei év első posztjával. Amikor 2008 decemberében megjelentek az első írások itt, a Konteóblogon, felhívott az egyik régi kollégám és azt javasolta, hogy a mindkettőnket sokáig élénken foglalkoztató Seuso-kincsről…..